kr 218,00
(Se priser)
Antall:

  Antall:

   Dette produktet er del av 1 pakke(r):

   Nutriway™ Vitamin D fremmer sunne muskler, knokler og tenner, bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og støtter en generelt god helse.

   Derfor vil du elske det 

   Ifølge eksperter er D-vitamin en svært viktig faktor når det gjelder helsen og velværet generelt. Vitaminet støtter mange faktorer som har med god helse å gjøre. Vi fremstiller D-vitamin når huden kommer i kontakt med solstråler, men siden mange i dag tilbringer størstedelen av dagene inne i kunstig belysning, og solbeskyttelse antas å være viktig for å ivareta huden, kan det noen ganger være vanskelig å bli eksponert for nok UV-stråler. Du finner det i fet fisk som laks og makrell, mens ellers forekommer det i svært få matvarer. Stedet der du bor, betyr også noe, da eksponeringen for UV-stråler på den nordlige halvkulen er et større problem enn lenger sør – og én årsak til at over 40 % av europeere mangler dette gunstige vitaminet*. 

   Nutriway™ Vitamin D bringer solen til deg. Dette tilskuddet, som inneholder en daglige dose på 15 µg (600 IU)** naturlig utvunnet D-vitamin, er med på å opprettholde sunne knokler og tenner og bidrar til at immunsystemet og musklene fungerer normalt. Naturlig D-vitamin er også kjent for å spille en rolle i celledelingen, noe som gjør at vitaminet er en faktor med hensyn til den generelle helsen. Det finnes ikke en enklere måte å opprettholde gode D-vitaminnivåer på. 
    

   Greit å vite  

   • Egnet for vegetarianere.
   • Nutriway™ Vitamin D tilbyr en daglig dose på 15 µg (600 IU)** D-vitamin, utvunnet fra to naturlige kilder, for å støtte en god helse. Dette kosttilskuddet er laget av konsentrert D-vitamin utvunnet fra gjær som er dyrket på et NutriCert™-sertifisert anlegg.
   • Det er enkelt å ta – du trenger bare en liten, lett svelgbar tablett daglig. 
   • Nutriway™ Vitamin D  inneholder ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler. 
   • D-vitamin bidrar til å støtte knokler og tenner og bidrar til utnyttelsen av kalsium og fosfor.
   • D-vitamin bidrar til at immunsystemet fungerer normalt, samtidig som det opprettholder en normal muskelfunksjon. 
   • D-vitamin er kjent for å spille en rolle i celledelingen, noe som gjør at vitaminet er viktig for den generelle helsen.  
     

   *En omfattende, EU-finansiert studie fant at D-vitaminmangel  er utbredt blant 40,4 % av befolkningen i Europa, uavhengig av alder, etnisitet og breddegrad. Kilde: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

   ** 300 % av RI (referanseinntak).
    

    

   Nøkkelegenskaper

   NUTRIWAY Vitamin D tilfører en dose på 15 µg (600 IU) med D-vitamin.

   Det er enkelt å innlemme tilskuddet i kostholdet – det er bare å ta en liten, lett svelgbar tablett daglig.

   NUTRIWAY Vitamin D er fremstilt med dyrket gjær – en svært konsentrert kilde til D-vitamin.

   NUTRIWAY Vitamin D inneholder ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller tilsatte konserveringsmidler.

   Bruk

   Ta 1 tablett daglig, med eller uten et måltid.

   • Oppbevares utilgjengelig for små barn.
   • Dette produktet er ingen erstatning for et variert kosthold.
   • Overskrid ikke anbefalt daglig dose. Hold boksen godt lukket.
   • Oppbevares kjølig og tørt.
   • I tillegg er det viktig å ha et variert og balansert kosthold samt en sunn livsstil.

   Ingredienser

   INGREDIENSER: maltodekstrin, stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, hydroksypropylmetylcellulose), vitamin D-gjær 3%, modifisert stivelse, antiklumpemidler (silisiumdioksid,fettsyrer), sukrose, antioksidanter (natriumaskorbat, alfa-tokoferol), fuktighetsgiver (glyserol), mellomkjedede triglyserider, kolekalciferol, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).

   Næringsverdi

   GJENNOMSNITTLIG INNHOLD PER DAG (1 TABLETT) % RI****
   D-vitamin 15 μg 300

   **** % av referanseinntak