Forretningsmuligheten

Oppdag fordelene med en Amway-forretning

150+
veldedige organisasjoner
støttet globalt i 2023
Nr. 1
Amway er utnevnt som
verdens mestselgende direktesalgsselskap
1,2 mill. €
donert
til katastrofehjelp i ESAN-regionen i 2023

Ekte mennesker med suksess

Svar på spørsmålene dine

Hva slags virksomhet er Amway?

Amway tilbyr et eksklusivt utvalg av produkter innenfor kategoriene hjemmet, personlig pleie, skjønnhet og ernæring, produkter som ivaretar kundenes velvære. Men istedet for å selge produktene i butikker, støtter vi et nettverk av forretningseiere over hele verden som markedsfører produktene våre direkte til kundene.

Hvorfor skal jeg velge Amway?
Amway er et globalt, familieeid, økonomisk stabilt selskap tuftet på en forretningsmodell som har vist seg å fungere i over et halvt århundre. I dag er vi et av verdens ledende direktesalgsselskaper.
Som en av forretningseierne våre vil du kunne benytte deg av gratis opplæring og veiledning. Med vår støtte og din egen harde innsats kan du skape din egen forretning.
Akkurat hva gjør en Amway-forretningseier?

Hver Amway-forretning omfatter tre områder:
1) Markedsfører produkter til nye kunder
2) Yte service til eksisterende kunder
3) Om du vil, hjelpe andre med å starte og utvikle sin egen Amway-forretning
Når det gjelder organiseringen av dagen, har du fleksibilitet til å lage en tidsplan som passer inn i livet ditt!

Hvor mye tid tar det?
Det er opp til deg.  Du avgjør hvor mye tid du vil bruke på forretningen. Jo mer tid du bruker, desto mer kan du antakelig få ut av den. Men det er din forretning, så du har fleksibilitet til å jobbe når det passer deg. Mange mennesker begynner med å jobbe deltid og går senere over til å jobbe heltid når forretningen utvikler seg.
Hvor mye koster det å starte en forretning? Kan jeg ombestemme meg?
Å starte sin egen Amway-forretning er forbundet med lave kostnader og lav risiko. Gebyret for å registrere forretningen er den eneste investeringen som trengs for å etablere en Amway-forretning – og på den tilbyr vi en 100 % pengene tilbake-garanti de første 90 dagene.
Det er ingen skjulte kostnader eller påkrevde produktinvesteringer. Når du har registrert deg, bestemmer du hvor mye penger (om noen) du vil bruke på forretningen i fremtiden. 
Hvilken hjelp kan man få til å sette seg inn i hvordan forretningen fungerer?
Amway belønner forretningseiere for å selge produkter og for å hjelpe andre med å gjøre det samme. Det er ingen månedlige mål du må nå, bare de du fastsetter selv. Men jo mer du selger, desto mer tjener du.
Amway tilbyr veiledning, verktøy og støtte for å hjelpe deg med å nå de personlige målene dine. Vi tilbyr akkurat så mye støtte som du trenger, uansett hvor erfaren du er. Vi er med deg hele veien og kan by på alt fra en personlig veileder og en rekke nettbaserte opplæringskurs, til et kundeservice og produktinformasjon.