kr 432,00
(Se priser)
Antall:

  Antall:

   Nutriway™ Omega 3 Complex er et kosttilskudd som inneholder en blanding av omega-3-fettsyrer som støtter en normal hjertefunksjon*. 


    

   Derfor vil du elske det

   Omega-3-fettsyrer fungerer som en smurt sykkelkjede og støtter en normal hjertefunksjon. De er kjent som essensielle fettsyrer fordi vi ikke kan produsere dem naturlig i kroppen – vi må få dem fra kosten. Et balansert kosthold som omfatter én til to porsjoner med fisk i uken er ideelt, men forståelig nok ikke alltid så enkelt å få til. 

   Til tross for at vi ikke er i stand til å fremstille de essensielle omega-3-fettsyrene selv, er de utrolig viktig for at hjertet skal fungere normalt i tillegg til at de fremmer den generelle helsen. Nutriway™ Omega 3 Complex er et kosttilskudd som inneholder omega-3-fettsyrene EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). Sammen tilfører de fettsyrene som kan mangle i kostholdet. 

   Greit å vite

   • Nutriway™ Omega 3 Complex inneholder en blanding av omega-3-fettsyrer fra våre Nutricert™-sertifiserte leverandører. Det inneholder også laks fra norske farvann og ansjos, makrell og sardiner fra Atlanterhavet og Stillehavet. 
   • Ansjoser, makrell og sardiner er lavere i næringskjeden og har derfor en høyere konsentrasjon av omega-3-fettsyrer. 
   • Én kapsel inneholder omtrent samme mengde omega-3-fettsyrer som 28 g laks, tunfisk eller sardiner.
   • Bidrar til å støtte hjertefunksjonen med et Omega-3 Complex som består av EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre)*.
   • Fettsyrene kombineres med E-vitamin og gjøres om til kapsler senest 72 timer etter innhøsting for å ivareta kvaliteten. 
   • Hvert parti med fiskeolje testes for å sikre at oljen holder riktig kvalitet og renhet. 
   • Inneholder ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.
   • Produktet er ikke egnet for veganer/vegetarer

   * Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA. 

   Bruk: 

   Ta én kapsel om dagen sammen med mat. 

    
    INNHOLD PR. DAG (1 kapsel)
   Fett, heraf / Fedt, herav 1 g
   Omega-3 fettsyrer 380 mg
   EPA (Eikosapentaensyre) 180 mg
   DHA (Dokosaheksaensyre) 120 mg
   Vitamin E 5 mg α-TE (42 %*)

   *% av ernæringsmessig referanseverdi

   • Personer som spiser lite mat med høyt innhold av omega-3-fettsyrer, for eksempel de fleste typer fisk, bladgrønnsaker, rapsolje, soyabønneolje og valnøtter, og derfor mangler disse fettsyrene.
   • Personer med interesse i de gunstige effektene av omega-3-fettsyrer, for eksempel styrking av den normale hjertefunksjonen.

   Anbefalt dose

   1 kapsel daglig med et måltid.

   Veiledning

   Oppbevares utilgjengelig for små barn. Produktet er ingen erstatning for et variert kosthold. Overskrid ikke anbefalt daglig dose. Hold boksen godt lukket. Oppbevares kjølig og tørt.