Få en god start på dagen!
Forvandle morgenene dine med velværefokuserte vaner for å støtte varig velvære.
Forvandle morgenene dine med velværefokuserte vaner for å støtte varig velvære.
Visste du at frokosten din kan ha ernæringsmessige hull?
Typiske morgenmåltider har ofte disse vanlige ernæringsmessige hullene:(1-2)
• Mineraler: kalsium, jern, kalium, magnesium
• Vitaminer: D og folsyre
• Kostfiber
• Fytonæringsstoffer fra frukt og grønnsaker
Lag din personlige, sunne morgenrutine
Velværet ditt avhenger av hvordan du starter dagen, hver dag
En sunn frokost bidrar til å(1-2-3) stimulere stoffskiftet, fylle på med energi, forbedre hukommelsen og kognitive funksjoner, og opprettholde vektkontroll.
Vitenskapen bak
Vil du vite mer om fordelene med en sunn frokost?
En god dag starter med de riktige næringsstoffene
Det er viktig å starte dagen med et næringsrikt måltid. Prøv å inkludere proteinkilder av høy kvalitet, komplekse karbohydrater og sunt fett(4-5).
Forbedre morgenrutinen din med Nutriway™ Morning Nutrition
Inkluderer:
• All Plant Protein: Plantebasert protein av høy kvalitet
• Fibre Powder: 3 fibre for å støtte tarmhelsen
• Double X: 12 vitaminer, 10 mineraler og fytonæringsstoffer •
Støttende ressurser for sunne vaner
En sunn start som varer lenge etter det første måltidet ditt
Deilige oppskrifter
for å nyte morgenens viktigste næringsstoffer enda mer
Yogaøkter
som bidrar til å roe ned tankene dine så du får samlet deg og begynne dagen balansert og uthvilt.
Enkle ideer til trening
som styrker kroppen din og gjør morgenen og dagen enkel.
Mindfulness-øvelser
som fremmer kognitive funksjoner, emosjonell regulering og generelt velvære.
Begynn allerede nå å skape din egen, helsebringende morgenrutine
Få alle de viktigste næringsstoffene, og innfør sunne vaner for å støtte velværet ditt.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]