Utviklet med øye på sikkerhet

Den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på nettet.

Levert av Adobe

Den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på nettet.

Levert av Adobe

Hva er en elektronisk signatur?

En elektronisk underskrift, eller såkalt "e-signatur", kan erstatte din håndskrevne signatur. Fordelene for bedriften er: raskere transaksjoner, lavere risiko, og bedre oversikt og synlighet. Den viktigste fordelen med e-signatur er at den gjør det enklere og mer praktisk å kunne godkjenne digitale dokumenter på lovlig vis.

Er dette lovligt og sikkert?

Nesten alla industrialiserte land i verden anerkjenner e-signatur innenfor rammen av loven. Adobe eSignature-tjenester følger den mest oppdaterte online sikkerhetspolicy for hvert trinn, noe som inkluderer applikasjonskode, nettverk og fysiske fasiliteter. Ta en titt på den globale juridiske håndboken til Adobe,  Adobe eSignature's Global Legal handbook.

Hvorfor burde jeg bruke en e-signatur?

Her er de viktigste grunnene, blant mange flere.

Raskt og kostnadseffektivt

Sikkert og lovlig

Miljøvennlig

Hvordan det virker?

TRINN 1

Klikk på "signér nå"-knappen

Du har tilgang til dokumentet og kan begynne signeringsprosessen med kun ett klikk.

TRINN 2

Les dokumentet

Les skjemaet, og klikk deretter på "Klikk her for å signere"-knappen.

TRINN 3

Signér og du er ferdig!

Føl deg trygg på at din e-signatur er 100 % sikker og lovlig.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan signerer man dokumentet?

E-signatur gjør prosessen lettere ved å veilede deg gjennom dokumentet og fortelle deg hva du må gjøre for hvert trinn. Så snart du har gått gjennom dokumentet, klikk på signaturboksen for å signere ved å skrive inn navnet ditt. Følg instruksene på hvordan man fyller ut de obligatoriske felt. Når du er klar til å gå videre til neste del, klikk på "Neste del"-knappen nederst til venstre. Du kan sende inn dokumentet så snart du har fullført det. Et nyttig tips: Les alltid instruksene øverst og nederst på skjermen!

Kan andre endre på dokumentet etter at jeg har signert det?

Hvert dokument med e-signatur er fullstendig sikret og beskyttet fra endringer. For å unngå eventuell tvil med hensyn til sikkerheten, sendes en kopi av det signerte dokumentet til din e-postadresse etter at du har sendt det inn.

Min håndskrevne signatur ser totalt annerledes ut. Hvordan kan den være gyldig?

Det er fullstendig normalt at din e-signatur ser annerledes ut enn den håndskrevne ettersom den sendes inn digitalt. Selv om den ikke stemmer overens med den håndskrevne, så er den fortsatt lovlig og gyldig.

Men kan ingen andre signere dokumentet mitt?

Du mottar en lenke til dokumentet via e-post, og da er det ingenting å bekymre seg over så lenge du er den eneste personen med tilgang til e-postkontoen!