Sett

YX Power Systems Lotion

kr 2 554,00
Varenummer: 253579
Antall:

  En perfekt kombinasjon av antialdringsprodukter som gir effektive resultater (til fet hud og kombinasjonshud).

  Hva produktet gjør for deg

  • Gir deg et komplett sett med antialdringsprodukter til fet hud og kombinasjonshud, inkludert vårt mest virkningsfulle serum samt øyepleie, daglotion og nattlotion.
  • Reduserer synligheten av fine linjer og rynker, slik at ansiktskonturene blir glattere og strammere.
  • Huden ser yngre ut etter én uke med jevnlig bruk av det komplette Power System.

  Derfor vil du like produktet

  Aktiver huden med de virkningsfulle formlene i de fire antialdringsproduktene i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien. Produktene i denne serien, som er utviklet for å gi best mulige resultater ved å virke sammen, omfatter lettere lotioner: Protecting Lotion og Enriching Lotion. Du vil også ha glede av Enriching Eye Cream, som er spesielt fremstilt med tanke på den sarte huden rundt øyene. Pakken inneholder det mest virkningsfulle YOUTH XTEND-produktet, Serum Concentrate, som inneholder den høyeste konsentrasjonen av foryngende LifeSirt. Med regelmessig bruk vil huden se yngre ut etter bare én uke. Dette settet med fire produkter til fet hud og kombinasjonshud inneholder alt du trenger for å bevare en ung hud, med 10% rabatt.

  Interessante fakta

  • 78% av kvinnene som ble testet, oppga at Power System bidro til å redusere synligheten av fine linjer og rynker på én uke.
  • I kliniske tester oppga 81% av kvinnene at Power System ga hud som så yngre ut, på én uke.
  • 89% av kvinnene opplevde at huden ble glattere etter bare én gangs bruk av Power System (basert på en studie som undersøkte forbrukernes oppfatning).
  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System representerer en perfekt harmoni mellom naturens godhet og vitenskapens kraft. ARTISTRY har gravd dypt i naturens skatter for å benytte seg av fordelene med effektive ingredienser som er rike på antioksidanter, som f.eks. det afrikanske baobabtreet, som de lokale kaller «livets tre».
   
  Power System-produktene inneholder også LifeSirt, en planteekstrakt fra myrteplanten fra middelhavsområdet som fremmer og øker hudens produksjon av ungdomsproteiner med 280 %. Disse dyrebare planteekstraktene kompletteres av ARTISTRYs spesielle Micro-X6 Peptide, en spesialutviklet formel som øker kollagenaktiviteten og reparerer skadet hud. 

  Nøkkelegenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System with Lotions, den mest effektive kombinasjonen av produkter som bekjemper aldringstegnene i fet hud og kombinasjonshud, representerer det beste ved ARTISTRY-innovasjon:

  • Hudcellenes levetid forlenges takket være LifeSirt, som bidrar til å øke produksjonen av ungdomsprotein.
  • Etter bare én uke med regelmessig bruk oppnås dramatiske antirynkeresultater takket være unike formler som inneholder patentert Micro-X6 Peptide-teknologi.
  • Huden næres og tilføres fuktighet med naturlig utvunnede, pleiende ingredienser.

  Bruk

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System with Lotions gir deg våre mest effektive antialdringsprodukter i en lettere versjon. De er ideelle for deg som har fet hud eller kombinasjonshud. Systemet inneholder det mest virkningsfulle produktet, Serum Concentrate, som inneholder den høyeste konsentrasjonen av foryngende LifeSirt. Du får også de lette lotionene Protecting Lotion (daglotion) og Enriching Lotion (nattlotion). Den siste komponenten i pakken er antirynkekremen til området rundt øynene, Enriching Eye Cream. Hvert produkt inneholder nøkkelingrediensene i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien, inkludert LifeSirt og Micro-X6 Peptide-teknologi samt spesielle, pleiende planteingredienser.