Del av sett

Omega-3 Complex NUTRIWAY™

kr 396,00
(Se priser)
Varenummer: 4298
Størrelse: 90 kapsler
Antall:

  Et kosttilskudd med fiskeolje som inneholder omega 3-fettsyrer.

  Fisk hentet fra dypt, kaldt vann har et høyt innhold av en type fettsyrer kalt omega-3-syrer. De to virkestoffene i omega-3-komplekset er EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre).

  Omega-3-syrer er essensielle fettsyrer, det betyr at de må komme fra kosten, og ikke syntetiseres i kroppen. Hvis kostholdet ditt ikke regelmessig inkluderer 1–2 porsjoner fisk per uke, er konsentrert fiskeolje en lettvint måte å tilføre disse verdifulle essensielle fettsyrene på i kostholdet ditt.

  • De to virkestoffene i omega-3-komplekset er EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon. Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA.
  • Bidrar til å tilføre fettsyrene som kan mangle i kostholdet.
  • En kapsel tilfører omtrent samme mengde omega-3-fettsyrer (DHA og EPA) som 28 g laks, tunfisk eller sardiner.
  • Ikke tilsatt kunstige søtningsmidler, farger, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.
   
   INNHOLD PR. DAG (1 kapsel)
  Fett, heraf / Fedt, herav 1 g
  Omega-3 fettsyrer 380 mg
  EPA (Eikosapentaensyre) 180 mg
  DHA (Dokosaheksaensyre) 120 mg
  Vitamin E 5 mg α-TE (42 %*)

  *% av ernæringsmessig referanseverdi

  • Personer som spiser lite mat med høyt innhold av omega-3-fettsyrer, for eksempel de fleste typer fisk, bladgrønnsaker, rapsolje, soyabønneolje og valnøtter, og derfor mangler disse fettsyrene.
  • Personer med interesse i de gunstige effektene av omega-3-fettsyrer, for eksempel styrking av den normale hjertefunksjonen.

  Anbefalt dose

  1 kapsel daglig med et måltid.

  Veiledning

  Oppbevares utilgjengelig for små barn. Produktet er ingen erstatning for et variert kosthold. Overskrid ikke anbefalt daglig dose. Hold boksen godt lukket. Oppbevares kjølig og tørt.