Få en god start på dagen!

Forvandle morgenene dine med velværefokuserte vaner for å støtte varig velvære.

Forvandle morgenene dine med velværefokuserte vaner for å støtte varig velvære.

Visste du at frokosten din kan ha ernæringsmessige hull?

Typiske morgenmåltider har ofte disse vanlige ernæringsmessige hullene:(1-2)

Mineraler: kalsium, jern, kalium, magnesium
Vitaminer: D og folsyre
Kostfiber
Fytonæringsstoffer fra frukt og grønnsaker

Lag din personlige, sunne morgenrutine

Velværet ditt avhenger av hvordan du starter dagen, hver dag

En sunn frokost bidrar til å(1-2-3) stimulere stoffskiftet, fylle på med energi, forbedre hukommelsen og kognitive funksjoner, og opprettholde vektkontroll.

Få Morning Nutrition →

Vitenskapen bak

Vil du vite mer om fordelene med en sunn frokost?

En god dag starter med de riktige næringsstoffene

Det er viktig å starte dagen med et næringsrikt måltid. Prøv å inkludere proteinkilder av høy kvalitet, komplekse karbohydrater og sunt fett(4-5).

Forbedre morgenrutinen din med Nutriway™ Morning Nutrition

Inkluderer:

All Plant Protein: Plantebasert protein av høy kvalitet
• Fibre Powder: 3 fibre for å støtte tarmhelsen
• Double X: 12 vitaminer, 10 mineraler og fytonæringsstoffer •
Støttende ressurser for sunne vaner

En sunn start som varer lenge etter det første måltidet ditt

Deilige oppskrifter

for å nyte morgenens viktigste næringsstoffer enda mer

Yogaøkter

som bidrar til å roe ned tankene dine så du får samlet deg og begynne dagen balansert og uthvilt.

Enkle ideer til trening

som styrker kroppen din og gjør morgenen og dagen enkel.

Mindfulness-øvelser

som fremmer kognitive funksjoner, emosjonell regulering og generelt velvære.

Vis mer Vis mindre

Begynn allerede nå å skape din egen, helsebringende morgenrutine

Få alle de viktigste næringsstoffene, og innfør sunne vaner for å støtte velværet ditt.

1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]