Del av sett

Vitamin C Plus Extended Release NUTRIWAY™

kr 248,00
(Se priser)
Varenummer: 109741
Størrelse: 60 tabletter
Antall:

  Oversikt:
  NUTRIWAY Vitamin C Plus er et svært effektivt C-vitamin-tilskudd som er utviklet for å gi en langsom og jevn frigivelse av C-vitamin. Dette maksimerer opptaket i kroppen, uten svinnet som er forbundet med store doser eller umiddelbar frigivelse.
  C-vitamin er et essensielt næringsstoff som man bør innta daglig som en del av et balansert kosthold. Vitaminet finnes i frukt som acerola-kirsebær, solbær og de fleste sitrusfrukter. C-vitamin bidrar til
  normal kollagendannelse slik at huden og immunsystemet fungerer normalt. Det bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
  Vitamin C Plus er laget av to C-vitaminkilder: naturlige acerola-kirsebær som dyrkes på NUTRILITE™-farmene, og askorbinsyre. Vi bruker acerola-kirsebær siden de er en av naturens mest konsentrerte kilder til naturlig C-vitamin.
  Hver tablett inneholder 240 mg med C-vitamin, blandet med en fiberaktig ingrediens som gjør at C-vitaminet løser seg langsomt opp i kroppen i løpet av 8 timer. Én tablett gir større totalmengde C-vitamin gjennom hele dagen enn 600 mg med øyeblikkelig frigivelse og er også mer skånsom for magen.

  Egenskaper:
  • C-vitamin bidrar til at immunforsvaret fungerer som det skal.
  • C-vitamin (et vannoppløselig vitamin) gir antioksidantbeskyttelse.
  • Hver tablett forsyner kroppen med en jevn dose C-vitamin over 8 timer.
  • Tilskuddet inneholder sitrusbioflavonoider tørket fra frukt som sitroner, mandariner og grapefrukt.
  • Tilskuddet tilfører C-vitamin fra en kilde som er kjent som en av de rikeste naturlige kildene til vitaminet – acerola-kirsebær.
  • Tilskuddet inneholder ingen kunstige søtstoffer, fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.
  Ingredienser:

  Næringsinformasjon
  Gjennomsnittlig innhold per dag (1 tablett) % RI*
  C-vitamin 240 mg 300 %
  * % av referanseinntak
  L-askorbinsyre, stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose, metylcellulose), acerolaekstrakt 15 % (Malpighia punicifolia), grapefruktkonsentrat (Citrus paradisi), konsentrat av royal mandarin (Citrus reticulata x C. sinensis), antiklumpemidler (magnesiumsalter fra fettsyrer,
  silikondioksid), maltodekstrin, sitronkonsentrat (Citrus limon), fuktighetsbevarende middel (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).
  Anbefalt bruk: Én tablett om dagen.

  Potensielle brukere:


  Personer som ikke jevnlig spiser (eller som ikke har tid eller appetitt til å spise) tilstrekkelige mengder av matvarer som inneholder C-vitamin, for eksempel sitrusfrukter, brokkoli og rosenkål.
  Personer som er interessert i å øke antioksidantbeskyttelsen mot frie radikaler, for eksempel personer som har en stressende hverdag eller bor i områder med høy forurensning.
  Alle som vil supplere det daglige kostholdet uten kunstige smakstilsetninger, fargestoffer eller konserveringsmidler.

  Advarsler:

  Oppbevares utilgjengelig for barn. Dette produktet er ikke en erstatning for et variert kosthold. Anbefalt daglig dose må ikke overskrides. Hold flasken godt lukket. Oppbevares på et tørt, kjølig sted.