Utforsk fordelene
med en Amway-forretning

Med støtten fra Amway kan du bygge opp en forretning som er tilpasset livsstilen din. Jobb når du vil, hvor du vil, og så mye du vil – du har fleksibilitet til å skape din egen forretning.
Med støtten fra Amway kan du bygge opp en forretning som er tilpasset livsstilen din. Jobb når du vil, hvor du vil, og så mye du vil – du har fleksibilitet til å skape din egen forretning.

Amways forretningsmulighet

Det er enkelt å starte en forretning med Amway

Amways forretningskonsept er enkelt. Som uavhengig forretningseier kan du benytte deg av Amways kvalitetsprodukter selv, dele dem med andre og bygge relasjoner for å hjelpe dem med å starte sin egen forretning.

Det er tre måter du kan tjene penger og belønninger på:

Salgsavanse

Du vil oppnå salgsavanse på kjøpene en registrert kunde foretar.

Insentiver

Når din forretning vokser vil du kunne få flere og større belønninger. Amway tilbyr belønninger fra egne prestasjoner fra en balansert og strukturert forretning, samt for å hjelpe andre med å oppnå den samme eller større suksess. Belønningene kan for eksempel være eksklusive forretningsreiser til globale destinasjoner, engangs kontantbelønninger og ekstra månedlige utbetalinger.

Bonuser

De fleste Amway produkter har en poeng verdi (PV). Når du kjøper og selger Amways produkter oppnår du derfor PV. PV har betydning for hvilket prestasjonsnivå din Amway forretning har. PV du oppnår for dine kjøp hos Amway kalles Personlige PV (PPV) og de PV du oppnår fra kjøp i din gruppe kalles Gruppe PV (GPV). Din gruppe vil vokse ettersom din Amway forretning utvides med nye personer du sponser og som velger å samarbeide med deg og gjøre det samme som deg.


En veldokumentert mulighet

Mange fordeler ved å bli med i et av verdens ledende direktesalgsselskap

Det kan være skummelt å starte sin egen forretning. Mange nyetableringer krever betydelige investeringer både med hensyn til tid og penger. Det gjelder ikke med Amway. Her bestemmer du selv hvor mye tid du vil bruke på å bygge opp din Amway forretning. Ingen høye investeringer og med veldig lav risiko kan du slå følge med flere millioner Amway-forretningseiere. Tallene våre taler for seg. I 2019 alene var omsetningen globalt på USD 8,4 milliarder, og vi har betalt ut over USD 63 milliarder i bonuser og insentiver til forretningseiere over hele verden siden 1959.

Hver Amway-forretningseier tilbys de samme fordelene:

Lav risiko

Når du starter din egen forretning med Amway, betaler du innledningsvis bare et lavt registreringsgebyr, og hvis du innen de 90 første dagene bestemmer deg for at du ikke vil fortsette, refunderer vi registreringsgebyret.


Lave kostnader

Du trenger ikke å gjøre en stor investering for å etablere forretningen. Som Amway-forretningseier kan man få fordeler av rabattkuponger og man bestemmer selv når og hvor mye man ønsker å kjøpe.

Eksklusive produkter

Amway tilbyr nærmere 400 eksklusive produkter innenfor fire viktige områder – hjemmet, personlig pleie, skjønnhet og ernæring – med andre ord produkter som brukes daglig. Forretningen er basert på kvaliteten på produktene, som er grunnen til at vi gjør store investeringer innen forskning og utvikling, inkludert over USD 335 millioner i nye produksjons- og forskningsanlegg de siste fire årene. Vi står bak produktene våre med en 100 % tilfredshetsgaranti*.

*Med forbehold. Les mer her.

Åpen for alle

Uavhengig av yrkesbakgrunn, livserfaring eller utdanning – med lidenskap og hardt arbeid kan du også drive din egen Amway-forretning med suksess.

Vi skaper suksess trinn for trinn

Som Amway-forretningseier er du aldri alene. Vi støtter deg hvert eneste steg på veien og gir deg akkurat den hjelpen som er rett for deg.

Dette begynner med din sponsor; personen som introduserte deg for Amway. Hun eller han kan gi deg råd og tips om hvordan du utvikler forretningen.

Du blir også en del av vårt erfarne og profesjonelle nettverk. Med flere millioner forretningseiere over hele verden kan nettverket by på et bredt spekter av ekspertise og støtte.

Opplæring

Amway Academy tilbyr nettbasert opplæring og kurs. Du kan ta all opplæringen i ro og fred hjemme, eller du kan ta den via mobiltelefonen når du er på farten. Du kan også delta på planlagte nettkurs med en live instruktør.

Markedsføring

Du har tilgang til en lang rekke markedsføringsmateriell som hjelper deg med å markedsføre Amway-produktene overfor kundene. Materiellet omfatter produktkataloger, presentasjoner, videoer, apper og digitale verktøy.

Kontroll over forretningen

Vi har utviklet en lang rekke verktøy og apper som hjelper deg med å drive forretningen

Det er lett å administrere forretningen under Mitt kontor-seksjonen: Det er bare å logge inn, så kan du spore og ta kontroll over dine bestillinger. Du kan også beregne inntekt og forventet inntekt. 

Bli en del av et av verdens ledende direktesalgsselskaper

Fyll ut registreringsskjemaet på nettet for å starte reisen mot å bli din egen sjef.

Finn ut mer

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha om hvordan du starter din egen forretning med Amway.