Utviklet med øye på sikkerhet

Den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på nettet.

Levert av Adobe

Hva er e-signatur?

En elektronisk signatur, eller såkalt "e-signatur", kan erstatte din håndskrevne signatur. Fordelene for bedriftene er raskere transaksjoner, lavere risiko, og bedre oversikt og synlighet. Den viktigste fordelen med E-signatur er at den gjør det enklere og mer praktisk å kunne godkjenne digitale dokumenter på lovlig vis.

Er dette lovlig og sikkert?

Nesten alle industrialiserte land i verden anerkjenner e-signatur innenfor rammen av loven. Adobe eSignature-tjenester følger den mest oppdaterte online sikkerhetspolicy for hvert enkelt trinn, noe som inkluderer applikasjonskode, nettverk og fysiske fasiliteter. Ta en titt på den globale juridiske håndboken til Adobe, Adobe eSignature's Global Legal Handbook.

Hvorfor bør jeg bruke en e-signatur?

Her er noen av de viktigste grunnene, blant mange flere.

Hvordan det virker?

 

TRINN 1

Klikk på "signér nå"-knappen

Du har tilgang til dokumentet og kan begynne signeringsprosessen med kun ett klikk.

TRINN 2

Les dokumentet

Les skjemaet, og klikk deretter på "Klikk her for å signere"-knappen.

TRINN 3

Signér og du er ferdig!

Føl deg trygg på at din e-signatur er 100 % sikker og lovlig.

Ofte stilte spørsmål

  • E-signatur gjør prosessen lettere ved å veilede deg gjennom dokumentet og fortelle deg hva du må gjøre for hvert trinn. Så snart du har gått gjennom dokumentet, klikk på signaturboksen for å signere ved å skrive inn navnet ditt. Følg instruksene på hvordan man fyller ut de obligatoriske felt. Når du er klar til å gå videre til neste del, klikk på "Neste del"-knappen nederst til venstre. Du kan sende inn dokumentet så snart du har fullført det. Et nyttig tips: Les alltid instruksene øverst og nederst på skjermen!
  • Hvert dokument med e-signatur er fullstendig sikret og beskyttet fra endringer. For å unngå eventuell tvil med hensyn til sikkerheten, sendes en kopi av det signerte dokumentet til din e-postadresse etter at du har sendt det inn.
  • Det er fullstendig normalt at din e-signatur ser annerledes ut enn den håndskrevne ettersom den sendes inn digitalt. Selv om den ikke stemmer overens med den håndskrevne, så er den fortsatt lovlig og gyldig.
  • Du mottar en lenke til dokumentet via e-post, og da er det ingenting å bekymre seg over så lenge du er den eneste personen med tilgang til e-postkontoen!