Du er gjest av:  
kr 261,00
(Se priser)
Antall:

  Nutriway™ Vitamin C Plus er et svært effektivt kosttilskudd som langsomt og kontinuerlig frigir C-vitamin gjennom hele dagen for å bidra til at immunsystemet fungerer normalt.

   

   

  Derfor vil du elske det

  De aller fleste prioriterer å holde sunne og i god form, men det kan være en utfordring å opprettholde et sterkt immunsystem. Forurensning, smittestoffer og sykdom fra miljøet kan svekke immunforsvaret. Selv stress, utmattelse og et ubalansert kosthold kan belaste immunsystemet. 

  Løsningen? Støtt immunsystemet med kosttilskuddet Nutriway™ Vitamin C Plus. C-vitamin er et essensielt næringsstoff som bidrar til at immunsystemet fungerer normalt. I tillegg til at C-vitamin gir immunsystemet uvurderlig støtte, bidrar det til å opprettholde kroppens normale kollagenproduksjon, som er viktig for huden, og beskytte cellene mot oksidativt stress (takket være antioksidantegenskapene). 

  Tilskuddet er fremstilt av to kilder til C-vitamin – naturlige acerola-kirsebær dyrket på vår egen NUTRILITE-farm, og askorbinsyre – og hver tablett inneholder 240 mg C-vitamin som er blandet med en fibrøs ingrediens. Denne blandingen gjør at opptaket går langsommere, slik at vitaminet kan bli frigitt over en periode på åtte timer. Én 240 mg tablett med forlenget frigivelse gir mer C-vitamin som kan nyttiggjøres, enn 600 mg med øyeblikkelig frigivelse. 

  Greit å vite

  • Egnet for vegetarianere. 
  • Produktet inneholder ikke animalske ingredienser.
  • Nutriway™ Vitamin C Plus er et kosttilskudd som inneholder bioflavonoidkonsentrater fra hel sitrusfrukt, inkludert sitron, mandarin, appelsin og grapefrukt, som bidrar til å støtte en normal immunfunksjon og en sunn hud. 
  • Forlenget frigivelse gir en langsom og jevn frigivelse av næringsstoffer og maksimerer opptaket i kroppen, uten svinnet som er forbundet med store doser eller umiddelbar frigivelse. 
  • Kosttilskuddet inneholder C-vitamin fra acerola-kirsebær som er dyrket på våre egne Nutrilite-farmer der vi bare bruker bærekraftige landbruksmetoder. 
  • Det kosttilskuddet inneholder ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

   

  Ingredienser:

  Næringsinformasjon
  Gjennomsnittlig innhold per dag (1 tablett) % RI*
  C-vitamin 240 mg 300 %
  * % av referanseinntak
  L-askorbinsyre, stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose, metylcellulose), acerolaekstrakt 15 % (Malpighia punicifolia), grapefruktkonsentrat (Citrus paradisi), konsentrat av royal mandarin (Citrus reticulata x C. sinensis), antiklumpemidler (magnesiumsalter fra fettsyrer,
  silikondioksid), maltodekstrin, sitronkonsentrat (Citrus limon), fuktighetsbevarende middel (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).
  Anbefalt bruk: Én tablett om dagen.

  Potensielle brukere:


  Personer som ikke jevnlig spiser (eller som ikke har tid eller appetitt til å spise) tilstrekkelige mengder av matvarer som inneholder C-vitamin, for eksempel sitrusfrukter, brokkoli og rosenkål.
  Personer som er interessert i å øke antioksidantbeskyttelsen mot frie radikaler, for eksempel personer som har en stressende hverdag eller bor i områder med høy forurensning.
  Alle som vil supplere det daglige kostholdet uten kunstige smakstilsetninger, fargestoffer eller konserveringsmidler.

  Advarsler:

  Oppbevares utilgjengelig for barn. Dette produktet er ikke en erstatning for et variert kosthold. Anbefalt daglig dose må ikke overskrides. Hold flasken godt lukket. Oppbevares på et tørt, kjølig sted.