image/jpeg;;;l1.jpg

NUTRILITE/NUTRIWAY*™– AC Milans offisielle leverandør av kosttilskudd

AC Milans suksess: legendarisk
AC Milans kosttilskudd: NUTRILITE/NUTRIWAY™

AC Milan er et av de beste fotballagene i Europa. Det er ikke overraskende at utmerkede spillere og trenere står bak alle de gode resultatene, men klubben får også hjelp av noe annet – NUTRILITE/NUTRIWAY™kosttilskudd.

Siden 2008 har NUTRILITE/NUTRIWAY™ vært AC Milans offisielle leverandør av kosttilskudd, og levert den effektive ernæringen som hjelper spillerne til å spille fotball på verdensklassenivå. Sammen jobber vi for å flytte grensene for idrettsprestasjoner.

Optimal ytelse

Alliansen mellom verdens mest suksessrike fotballklubb og den globale lederen innen ernæring og velvære var ikke tilfeldig. NUTRILITE/NUTRIWAY™merket og AC Milan har nemlig en felles filosofi:

OPTIMAL YTELSE
KREVER OPTIMAL ERNÆRING

Og siden NUTRILITE/NUTRIWAY™-produkter er kjent for å få mer ut av naturen, burde det ikke være noen overraskelse at MilanLab stoler på at våre kosttilskudd får mer ut av spillerne deres.

* Varemerket NUTRILITE™ bærer navnet NUTRIWAY™ i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Tyrkia, Australia og New Zealand.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Siden 2008 har NUTRILITE/NUTRIWAY™-eksperter samarbeidet med MilanLab-leger og -spesialister for å oppfylle AC Milan-spillernes individuelle behovene gjennom skreddersydde ernæringsplaner. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP er NUTRILITE/NUTRIWAY™-forskeren som har ansvar for å vurdere spillernes data for kosthold, genetikk og livsstil. Med hjelp av denne informasjonen samarbeider hun med AC Milans lege, Dr. Dolci, og sjef for biokjemi på MilanLab, Dr. Avaldi, for å utvikle anbefalinger for kostholdsendringer og bruk av spesifikke NUTRILITE/NUTRIWAY-kosttilskudd.

Selv idrettsutøvere i verdensklasse kan mangle viktige næringsstoffer i kostholdet sitt. Ved å utvikle et balansert ernæringsgrunnlag og å fylle ernæringshullene med NUTRILITE/NUTRIWAY-kosttilskudd, har våre eksperter forbedret AC Milan-spillernes fysiske velvære.

image/jpeg;;;l3.jpg

PRESTASJONER

Over 90 % av spillerne på AC Milan følger ernæringsprogrammet fra NUTRILITE/NUTRIWAY™, og de nyeste laboratorieprøvene avslører betydelige forbedringer i E-vitaminnivået. I tillegg til at spillerne følte seg bedre og hadde mer energi, rapporterte de også en reduksjon i muskelkramper og tretthet. Dette er bevis på at optimal ernæring gir optimal ytelse.

image/jpeg;;;blank.jpg

Den holistiske NUTRILITE/NUTRIWAY™-tilnærmingsmåten til ernæring samsvarer perfekt med MilanLabs filosofi. Vi anerkjenner NUTRILITE/NUTRIWAY™-merket som en ledende myndighet innen ernæringsvitenskap, og vi benytter deres kosttilskudd for å sørge for at utøverne vårer oppnår maksimal ytelse.

– Dr. Alberto Dolci, MD