Frokosten er dagens viktigste måltid. Det vet vi egentlig godt, så hvorfor risikere å være trøtt og uopplagt på jobb, på skolen eller hjemme? Maten vi spiser om morgenen styrker både kropp og sinn, men på grunn av stress, mangel på tid eller dårlige vaner hopper vi ofte over frokosten.  Uten frokost kan vi fort komme til å føle oss trøtte og oppleve manglende muskelkraft. Ta vare på deg selv og sørg for at du får i deg en frokost som er både sunn, næringsrik og rik på proteiner. 

Protein til alle!

  • For de som ikke spiser nok kjøtt, melk, ost eller annen mat med høyt proteininnhold.
  • For alle som vil redusere innholdet av kalorier og fett i kosten.
  • For barn (over 3 år), unge, eldre og gravide eller ammende kvinner som trenger ekstra protein.
  • For alle som hopper over måltider, spiser mindre porsjoner eller føler at de trenger ekstra protein i kosten.
  • Det plantebaserte, kolesterol- og laktosefrie pulveret er også egnet for diabetikere, vegetarianere og veganer.

Hvorfor trenger vi proteiner?

  • Generelt trenger voksne mellom 45 og 75 g protein hver dag for å opprettholde proteinbalansen.
  • Magert kjøtt, fisk, egg, melk, meieriprodukter og soya er gode kilder til protein.
  • Proteinene fra disse kildene er av høyeste kvalitet og brukes av kroppen til reparasjon, renovering og syntese av proteinstrukturer.
  • Proteinbalansen blir best støttet hvis inntaket spres utover alle dagens måltider – frokost, lunsj og middag.

En skje kan utgjøre en forskjell! NUTRIWAY All Plant Protein

  • Kroppen lagrer ikke overflødig protein, så et daglig inntak er nødvendig for å sikre at kroppens vitale funksjoner fungerer som de skal.
  • NUTRIWAY All Plant Protein Powder gir deg protein av høyeste kvalitet.
  • Sammen med et balansert kosthold og en sunn livsstil er dette produktet et sunnere alternativ til tradisjonelle proteinkilder.

Hva inneholder det?

  • Ingrediensene er utvunnet fra de naturlige proteinkildene soya, hvete og erter.
  • Det gir deg alle de ni essensielle aminosyrene som bidrar til å vedlikeholde muskelmassen og motvirke trøtte muskler og utmattelse.
  • Det har mindre fett og kolesterol enn vanlige porsjoner med kjøtt, ost, egg og helmelk

Hvordan kan det brukes?

  • Tilsett én skjefull (ca. 10 g) pulver i melk eller annen drikke én eller flere ganger om dagen etter behov. Rør raskt om eller rist i en lukket beholder i 1 minutt..
  • Alternativt kan det strøs over frokostblandinger, supper, salater eller annen mat uten at det påvirker smaken.
     
     

Start dagen med en sunn frokost!

Du kan bruke proteinpulveret i en rekke deilige oppskrifter fra NUTRIWAY, som for eksempel rispudding med pistasienøtter og rosiner, milkshake med pære, banan og sjokolade, eller en sitrus-symfoni.

Dipp av kikerter og tørkede tomater

Ingredienser

  • 200 g tørkede hermetiserte kikerter
  • 40 g tørkede tomater i olje
  • 40 ml vann
  • saften af ½ sitron
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skjeer Amway olivenolje
  • en klype salt
  • hakket persille
  • gulrøtter, reddiker, fennikler, selleri til servering

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene unntatt persille i en hurtigmikser, og kjør dette inntil blandigen er jevn. Ha dippen over i en liten bolle, og dryss over hakket persille. Server med opphakkede grønnsaker og/eller brød, toast eller grahamkjeks.

4-6 porsjoner

Tunfisk- og eplesalat

Ingredienser

  • 1 grønt eple (Granny Smith)
  • 4 reddiker
  • 2 hoder Belgisk sikori/endivie (salat)
  • 100 tunfisk i olje (drenert nettovegt)
  • noen få gressløkkvister
  • sitronsaft

 

Til vinaigretten:

  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skjeer eplecidereddik
  • 100 g Amway olivenolje
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Skyll reddikene, og skjær de i meget tynne skiver. Ha reddikskivene i en bolle, dekk de med kaldt vann, og oppbevar de i kjøleskapet. Skyll eplet og kjernehuset, del det i små biter, legg bitene i i sitronsaft for å forhindre oksidering og klapp de lett tørre.

Ha NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en blender med eddik, olje, smak til med salt og pepper, og bland dette jevnt sammen.

Skyll og skjær opp sikori(endivie) salaten. Klapp reddikskivene lett tørre. Bland sammen sikori(endivie) salaten, reddiker, eple og tunfisk i en salatbolle. Smak til med vinaigretten. Pynt med hakket gressløk og server.

2 porsjoner

Løksuppe med brødsmuler

Ingredienser

  • 3 løk (450 g)
  • 4 skjeer Amway olivenolje
  • 2 spiseskjeer NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 500 ml grønnsaksbuljong
  • salt og pepper
  • 2 skiver brød uten skorpe
  • en slaviekvist
  • revet ost, til servering

Fremgangsmåte

Skrell og skjær løken i tynne skiver. Varm 2 skjeer Amway olivenolje i en teflonbelagt kasserolle, og stek løken på svak varme i noen få minutter. Tilsett grønnsaksbuljongen,  og la det småkoke i ca. 15 minutter. Rør innimellom. Smak til med salt og pepper.

Kjør brødskivene i en hurtigmikser i noen få sekunder for å få store brødsmuler. Varm 2 skjeer Amway olivenolje i en panne og stek brødsmulene med salviebladene inntil de er gylne og sprø.

Server suppen dyppet med sprø brødsmuler og salvie, sort pepper, og revet ost ved siden av.

2 porsjoner

Auberginekaviar

Ingredienser

  • 1 aubergine (400 g)
  • 30 g avsaltede kapers
  • 1 rød chillipepper
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skjeer Amway olivenolje
  • 1 skje tørket oregano

 

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200°. Skyll auberginen og del den i to, dekk den med aluminiumsfolie og stek den i ca. 25 minutter,  eller til den er myk.

Skrell auberginen og ha fruktkjøttet i en hurtigmikser sammen med de andre ingrediensene. Kjør blandingen til den blir jevn og server.

4-6 porsjoner

Vegetar-sandwich

Ingredienser

  • 4 skiver kornbrød
  • 1 squash
  • 1 rød paprika
  • 3 spiseskjeer NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 3 skjeer eddik
  • 70 g Amway olivenolje
  • salt og pepper
  • 1 myntekvist

Fremgangsmåte

Skyll grønnsakene; del squashen i tynne skiver; del den røde paprikaen i skiver, fjern stilken, frøene og de hvite delene. Stek grønnsakene på en rist og sett de til side.

Visp NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder med eddik, salt og pepper i en liten bolle, tilsett olje i en jevn strøm, og visp dette sammen inntil blandingen er jevn, kremaktig og fri for klumper.

Legg 2 skiver brød på en brødfjøl og smør på halvparten av NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder-blandingen. Topp det hele med stekte grønnsaker, pynt med mynteblader, ha den resterende blandingen på de resterende 2 brødskivene, og legg sandwichenes “lokk” oppå deres fylte bunner. Server.

2 porsjoner

Forslag: stek brødskivene dersom du vil ha en varm sandwich.

Blåmuggostrundstykke med epler og selleri

Ingredienser

  • 2 rundstykker
  • 120 g blåmuggost (Gorgonzola, Roquefort, Stilton...)
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 stangselleri med blader
  • melk eller yoghurt, ved behov
  • ½ rødt eple
  • sitronsaft
Fremgangsmåte 
 
Ha blåmuggosten i en hurtigmikser sammen med selleribladene og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder Protein og kjør det hele til en jevn blanding. Hvis kremen blir for tykk (det avhenger av hva slags ost man bruker), kan du tilsette litt melk eller yoghurt for å tynne den.
 
Del rundstykkene i to; skyll og del eplet i tynne biter. Ha epleskivene i sitronsaft for å forhindre oksidering, og klapp de lett tørre. Hakk opp sellerien. Smør kremosten utover hvert rundstykkes “bunn”, ha på epleskivene, dryss over hakket selleri, legg på rundstykkets “lokk”, og server.
 
Porsjoner: 2
 
Rispudding med pistasienøtter og rosiner

Ingredienser
  • 25 g langkornet ris
  • 250 ml melk (skummet eller hel)
  • 1 måleskje NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 10 g farin
  • 10 g rosiner
  • ½ teskje malt kanel
  • 10 g hakkede pistasienøtter
  • en klump smør
     

Fremgangsmåte

Hell risen i en tesil og skyll den under kaldt vann til vannet blir klart. Legg rosinene i bløt i varmt vann. Varm melken til kokepunktet i en tykkbunnet non-stick panne, tilsett risen og reduser varmen. La dette småkoke i 15 minutter og rør om ofte slik at risen ikke setter seg fast i bunnen av pannen.

Når risen er kokt tilsetter du sukker, 1 måleskje med proteinpulver, de drenerte rosinene og kanel og blander det hele inn med en visp. Server i en liten bolle og spis mens det er varmt.

Hvis du ønsker å lage en pudding med form, fjerner du blandingen fra varmen og lar den hvile til den tykner. Smør en liten kopp med smør og før risen over i den lille koppen, press med en skje og snu koppen umiddelbart på en liten tallerken. Strø pistasienøtter over og server.

Porsjoner: 1

 

Shake med pære, sjokolade og banan

Ingredienser

  • 1 liten pære
  • 1 liten banan
  • 1 måleskje NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 120 ml melk (skummet eller hel)
  • 1 spiseskje sjokoladepulver (5 g)
  • malt kanel/kakaopulver til å strø over
     

 

Fremgangsmåte

Skrell, ta ut kjernehuset og skjær pæren i biter. Skrell bananen og del den i biter. Ha frukten, 1 måleskje proteinpulver, sjokolade- og hasselnøttpålegget, sjokoladepulveret og melken i en mikser eller kjøkkenmaskin og bland til innholdet er jevnt og uten klumper.

Hell over i et høyt glass, strø kanel og/eller kakaopulver over og server.

Porsjoner: 1

 

Sitrus-symfoni

Ingredienser

  • 1 rød grapefrukt
  • 2 mandariner
  • 1 lime
  • 1 sitron
  • 3 spiseskjeer klar honning
  • 1 måleskje NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 3-4 jordbær (40 g)
     

Fremgangsmåte

Skyll og tørk jordbærene, skjær dem i biter og ha dem i et høyt glass. Del grapefrukten, mandarinene, limen og sitronen i to og press ut saften med en juicepresse.

Sil saften i en shaker og tilsett honningen og 1 måleskje proteinpulver. Rist godt, tøm juicen i glasset med jordbærene og server.

Porsjoner: 1
 

Du kan også tilberede denne drinken med andre sitrusfrukter om du ønsker en annen smak, og du kan tilsette biter av annen frukt, f.eks. bringebær, bjørnebær, granateplefrø eller kiwi.

 

Fruktsalat

Ingredienser

  • 150 g frisk frukt, skrellet og fri for stein (eple, pære, druer, melon, jordbær, kiwi...)
  • 1 ubehandlet appelsin
  • 1 måleskje NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 20 g brunt sukker
  • 40 g müsli
     

Fremgangsmåte

Vask appelsinen, rasp skallet og press ut saften. Skjær den friske frukten i terninger eller biter og legg dem i en liten skål. I en annen skål tilsetter du 1 måleskje proteinpulver og blander det med sukkeret og appelsinsaften. Visp kraftig for å få en jevn juice uten klumper.

Hell juicen over fruktsalaten, strø müslien og appelsinskallet over. Server.

Porsjoner: 1
 

Crèpes

Ingredienser

  • 1 egg
  • 2 måleskjeer NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 110 ml melk (skummet eller hel)
  • 1 klatt smør

 

Fremgangsmåte

Pisk eggene med 2 måleskjeer proteinpulver og melken i en bolle til du får en jevn røre uten klumper. Legg smørklatten i litt kjøkkenpapir slik at du kan smøre med den.

Varm opp en nonstick stekepanne (ca. 10 cm i diameter) på middels varme, og når den er varm smører du lett med smørklatten. Hell en liten sleiv med røre i midten av pannen. Hold i håndtaket og trekk pannen fra varmen, og roter pannen slik at røren dekker bunnen. Sett pannen tilbake på varmen og stek i omtrent 40 sekunder.

Bruk en stekespade i plast til å snu pannekaken og stek i nye 20-30 sekunder før du tar den av pannen. Bruk den resterende røren til å lage 5 nye crêpe. Legg dem oppå hverandre på samme tallerken og server.

Porsjoner: 6 små (ca. 10 cm i diameter) eller 3 store (ca. 17 cm i diameter) crêpe.

Crêpe kan serveres med syltetøy, honning, sjokolade- og hasselnøttpålegg, rømme, kremost, frukt o.l. etter smaksønske.
 

 
 
 
 
Bjørnebær og ripsblandning

Ingredienser

  • 300 g bjørnebær
  • 200 g rips
  • 4 skjeer jordbærsyltetøy
  • 40 g mel
  • 40 g mandelmel
  • 50 g brunt sukker
  • 2 skjeer NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 60 g smør

 

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 °C. Bland mel, mandelmel, brunt sukker og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en stor bolle. Del smøret inn i små biter, tilsett disse, og bland med hendene for å få en smuldrende masse.

Skyll bærene og klapp de lett tørre. Fjern stilkene fra ripsen og fordel bærene jevnt mellom 4 ildfaste former. Fordel 1 skje jordbærsyltetøy over bærene i hver form, og tilsett den smuldrende toppingen. Stekes inntil overflaten er gyllen og frukten har fått bobler, ca. 20 minutter. Serveres varm

4 porsjoner

 
 
Exotic smoothie

Ingredienser
  • 1 liten moden banan
  • 80 g fruktkjøtt fra fersk ananas
  • 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 200 ml kefir
  • 3 dadler uten frø, pluss ekstra til servering
  • 1 skje klar honning

 

Fremgangsmåte

Ta bananen og ananasen i en blender eller hurtigmikser og kjør det sammen til en jevn blanding. Del dadlene i biter. Tilsett dadler,, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og honning, og kjør til det er godt sammenblandet. Tilsett kefir, kjør igjen, hell så blandingen i et høyt glass og server med noen ekstra skivede dadler om ønskelig.

1 porsjon

 
 
 
Rødbetefylte sandwicher

Ingredienser

  • 4 skiver hvit sandwichloff (ca. 11 x 11 cm), uten skorper
  • 30 g kokt rødbetefruktkjøtt
  • 140 g geitekremost
  • 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • noen få gressløkkvister
  • salt og pepper
  • ruccolablader til pynt

Fremgangsmåte

Ha rødbetefruktkjøttet, osten og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en hurtigmikser sammen med en klype salt og pepper, og kjør blandingen til den er jevn.

Smør rødbetekremen jevnt utover 3 skiver brød, dryss på litt hakket gressløkk og legg skivene oppå hverandre. Legg den siste skiven på toppen til slutt. Pakk de inn i plastfolie og la de avkjøles i kjøleskapet i ca. 1 time.

Like før servering: Del brødet først i 4 deler, og del så de 4 delene én gang til, slik at du får 8 små sandwicher. Legg sandwichene på et serveringsfat, pynt med ruccola og server.

2-4 porsjoner (8 stykker)

 
 
Myke oste- og yoghurtboller

Ingredienser

  • 1 egg
  • 100 ml gresk yoghurt
  • 1 teskje bakepulver
  • 40 g mandelmel
  • 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 100 g revet emmentalerost eller annen moden ost
  • salt og pepper
  • Diverse frø (gresskar, karve, lin, sesam...)

Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180°. Legg bakepapir på en stekeplate. Visp egget og yoghurten sammen i en stor bolle; tilsett bakepulver, mandelmel, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, en klype salt og pepper og revet ost. Når blandingen er jevn, legges 15 skjeer av blandingen på bakepapiret. Dryss hver bolle med frø og stek i ca. 15 minutter inntil de er lett gylne. Avkjøl og server.

4-6 porsjoner (15 stykker)

 
 
Et deilig syltetøy- og mandelpålegg

Ingredienser

  • 120 g bringebærsyltetøy
  • 1 skje NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 1 skje hakkede mandler
  • 4 skiver grovt brød

 

 

Fremgangsmåte
Bland syltetøyet med en skje NUTRIWAY All Plant Protein Powder. Stek de hakkede mandlene i en teflonpanne i 1-2 minutter, inntil de er lysebrune. Rist brødet. Smør på syltetøyet, dryss med stekte mandler og server.

1-2 porsjoner
Du kan fritt velge hvilket syltetøy du vil ha. Du kan også bruke hakkede pistasjenøtter i stedet for hakkede mandler.
 

 
 
Varm grøt med pærer og nøtter

Ingredienser:

  • 300 ml vann
  • 40 g hvit havre
  • 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 halve hermetiske pærer
  • 4 valnøtter
  • 1 teskje malt kanel
  • brunt sukker (valgfritt)

 

Fremgangsmåte:
Hell vann i en bolle, tilsett hvit havre, ½ teskje malt kanel og 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, bland godt sammen og la det hele koke i 1 minutt. Hell grøten i en bolle og la den hvile en stund. Tilsett skivede pærer, dryss med hakkede valnøtter og resten av kanelen, server. Dryss med brunt sukker og pynt med appelsinskall om ønskelig.

1 porsjon.
Du kan også lage denne grøten med ferske pærer. Skrell, fjern kjernehuset og del en liten pære inn i 4 biter, ha vann over, tilsett 1-2 teskjeer sukker og kok blandingen inntil den er blitt myk. Du kan også bruke pæresirup for å lage denne grøten.
 

 
 
Deilige kopper

Ingredienser (to porsjoner):

  • 300 g kesam eller kremost
  • 125 ml vaniljeyoghurt
  • 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 liten gul fersken (bruk ½ fersken hvis den er stor)
  • 8 bringebær
  • 2 makroner eller sjokoladekjeks
  • kakaopulver til servering

Fremgangsmåte:
Hell kesam og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en bolle og pisk blandingen til den er jevn og kremaktig. Tilsett vaniljeyoghurt og fordel denne ved hjelp av en slikkepott. Skrell ferskenen og ta ut steinen; del den opp i små båter og kjør den til puré i en hurtigmikser. Hell yoghurt- og kremostblandingen i 2 porsjonskopper, ha ferskencoulisen på toppen og rør lett. Pynt hver porsjon med 4 bringebær og 1 hakket kjeks. Dryss med kakaopulver om ønskelig.
Velg sesongens frukt. Du kan lage puré av aprikos, persimmon (sharon) eller jordbær, og du kan erstatte bringebær med andre bær du liker.
 

 
 
Grønn blanding

Ingredienser:

  • 1 lite grønt eple (merke Granny Smith)
  • 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 400 g druer
  • 150 g selleri med blader
  • 1 kiwi
  • 1 lime

Fremgangsmåte:
Press limen. Skrell eplet, del det i små biter, ha det i en blender eller hurtigmikser og bland det med limesaften og 1 skje NUTRIWAY All Plant Protein Powder, og kjør det hele til en jevn blanding. Skyll druene og sellerien; skrell kiwien, del selleri og kiwi i små biter og press de, press druene også, og hell alle saftene til eplemassen. Bland godt, hell i et høyt glass og server.

Porsjoner: 1
 

 
 
Krydrede croissanter

Ingredienser

  • 1 plate butterdeig, 230 g (ca. 30 cm)
  • 80 g fetaost
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 skje hakkede urter (persille, mynte, gressløk, basilikum...)
  • 1 teskje paprikakrydder
  • 1 eggeplomme
  • 2 teskjeer melk
  • sesamfrø

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200°. Legg bakepapir på en stekeplate. Smuldre fetaosten og bland den med 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, urtene og paprikakrydderet. Rull ut butterdeigen på kjøkkenbenken. Del deigen i 12 like store deler med en skarp kniv. Påfør en teskje av fetablandingen på den brede ytterkanten av hver del. Grip tak i den brede ytterkanten og rull hvert stykke inn mot det smaleste punktet.

Plasser croissantene på bakepapiret. Visp eggeplommen og melken sammen og smør blandingen på croissantene. Dryss over sesamfrø og stek de i ovnen i ca. 20 minutter, inntil de er gylne. Ta croissantene av bakepapiret og server de mens de ennå er varme.

4 porsjoner (12 stykker)

Squashsuppe med lett pesto

Ingredienser

  • 50 g purre
  • 300 g squash
  • 1 liten potet
  • 2 spiseskjeer NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skjeer Amway olivenolje
  • 500 ml grønnsaksbuljong
  • salt

Til pestoen:

  • 40 g basilikumblader
  • 1 skje pinjekjerner, pluss ekstra pinjekjerner til servering
  • 1 skje revet parmesanost
  • 70 g Amway olivenolje
  • salt

Fremgangsmåte

Varm buljongen. Skrell, skyll og skjær poteten i terninger; skjær purren i tynne bitter og ha den i en teflonbelagt kasserolle sammen med oljen; fres i noen få minutter. Skyll og riv auberginen i mellomtiden, ha den i pannen, tilsett NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og rør. Hell den varme buljongen over i kasserrollen. La småkoke  i ca. 10 minutter. Rør innimellom.

Skyll basilikumbladene og klapp de lett tørre med papir. Ha bladene i en hurtigmikser saman med de andre ingrediensene, og kjør dette til du får en  jevn blanding. Stek pinjekjernene som er til overs i en panne i noen få minutter inntil de er gylne.

Bland suppen med en nedsenkings-/pinneblender. Smak til, og hell blandingen i 2 skåler. Tilsett litt pesto på toppen av hver porsjon, pynt med stekte pinjekjerner og server.

2 porsjoner

 
 
Appelsin- og honningpålegg

Ingredienser

  • 1 stor appelsin
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 20 g klar honning
  • kremost
  • grovt brød

 

Fremgangsmåte

Skyll appelsinen godt, behold skallet og del den inn i biter; fjern frøene og ha appelsinen i en hurtigmikser med NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og honning. Kjør det hele til en jevn blanding. Smør pålegget på grove brødskiver dekket med kremost.

2-4 porsjoner

Du kan oppbevare pålegget i kjøleskapet i opptil 5 dager.

 
 
Varm mandelmilkshake

Ingredienser

  • 150 ml kaffe
  • 100 ml mandelmelk
  • 1-2 skjeer brunt sukker etter egen smak
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

Varm mandelmelken. Bruk et høyt glass eller en mugge og bland ½ teskje malt kanel, 1 skje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og brunt sukker; tilsett varm kaffe og varm mandelmelk. Rør forsiktig, dryss med resten av kanelet og server

1 porsjon

 
 
Enkel bringebærkake (8-10 porsjoner)
Ingredienser
  • 2 egg
  • 140 g sukker
  • 125 ml bringebæryoghurt
  • 70 g mais- eller peanøttolje
  • 300 g mel + ekstra mel til smøring av pannen
  • 16 g bakepulver
  • 2 spiseskjeer NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 125 g ferske bringebær
  • en klype salt
  • litt smør til pannen
  • melis til servering

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180°. Smør en 22 cm kakeform med smør og strø mel over. Visp sammen mel, bakepulver, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og salt i en stor bolle. Knus eggene i en bolle, og kjør de i en elektrisk eller manuell mikser. Hell i sukkeret og kjør blandingen til den er hvit og luftig; tilsett yoghurten mens maskinen går, tilsett så olje i en jevn strøm. Tilsett de tørre ingrediensene og kjør blandingen til alt er godt sammenblandet. Bland inn bringebærene med en slikkepott.

Hell blandingen i kakeformen, og stek i ca. 40 minutter eller inntil en trepinne (som stikkes inn i midten av kaken) kan trekkes ut av kaken, fri for deigrester. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl på rist. Ta kaken ut av formen, dryss på litt melis og server.

 
 
Müsli-smoothie med soyamelk

Ingredienser

  • 250 ml soyamelk
  • 2 tørkede aprikoser
  • 20 g kandisert ingefær
  • 40 g müsli, etter egen smak
  • 1 spiseskje NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder

 

 

Fremgangsmåte

Del aprikosene og ingefæren i små biter og ha de i en blender eller hurtigmikser sammen med de andre ingrediensene. Kjør blandingen inntil den er kremaktig og fri for klumper. Hell smoothien i et høyt glass og server.

1 porsjon