Insentivreiser

Se verden med Amway-forretningen din!

Se verden med Amway-forretningen din!

Spennende destinasjoner, utrolige opplevelser og viktige læringsmuligheter

Forretningsreiseinsentiver er en form for ikke-kontantbelønning som belønner innsatsen din med spennende, meningsfulle opplevelser – og legger grunnlaget for fremtidig suksess. Det er en sjanse til å møte andre ABOer, utveksle ideer og utvikle nye lederegenskaper som hjelper deg med den videre oppbyggingen av Amway-forretningen din. Stå på for å kvalifisere deg for disse arrangementene fra 1. september 2021 til 31. august 2022!

NY PLATINUM SEMINAR (NPS)

NPS er en flott mulighet for nye Platinum til å bli anerkjent for sine enestående prestasjoner i løpet av kvalifikasjonsåret, å lære nye ferdigheter og å bygge nettverk med ABOer som har vist like stort engasjement mot vekst og suksess på deres reise.

Ledertreningsseminar (LTS) Dubai PY24

Bli med ledende Amway-ABOer på feiring og nettverksbygging, og ta med deg verdifulle impulser tilbake til forretningsgruppen din. Du kan forvente deg inspirerende forretningsmøter og verdifulle forretningsbyggingsverktøy, i tillegg til flott underholdning og spennende fritidsaktiviteter! 
 


Diamond-konferanse

Diamond-konferansen er et ekstraordinært arrangement for ledere, der de får være med på unike opplevelser og samarbeide med andre ledere om forretningsstrategier på et av verdens mest spektakulære reisemål!
 

Alle arrangementer avhenger av reiseråd fra myndighetene og helse- og sikkerhetsanbefalinger fra WHO som vi vil overvåke og holde deg oppdatert om.