iCook

iCook™

iCook matlagingssystemer har et smart design, er vakkert laget og er intelligent gjennomtenkte for å kunne bidra til perfekte, sunne matlagingsresultater hver gang. iCook Matlagingssystem i rustfritt stål er mer enn en førsteklasses kolleksjon kokeutstyr. Det er et nøye planlagt system hvor hver gryte, panne og lokk og mellomlegg fungerer med de andre komponentene for å hjelpe deg med å lage fristende retter som bevarer ernæring samtidig som det brukes mindre fett.

image/png;;;1.png

Fordelene med matlagingssystem som kan stables

Stableteknikken er en veldig praktisk egenskap til ditt iCook Matlagingssett i rustfritt stål. Du kan tilberede mer mat samtidig ved å stable en liten gryte på toppen av en større gryte. Matlagingssettet ditt er spesielt utviklet for å gi den jevne varmefordelingen som er nødvendig når du bruker stableteknikken. Stableteknikken sparer tid, krefter og penger. Du kan samkjøre koketiden slik at all maten din er klar til å serveres samtidig.

image/png;;;2.png

VITALOK™ - bevarer smaken og næringsstoffene

Alle iCook-kjelene bruker tilberedingsmetoden til VITALOK™. VITALOK-metoden å tilberede mat på gir deg næringsrike, sunnere måltider fordi metoden lar deg dampe maten i sine egne naturlige oljer og safter. De tunge lokkene til iCooks matlagingssystemer passer perfekt til å danne en forsegling mellom lokket og gryten. Når du begynner å lage mat, produserer den naturlige fuktigheten i maten en damp. Denne dampen blir til vann og danner en barriere – og denne barrieren opprettholder den tette forseglingen under koking.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ Non-stick kjøkkenutstyr

iCook non-stick kjøkkenutstyr er ekstremt holdbare og leverer enestående resultater til hvert måltid. Faktisk tilbyr iCook et enestående produkt med Duramic™ non-stick beleggsystem, som er den mest avanserte  non-stick-teknologien som finnes på markedet i dag. De to lagene med DURAMIC non-stikk-belegg gir en optimal beskyttelse mot riper. Lokkene er laget av herdet glass, slik at mat ikke setter seg fast i lokket eller i selve pannen – og det er mulig å holde et øye med maten, samtidig som temperaturen opprettholdes.

OPTITEMP™

Non-stick tilbyr OPTITEMP, en plate for bedre varmefordeling, og DURAMIC non-stick-belegg for ekstra slitestyrke og glimrende frigivelsesegenskaper under matlaging. Takket være denne teknologien kan du bruke mindre fett til stekingen. Samtidig er belegget svært slitesterk og enkelt å rengjøre.

image/png;;;4.png

iCook-kniver

iCook-knivene er fremstilt med ergonomisk korrekt og balansert skaft som sikrer at kniven ligger godt i hånden og er god og behagelig å bruke. Knivene er enkle å holde, og lar deg kontrollere hver bevegelse når du skjærer.

iCook-knivenes stålblader er smidd, mens de fleste andre kniver er i helstål. Den smidde konstruksjonen resulterer i en tyngre kniv med et tykkere blad som øker styrken og slitestyrken. Den ergonomiske utformingen hjelper med å utligne vekten ved bruk.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

Enkel, sunn matlaging med iCook Wok

iCooks 7-lags wok integrerer det sunne “lav-fuktighetsprinsippet” VITALOK™, som bevarer matens smak, næringsstoffer, farge og tekstur. Wokens bunn består av 7 lag med aluminium og rustfritt stål som fremmer en raskere matlaging. Dermed sparer du energi når du kokkelerer. Det nyskapende designet gir god stabilitet på kokeplaten og gjør det enkelt å snu og vende på maten.

iCook woken muliggjør tilberedning av et rikt utvalg asiatiske retter, så vel som mer tradisjonelle europeiske retter.
Med hver iCook Wok medfølger det både et dampstativ til damping og et lotusblomst-stativ til å holde maten varm.