kr 1 525,00
(Se priser)
Antall:

  Antall:

   Rens, tilfør næring og sov deg til drømmehud med en kveldsrutine som ivaretar hele kroppen.

    

   Hva produktet gjør for deg

   Artistry™ Beauty Sleep Solution er en kolleksjon av spesielt utvalgte Artistry- og g&h-hudpleieprodukter som bidrar til å pleie ansiktshuden, tilføre næring til huden på kroppen og støtte cellefornyelse mens du sover.

   • Artistry Skin Nutrition™ Micellar Makeup Remover + Cleanser renser bort urenheter som bygger seg opp gjennom dagen, som støv, makeup og forurensning, slik at porene i huden er rene og mottakelige for ingrediensene som følger.
     
   • Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask lindrer huden i opptil åtte timer, forsterker hudens fuktbarriere og omgir deg med en behagelig duft av eteriske oljer fra lavendel dyrket på NutriCert™-sertifiserte partnergårder, og bergamot.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Body Lotion nærer huden og støtter hudens fuktbarriere med bambus-kompleks-vann, ceramider utvunnet fra olivenolje og chiafrøolje fra Nutriway™-dyrket hvit chia.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream nærer og mykgjør umiddelbart tørr hud på føttene samtidig som den reparerer og beskytter hudens fuktbarriere med en kraftig formel som ikke føles fettete.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream nærer og lindrer tørre, ru hender med bambus-kompleks-vann, ceramider utvunnet fra olivenolje, hvit chiafrøolje og sheasmør.
     
   • GRATIS GAVE I ET BEGRENSET TIDSROM* Artistry Silk Night Mask bidrar til å forbedre søvnkvaliteten din og forebygge rynker. Laget av 100 %, 22-momme mulberrysilke, et mykt stoff som puster og gir kveldsrutinen et anstrøk av luksus. Kun tilgjengelig så lenge lageret rekker.

   Artistry Beauty Sleep Solution inneholder følgende enkeltprodukter:

   1 x Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Body Lotion (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream (75 ml)
   1 x Artistry Night Eye Mask – FREE GIFT*

   *GRATIS GAVE. Kun tilgjengelig som en del av Artistry Beauty Sleep Solution og kun så lenge lageret rekker. Selges ikke separat. 

   Derfor vil du like produktet

   Støtter hudens nattlige regenerering med nøye utvalgte produkter for huden i ansiktet og på kroppen som gir kveldsrutinen et snev av luksus.

   Stressfaktorene i vår moderne livsstil kan ha en negativ påvirkning på hudens utseende slik at den ser gusten eller trøtt ut. Natten er en viktig tid for huden og hudens utseende, siden huden regenereres tre ganger raskere når vi sover, sammenlignet med når vi er våkne.

   Artistry Beauty Sleep Solution bidrar til å støtte huden i ansiktet og på kroppen mens du sover en avslappet søvn i trygg forvissning om at huden din nyter godt av fordelene med naturlige ingredienser og rene, veganvennlige, dermatologisk testede og allergitestede formler som ikke inneholder noe de ikke bør inneholde.

   Drøm deg til sunn skjønnhet.

   Interessante fakta

   Rene formler
   Formlene som brukes i Artistry- og g&h-produkter er formulert i henhold til våre Artistry Clean-standarder og vår g&h-filosofi om ren personlig pleie. Dette betyr at de er utviklet i henhold til strenge retningslinjer som sørger for at produktene er rene, sikre og effektive. Dette betyr:

   • Godkjent av Vegan Society
   • Inneholder ikke mineralolje, parabener eller ftalater
   • Inneholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.

   Plantebaserte ingredienser
   Alle produkter i Artistry Beauty Sleep Solution inneholder ett eller flere fytonæringsstoffer som er dyrket på våre egne Nutriway™-gårder eller på NutriCert™-sertifiserte partnergårder. I tillegg til høy kvalitet gir dette deg et nivå av sporbarhet fra frø til hud eller fra før til kosttilskudd som du kan stole på.

   Varemerker du kan stole på
   Beauty Sleep Solution kombinerer det beste av Artistrys omfattende hudpleieekspertise med bærekraftig dyrkede ingredienser fra Nutriway – verdens mestselgende varemerke innen vitaminer og kosttilskudd** – i tillegg til g&h-produktenes sunne og helsefremmende egenskaper.

   Skapt for deg av vårt eget samfunn
   Artistry Beauty Sleep Solution er utviklet i samarbeid med vårt ABO-samfunn som forstår, representerer og hjelper kvinner i alle aldre og med alle hudtyper med skjønnhetsbehovene deres.

   **Kilde: http://gdretail.net/amway-claims/

   Bruk

   Produktene i Artistry™ Beauty Sleep Solution virker sammen som en del av hudpleierutinen om kvelden. Du kan også bruke dem sammen med andre Artistry og g&h-produkter, for eksempel rense- og tonerprodukter, serum og fuktighetskremer.

   Se de enkelte produktene for veiledning om bruk

   *GRATIS GAVE. Kun tilgjengelig som del av Artistry Beauty Sleep Solution og kun så lenge lageret rekker. Selges ikke separat. 

   Ingredienser

   Plantebaserte ingredienser for hudpleierutinen om kvelden
   Alle produkter i Artistry Beauty Sleep Solution inneholder ett eller flere fytonæringsstoffer som er dyrket på våre egne Nutriway™-gårder eller på NutriCert™-sertifiserte partnergårder.

   • Hvite chiafrø
    Leverer hudpleiende virkestoffer dypt inn i huden og bidrar til å nære og beskytte hudens sunne skjønnhet. Vår hvite chia dyrkes på en sertifisert, bærekraftig Nutriway™-gård og partnergård som gir enestående sporbarhet «fra frø til hud».
    Finnes i: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask og Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser
   • Fermentert CICA-ekstrakt
    Dette fytonæringsstoffet er utvunnet fra en blomsterplante og bidrar til å lindre huden og tilføre fuktighet. Den fermenterte versjonen gir syv ganger mer effektiv fukttilførsel og dobbelt så effektiv lindring (sammenlignet med ufermentert CICA).
    Finnes i: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask
   • Plantekompleks
    Nattmaskens plantekompleks med syv ingredienser (inneholder rosmarin, kamilleblom, skjoldbærer, parkslirekne, skjoldblad, lakris og te) bidrar til å lindre huden og gi den et mer stimulert utseende og en sterkere fuktbarriere.
    Finnes i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
   • Bladkaktusblomst
    Denne ingrediensen er også kjent som Epiphyllum Oxypethalum eller «Nattens dronning» og tilfører fuktighet ved å virke på to nivåer: hudbarrieren og epidermen (overhuden). Den bidrar til å forbedre hudens fuktbarriere og vedlikeholde fuktbalansen for forbedret hud som ser sunn ut.
    Finnes i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Bambus-kompleks-vann
    Et plantebasert vann laget av bambus og glyserin utvunnet fra planter, som bidrar til å tilføre huden fuktighet.
    Finnes i: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream og g&h Nourish Hand Cream
     
   • Ceramid utvunnet fra olivenolje
    En spesiell type lipid som bidrar til å vedlikeholde hudens fuktbarriere.
    Finnes i: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream og g&h Nourish Hand Cream

   Disse ingrediensene er bestanddeler i de vitenskapelig utviklede formlene som bringer sammen det beste fra naturen og det beste fra vitenskapens verden for å gi huden din helhetlig pleie.

   Du finner en fullstendig ingrediensliste for alle produktene på produktsidene: