NUTRIWAY

NUTRILITE/NUTRIWAY™

Et ubalansert kosthold kan føre til mangel på viktige næringsstoffer som kroppen trenger: makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer og fytonæringsstoffer. Disse næringsstoffene er universelle, og alle har behov for dem, uavhengig av alder og livsstil. For å bidra til å dekke dette behovet lanserer vi NUTRIWAY™ Foundational Trio – et sett med tre produkter som utfyller hverandre, og som sammen ivaretar ernæringsbehovene dine. Foundational Trio omfatter All Plant Protein Powder, Omega-3 Complex og DOUBLE X™ or DAILY.
Nyt fordelene av et komplett inntak av næringsstoffer hver dag med NUTRIWAY™ Foundational Trio!

NUTRILITE/NUTRIWAY* er verdens mestselgende varemerke innenfor vitaminer og kosttilskudd*, og tilbyr et komplett utvalg av ernærings- og velværeprodukter, inkludert essensielle vitaminer og mineraler, urtetilskudd, sportsernæring og måltidserstatninger. NUTRILITE/NUTRIWAY har helt siden 1934 skapt produkter som er basert på en kombinasjon av vitenskap og plantenes naturlige fordeler – inspirert av selskapets grunnlegger, dr. Carl Rehnborg, og de erfaringer har gjorde i Østen. Vår nyskapende bruk av vitenskap for å maksimere de gunstige egenskapene som finnes i fytonæringsstoffer – næringsstoffer i planter – har helt siden den gang vært kjernen i NUTRILITE/NUTRIWAY-merket. I dag kan vi stolt feire at vi i 80 år har hjulpet mennesker over hele verden med å føle seg vel og leve aktive liv.

*Kilde: Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements, World Retail Value RSP, 2013
*Varemerket NUTRILITE bærer navnet NUTRIWAY i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Tyrkia, Australia og New Zealand.


 

.

Hvorfor NUTRILITE/NUTRIWAY?

NUTRILITE/NUTRIWAY-varemerket er bygget på "frø til tilskudd"-metoden som bringer natur og vitenskap sammen i perfekt harmoni.

Da Nutrilite-grunnlegger Carl Rehnborg levde i Kina for nesten 100 år siden, oppdaget han betydningen av et plantebasert kosthold. Hans egenopplevde erfaringer og omfattende forskning på plantebaserte næringsstoffer førte til at NUTRILITE/NUTRIWAY-merket for kosttilskudd så dagens lys.

I 1934 lanserte Nutrilite det første multivitamin-/multimineral-/fytonæringsstofftilskuddet, som ble solgt i USA.
NUTRILITE/NUTRIWAY™, godt støttet av 80 år med erfaringer innenfor vitenskap og forskning, er verdens mestselgende merke innenfor vitaminer og kosttilskudd. (Kilde: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims)

Vitenskap:

 • NUTRILITE/NUTRIWAY har over 150 vitenskapsfolk, forskere og lærere, en av bransjens største vitenskapelige staber.
 • NUTRILITE/NUTRIWAY produserer over 15 milliarder vitamin- og mineraltabletter og softgelkapsler globalt hvert år.

Natur:

 • NUTRILITE/NUTRIWAY er et av de få verdensledende merkene innenfor kosttilskudd som driver sitt eget bærekraftige landbruk.
 • I stedet for å ty til skadelige plantevernmidler, ugressmidler eller kunstgjødsel lar vi naturen gjøre jobben.
 • Åtte tiår med bærekraftige landbruksmetoder har vært en integrert del av produktutviklingen.
 • NUTRILITE/NUTRIWAY-teamet har forbedret “frø til tilskudd”-metoden for å bevare styrken og maksimere produktenes holdbarhet, virkning og sikkerhet.

Fytonæringsstoffene gjør forskjellen.

 • Fytonæringsstoffer er plantebaserte næringsstoffer som tilfører fruktene og grønnsakene den friske fargen.
 • Plantebaserte tilskudd inneholder fytonæringsstoffer, som er naturlige planteforbindelser.

NUTRILITE/NUTRIWAY-medarbeiderne, mer enn 150 vitenskapsfolk, forskere og lærere, jobber hele tiden med å forbedre kvaliteten på NUTRILITE/NUTRIWAY-produktene.

 • NUTRILITE/NUTRIWAY utfører 15 000 tester hver måned og over 500 000 kvalitetsvurderinger hvert år for å sikre kvaliteten.
   

Det er derfor varemerket har utviklet seg til å bli en global leder innen ernæringsindustrien og fortsetter å levere banebrytende kosttilskudd.

image/jpeg;;;Faming_new_image_240x180.jpg

Jordbruk

Alle våre farmer - som dekker et areal på over 2400 hektar i Washington, Mexico og Brasil - etterfyller jordsmonnet og unngår bruk av syntetiske pesticider, ugressdrepere og gjødsel. De er også globalt sett gode naboer som gir tilbake til samfunnet.

Hver plante blir behandlet bare timer etter innhøsting for å fange opp så mange verdifulle næringsstoffer som mulig.

image/png;;;phytonutrients.png

Fytonæringsstoffer

Gjennom en omhyggelig prosess blir rå planter dehydrert og konsentrert til et fint pulver (kalt konsentrat), som inneholder plantenes naturlige næringsstoffer og fytokjemikalier, uten vann. Selv om hvert NUTRILITE/NUTRIWAY-konsentrat er unikt, stammer de alle fra næringsrike planter. Disse konsentratene blir tilført mange av NUTRILITE/NUTRIWAY-produktene fordi de inneholder et vidt spekter av fytonæringsstoffer.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

Vitenskap

For mange år siden gjorde Carl Rehnborg pionerarbeid med avanserte teknikker for å analysere den ernæringsmessige verdien til spesifikke planter. I dag bruker NUTRILITE/NUTRIWAYs vitenskapsfolk rundt om i verden de siste metodene og teknologiene for å forbedre måter å utvinne det maksimale godet fra våre avlinger på, samt til å evaluere nye ingredienser for produktene våre. Våre vitenskapsfolk bruker nye formuleringer og innovative foredlingsmetoder, utforsker nye og forbedrede produkter og ingredienser og bruker høyytelses test- og analyseutstyr til å maksimere plantekonsentrater for optimalt næringsinnhold.

Hvert NUTRILITE/NUTRIWAY-produkt er et direkte resultat av omfattende felttester og laboratorieanalyser, utført av vitenskapsfolk, mikrobiologer, kjemikere, farmasøyter, ernæringsfysiologer og andre teknikere.

Selv om det ikke er påkrevd, velger vi for alle NUTRILITE/NUTRIWAY kosttilskudd å følge gode tilvirkningsmetoder (GMP-er) for å sikre at produktene er trygge, riktig identifisert og av høyeste kvalitet. Vi utfører rundt 15 000 kvalitetskontrolltester hver måned og over 500 000 produktvurderinger hvert år. 

image/png;;;wellbeing.png

Velvære

Optimalt velvære betyr ikke perfekt helse. Optimalt velvære betyr å tilpasse nedarvede helserisikoer og din nåværende livsstil til å ta de nødvendige personlige valgene for å leve så sunt som mulig. For en personliggjort tilnærming til din egen gode helse, velger du først de beste kostholds-, livsstils- og avslappingsvanene for deg, og deretter velger du kosttilskuddsprodukter som støtter opp om ditt sunne liv. Ernæring og søken etter optimalt velvære er kjernen til NUTRIWAY-merket.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

Power of 5

NUTRILITE/NUTRIWAY Power of 5-kampanjen oppfordrer oss alle til å støtte barns ernæringsmessige helse og potensial over hele verden. Alle penger som samles inn, går til CARE og lokale humanitære organisasjoner som støtter distribusjonen av Little Bits. Klikk her for å lese mer!

image/png;;;ac_milan_logo_new.png

TEAM NUTRIWAY™

Team NUTRIWAY er et globalt fellesskap bestående av sportsentusiaster på alle nivåer – fra mosjonister til profesjonelle idrettsutøvere – som er interesserte i å ha en balansert livsstil.

ABOer, kunder og ansatte tar del i ulike arrangementer som organiseres under Team NUTRIWAY-fanen. Det er vårt mål å fostre utveksling innen fysisk aktivitet, sport og kosthold blant venner, familie eller forretningspartnere både på nettet og ellers.

NUTRIWAY - det offisielle kosttilskuddet til AC Milan, globalt sett den mest suksessrike fotballklubben gjennom tidene. Les mer om vårt samarbeid med AC Milan her!

Finn ut mer om...