SATINIQUE™ er et innovativt og eksklusivt varemerke innen hårpleie som tilbyr en komplett rutine for alle hårtyper og behov. 
 
  • Ny formel, emballasje og teknologi

Bevist i våre laboratorietester:

  • Smooth Moisture gjør håret opptil seks ganger mykere 
  • Color Repair gjør håret ni ganger sterkere
  • og bevarer fargen i opptil 45 vask
…og mer!

SATINIQUES EKSKLUSIVE TEKNOLOGI

I hjertet av SATINIQUE
Utvikling av ENERJUVE™. Kombinert med naturlig avledede planteingredienser.

ENERJUVE™ er en patentert teknologi (i USA) som kun tilbys av Amway: et positivt ladet kompleks med styrkende lipider, forsterkende kreatin og mykgjørende 18-MEA som jobber på tre forskjellige lag i håret for å nøytralisere den negative ladningen i skadet hår: den trenger inn til kjernen, binder seg til skadde områder og stryker svake punkter for å reparere og gjenopplive fra innsiden og ut. Det er et smart kompleks som selv oppdager skadede/svake hårområder, og reparerer og tilfører håret ny energi.

18-MEA som en del av ENERJUVE er en naturlig og ekstremt sårbar komponent i håroverflaten som gir sunt og glansfullt hår. 

        Før behandling / Etter ÉN behandling

 

Mer enn 80 % av den går tapt etter kun én hårfarging, og kan ikke regenereres på en naturlig måte.
ENERJUVE bidrar til å gjenopprette 18-MEA slik at håret blir silkemykt og enkelt å gre:

Forskere har oppdaget at når hår er skadet, får det en negativ ladning. Denne skaden gjøre håret svakt, krusete og livløst.

ENERJUVE™ korrigerer den negative ladningen som finnes i skadet hår. Exclusively from Amway. ENERJUVE takler mange tegn på hårskade og fungerer på flere nivåer for å transformere håret slik at det ser sunnere ut og mer levende enn noensinne.

NØYE UTVALGTE PLANTEINTEGREDIENSER OG NÆRINGSSTOFFER

 

SATINIQUE™-forskere kombinerte sin ernæringsmessige ekspertise og skjønnhetsekspertise for å innlemme innovative stoffer for sunnere hår med nøye utvalgte planteingredienser og næringsstoffer.

Nøye utvalgte planteingredienser og næringsstoffer reparerer, fornyer og tilfører håret næring der det trenger det

 

DUFT

En opplevelse for alle sansene. Spesialutviklede dufter.

Selv om hårpleiekunder leter etter fordelsbaserte resultater, spiller duften en viktig rolle: duften påvirker den totale opplevelsen og derfor ble duftene utviklet spesielt for SATINIQUE™-kolleksjonen.

Alle SATINIQUE-produkter fremheves med nøye utvalgte frukt- og blomsterdufter, som hever brukeropplevelsen og bringer sansene i full blomst. SATINIQUE-produkter har tre spesialdufter – hver duft er tilpasset spesifikke produkter.

FARGERIK, FLOTT EMBALLASJE OG FARGEHISTORIKK

SATINIQUE™-kolleksjonen er inndelt med flotte farger, slik at det er enkelt å finne de perfekte produktene.

Fargehistorikken er energisk og sterk – en gjenspeiling av SATINIQUEs løfte om å gjøre håret mer levende. Emballasjeformene ble utformet for å bibringe SATINIQUE-løftet om eleganse og brukervennlighet. 

Smooth Moisture

Extra Volume

Color Repair

2 in 1

Anti-Hairfall

Anti-Dandruff

Styling

Behandling

LOOK IT:

RESULTATET

Det starter innvendig. SATINIQUE™ og det unike ENERJUVE™ Complex reparerer og tilfører energi for å ta håret tilbake til sin positive, energifulle og sunne tilstand. Aktive planteekstrakter og næringsstoffer gjør deg og håret ditt vakrere enn noensinne.

LOVE IT:

OPPLEVELSE

Opplev hvordan det føles å se fantastisk ut. De luksuriøse ingrediensene kombinert med SATINIQUES tre eksklusive dufter bringer håret og sansene i full blomst. Aromatiske frukter og friske blomster tilbyr en sanselig opplevelse du vil elske.

LIVE IT:

KRAFT

SATINIQUEs energi og vitalitet vil forvandle deg fra innsiden og ut etter hvert som håret ditt blir en inspirerende gjenspeiling av din velvære. Du vil føle deg gjenopplivet og klar til å møte dagen med selvtillit, og klar til å la din skjønnhet stråle.


Se alle hårpleieproduktene