Hvordan starte en Amway-forretning?

Det koster lite – både med hensyn til penger og risiko – å starte sin egen Amway-forretning. Spar registreringsgebyret og lær om fordelene og belønningene som nye Amway-forretningseiere kan få.

Det koster lite – både med hensyn til penger og risiko – å starte sin egen Amway-forretning. Spar registreringsgebyret og lær om fordelene og belønningene som nye Amway-forretningseiere kan få.

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt å komme i gang, og vi er her for å veilede deg hvert eneste skritt på veien. Begynn med å markedsføre produkter og tjene penger på kjøpene til de registrerte kundene dine. Etter hvert som du utvikler forretningen og sponser andre forretningseiere til å gjøre det samme, vil du motta ekstra bonuser og belønninger.

Registrer deg som Amway-forretningseier

Det er enkelt å komme i gang:
 

Registreringen koster bare 262 NOK

Vi tilbyr en pengene tilbake-garanti de første 90 dagene

Det er ingen skjulte gebyrer! Når du har registrert deg, bestemmer du hvor mye penger (om noen) du vil bruke på forretningen. 

Når du har registrert deg, kan du begynne å kjøpe kvalitetsprodukter med en gang. Pass på at du ikke går glipp av rabatten på første bestilling!

Rabatt på første bestilling

Vi vil gjerne gi deg en en god start på Amway-opplevelsen og ønske deg velkommen til Amway-familien med noen knallgode tilbud.


Slik fungerer det:

Legg inn din første bestilling. Du kan bruke så lite eller så mye som du vil. Hvis du bestiller produkter til en verdi av 100 PV (poengverdi) eller mer de første 30 dagene etter at du har registrert deg, får du:

  • Kostnadsfri registrering (verdt 262 NOK) hvis den første bestillingen er mellom 100 og 199,99 PV
  • Kostnadsfri registrering + 15 % rabatt på den første bestillingen fra 200 PV, beregnet ut fra forhandlerprisen og opptil maksimum 300 PV – selv om du kjøper produkter til en høyere PV

  100–199 PV rabatt på første bestilling

 Kostnadsfri registrering (262 NOK)
200 PV og over (avgrenset ved 300 PV) Kostnadsfri registrering (262 NOK) + 15 % rabatt
Kuponger (fra 100PPV) 1 x 100 NOK kupong per 100 PV*

*Alle nye ABOer som  kvalifiserer seg innen de første 90 dagene, mottar en verdikupong med utvidet 90-dagers utløpsdato