Betaling- og leveringsmåter

Du kan bestille Amway-produkter akkurat når du vil! Velg
den mest praktiske betalings- og leveringsmåten.

Du kan bestille Amway-produkter akkurat når du vil! Velg
den mest praktiske betalings- og leveringsmåten.

Leveringsmåter

Levering

Angi hjemmeadresse og ekstra adresser under "Mine adresser". Du kan velge dette når du legger inn bestillingen. Vær oppmerksom på at ordren leveres til nærmeste hentested, f.eks. post-i-butikk.

Engangsadresse

Angi leveringsadresse når du legger inn bestillingen.

Send til en annen ABO


Bestillingen leveres til den utpekte ABOens standardadresse.

Bankoverføring

Overføringen kan utføres elektronisk eller i postkontor eller bank. Utfør en betaling ved hjelp av bankkontoopplysningene som vises når du legger inn en bestilling (betalingsside), eller i delen med bestillingsopplysningene dine. Bankkontonummer til overføring: 600 50651293

Bank-/kredittkort

Betalingen utføres med bank-/kredittkort som er registrert på Amway Online. Administrer bank-/kredittkortene du har angitt, i delen “Mine bank-/kredittkort”.

PayPal

PayPal er et nettbetalingssystem som fungerer som et mellomledd mellom en enkeltperson og nettbutikker. Hvis du allerede har en PayPal-konto, kan du fra midten av april bruke denne kontoen når du kjøper Amway-produkter. Hvis du ikke har en PayPal-konto, men ønsker å bruke dette betalingsalternativet, kan du gå til www.paypal.com og opprette din egen personlige PayPal-konto.