NUTRIWAY™ DOUBLE X™ &

NUTRIWAY Daily

NUTRIWAY Daily og NUTRIWAY DOUBLE X er tiltrodde og gode grunnlag for viktige vitaminer og mineraler, og gir et solid "puff" i retning av en velbalansert ernæring. Formålet med NUTRIWAY-produktene er å bidra til å øke den enkeltes naturlige styrke.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

God ernæring utgjør forskjellen

Alle våre vitale kroppsfunksjoner er avhengige av tilstedeværelsen av vitaminer og mineraler for å støtte opp om en sunn og aktiv livsstil. Disse viktige næringsstoffene finnes i mange ulike frukter og grønnsaker. Det er derfor det å spise et variert utvalg av mat er den beste måten å sørge for at kroppen din får alle vitaminene og mineralene du trenger hver dag.

Dagens livsstil tillater ofte ikke nok tid for et virkelig næringsrikt måltid, eller vi hopper rett og slett bare over måltider. Fersk mat erstattes ofte av bekvemmelige produkter og begrensninger på vår tid fører ofte til et kosthold som er fattig på ernæring. Kosttilskudd er en god tilskuddskilde til manglende næringsstoffer, og kan bidra til å sikre et balansert kosthold, optimal helse og generelt velvære.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Hvilke næringsstoffer er viktige?

Rent liv: vitaminer

Vitaminer er avgjørende for alle grunnleggende metabolske funksjoner, slik som bearbeiding av andre næringsstoffer og dannelse av røde blodlegemer, hormoner, genetiske materialer og kjemikalier i nervesystemet. Vitaminer klassifiseres som "vannoppløselige" eller "fettoppløselige", avhengig av deres kjemiske egenskaper. Vannoppløselige vitaminer inkluderer C- og B-vitaminer. A,- D,- E- og K-vitaminer er fettoppløselige vitaminer.

Fremmer vekst: mineraler

Mineraler fremmer veksten og reparasjonsegenskapene i alle cellene i kroppen, samtidig som de også spiller en avgjørende rolle i andre, mer komplekse, kjemiske systemer – hovedsakelig i nervesystemet. Mineraler som kalsium spiller en viktig rolle i å reparere bein og tenner. Jern er avgjørende for at hemoglobinet (et protein i de røde blodlegemene) skal fungere ordentlig, og magnesium utfører mer enn 300 biokjemiske funksjoner i kroppen.

Naturlig forsvar: antioksidanter

Frie radikaler kan skade DNAet til kroppens celler gjennom oksidering, som potensielt kan føre til sykdom og akselerert aldring. Antioksidanter hjelper med å beskytte kroppens celler ved å kjempe mot skadelige, frie radikaler. Vanlige antioksidanter inkluderer C- og E-vitaminer, såvel som andre vitaminlignende forbindelser som karotenoider (alfa- og betakaroten), lycopen og lutein, men også spormineraler som selen.

Naturens under: fytonæringsstoffer

Næringsstoffer som finnes i planter har alltid vært en del av den kjemiske sammensetningen til frukt og grønnsaker. Det er bare i de senere år at spesifikke fytonæringsstoffer har blitt isolert, identifisert og studert for sine mange gunstige egenskaper. Verdensomspennende forskning anerkjenner nå at et kosthold rikt på fytonæringsstoffer kan hjelpe med å fremme optimal helse.

Fytonæringsstoffer er naturlig tilstedeværende kjemiske forbindelser som finnes i planter. Det mistenkes at disse kraftige forbindelsene på en naturlig måte hjelper med å beskytte kroppen og optimaliserer effektiviteten av viktige vitaminer.

image/jpeg;;;nutriway_doublex_products.jpg

Multivitaminer for ulike behov – året rundt

Fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Det er regelen. Et tilstrekkelig inntak av vitaminer og mineraler er avgjørende for å styrke immunsystemet, støtte opp om normal vekst og utvikling, og for å hjelpe celler og organer med å gjøre jobben deres. Å få i seg riktig mengde er derimot vanskelig, da balanserte måltider ofte erstattes av behandlet mat. Alkohol, koffein og nikotin gjør også sitt, og "stjeler" viktige vitaminer og mineraler fra kroppene våre.

Selv om kosttilskudd ikke er noen erstatning for et sunt og velbalansert kosthold, er multivitaminer formulert for å være en tilskuddskilde av de vitaminer og mineraler som hjelper deg med å møte dine daglige ernæringsmessige krav og som kanskje ikke er tilstede i ditt vanlige kosthold.De er pålitelige og solide grunnlag for viktige vitaminer og mineraler, og gir en boost mot velbalansert ernæring.

Oppdag det optimale deg!

NUTRIWAY tilbyr to multivitamin/multimineralprodukter som dekker ulike ernæringshull, og som forbedrer kostholdet ditt på en naturlig måte året rundt:

  • NUTRIWAY Daily gir deg de grunnleggende næringsstoffene som gjør deg trygg på at du tar godt vare på deg selv.
  • NUTRIWAY DOUBLE X kosttilskudd er en avansert formel som bidrar til økt næringsmiddelinntak når kroppens behov blir forsterket.