image/png;;;foto4.png

Velkommen til Amway!

Hovedkontoret vårt i Ada, Michigan, USA strekker seg 1,6 km fra øst til vest, og består av 80 bygninger og over 325 000 kvadratmeter med kontor- og produksjonslokaler. Mer enn 4000 av våre globale ansatte på 14 000 jobber i Ada, den samme småbyen Amway ble startet i for over 50 år siden.

image/png;;;amway1.png

Rich DeVos

I 1959 grunnla Rich DeVos Amway Corp med sin livslange venn og forretningspartner, Jay Van Andel. Direktesalgsselskapet opererer nå i mer enn 100 markeder rundt om i verden, og gjør det mulig for mer enn 3 millioner mennesker å eie sin egen uavhengige forretning. DeVos har også eid en rekke profesjonelle sportsfranchiser, deriblant Orlando Magic i NBA. DeVos er en anerkjent taler og har holdt foredrag for hundretusenvis av mennesker rundt om i verden.

Etter å ha undergått en hjertetransplantasjon i 1997, ble han styreformann for Speakers Bureau for United Network for Organ Sharing. DeVos og hans kone Helen støtter sjenerøst opp om sykehus, høyskoler, universiteter og kunstorganisasjoner i sin hjemby, i tillegg til en rekke andre organisasjoner i USA. De har fire barn og 16 barnebarn. Deres yngste sønn, Doug, er administrerende direktør i Amway.

image/jpeg;;;Jay Van Andel2.jpg

Jay Van Andel

I 1959 grunnla Jay Van Andel Amway Corp. med sin livslange venn og forretningspartner, Rich DeVos. Direktesalgsselskapet opererer nå i mer enn 100 markeder rundt om i verden, og gjør det mulig for mer enn 3 millioner mennesker å eie sin egen uavhengige forretning.

Van Andel var en livslang forkjemper for det frie markedet. Han er en tidligere styreformann av Det amerikanske handelskammeret, direktør i Jamestown Foundation, amerikansk ambassadør og Commissioner General for Genoa Expo '92 samt tillitsmann ved Heritage Foundation. Gjennom Jay and Betty Van Andel Foundation bidro han til betydelige samfunnsprosjekter innen økonomisk utvikling, helsevesen, utdanning og kunst og kultur.

Van Andel-barna sitter som medlemmer i selskapets styre. Steve Van Andel er styreformann i Amway.