Utforsk den fengslende kolleksjonen av AMWAY™ dufter for menn og kvinner for å finne din perfekte match! 
DUFTER FOR KVINNER

Romantisk, elegant, intens eller frisk: AMWAYs dufter byr på et bredt utvalg av dufter for kvinner, deriblant parfymer, eau de toilettes og bodyspray som passer enhver personlighet, ethvert humør og enhver stil. Duftkolleksjonene ANTICPATE™, ANCESTRY™ og WISTFUL™ for kvinner representerer et betagende spekter av dufter som spenner fra det feminine til det sitrusaktige, fra det søte til det lidenskapelige, sensuelle eller mystiske.

 

 

 

 

 

 

Hurtigvisning

DEN ROMANTISKE FEMININITETENS SJEL.

 
Et diskré og sensuelt hint av alpefiol og litchi vekker sansene og innhyller deg i en fornemmelse av mykhet. Den forfører med en blanding av liljekonvall og ylang-ylang som beveger seg inn til duftens kjerne, hvor den tiltrekker seg rav og pudret musk. En mild og uimotståelig blomsterduft – femininitetens sjel.

 

 

Hurtigvisning

ESSENSEN I DEN LIDENSKAPELIGE SENSUALITETEN.

 
Fremhev din lidenskapelige side med denne rike, orientalske duften som forener bjørnebær med frisk hvit fresia for å danne spennende elementer av lengsel. Et hint av eksotisk arabisk sjasmin og orkidé lokker og forfører, og sammen med et anstrøk av sandeltre og patchouli hypnotiserer de sansene og vekker lidenskapen i deg. Du innhylles i en varm og rik sensualitet.

 

 

Hurtigvisning

ET UTTRYKK FOR KLASSISK ELEGANSE.

 
Solbær, sitron og bergamot skaper en harmonisk struktur med noter av egyptisk sjasmin og liljekonvall – og gir en følelse av tidløs sensualitet. Hvit musk og rav skaper en aura av ekte eleganse i kjernen av duften – uimotståelig og sofistikert på samme tid. Et utsøkt uttrykk for en tidløs stil.

 

 

Hurtigvisning

DISKRÉ OG SOFISTIKERT ELEGANSE.

 
En lett havbris omslutter hintet av frisk blomsterbukett, slik en lett vind treffer Île de la Cité, og frigjør sansene dine. Fersken blander seg med nattblomstrende sjasmin, den fine duften av tuberose og hvit musk, og fremkaller en aura av gåtefull eleganse. Du omgis av sofistikert eleganse – av betagende sensualitet og letthet.
En svært konsentrert duft som gir en varig sensualitet.

Hurtigvisning

GNISTRENDE OG FENGSLENDE FEMININITET

 
Vekk sansene med hint av sitron, bringebær og rosa pepperfrukt. La deg forføre av rose og litchi, som etterfølges av en antydning av hvit musk og skaper en svært feminin duft. Få frem din strålende kvinnelighet hver eneste dag med WISTFUL.

Hurtigvisning

SPRUDLENDE OG FORFRISKENDE VELVÆRE.

 
En fusjon av sitron og nektarin vekker sansene som en sprudlende, ren forfriskning og suppleres av en bouquet av fresiaer, roser og en pudret duft av musk som fører deg inn i en verden av nytelse. Opplev denne sublime, trendy bodysprayen med E-vitamin og olje som mykgjør og beskytter huden og gir deg en strålende glød. Nyt en forfriskende følelse av velvære, og strål med WISTFUL AROMA.

Hurtigvisning

FRIHETEN TIL Å STRÅLE. 

 
En sammensetning av granateple og mandarin vekker sansene, mens peon og magnolia blander seg og skaper harmoni og ro. Et hint av tørt tre og utsøkt lotusblomst fullender duften og gir deg en følelse av perfekt harmoni og indre frihet til å stråle. Finn glede i auraen som omgir WISTFUL No 1.

 


 

DUFTER FOR MENN

Klassisk, sporty eller eksklusiv: Velg hva du vil være i dag! OPPORTUNE™ dufter for menn inneholder en lang rekke ingredienser og noter som gir deg frihet til å velge en duft som står til personligheten din. 

 

 

 

 

 

Hurtigvisning

MASSER AV KLASSE OG TUSEN FASETTER: DITT LIV!

 

Varmen fra sichuan-pepper og mandarin matches med kjølig sjasmin og JUNGLE ESSENCE™*, og møter den intense duften av seder og lyst tre, som pirrer sansene. En dualitet av varme og kulde – en utsøkt balanse av kultur og finesse – en maskulin, mangefasettert fougère av høy klasse.

* Varemerket for V. MANE FILS, Société anonyme.

Hurtigvisning

ELEGANSE, MYSTERIER OG FRISTELSER: DITT LIV!

 
En fusjon av mild grønn mandarin, aromatiske sederblader og pikant kardemomme skaper en forførende mystikk. Diskré hint av rabarbra og høy blander seg med marine akkorder og eiketreets eleganse, og skaper en uimotståelig fristelse. En sammensetning som matcher din stil og eleganse, innhyllet i en aura av mystikk.

Hurtigvisning

ACTION OG ENERGI: DITT LIV!

 
En eksplosjon av friske sitrusnoter fanger sansene, blander seg med oppkvikkende hint av svart pepper og hagtorn, og tilfører energi. Reisen videre fører deg gjennom rosmarin til en base av rav og sedertre som gir duften en moderne maskulinitet. En kombinasjon av friskhet og energi som gir deg en følelse av oppkvikkende velbehag.
ANBEFALT BRUK

En duft bør påføres to til tre ganger om dagen. Én påføring kan ikke forventes å vare hele dagen. Dufter inneholder bindemidler som skal bidra til å stabilisere og holde dem på huden så lenge som mulig.

Duften kan påføres pulspunktene dine, dvs. inne i håndleddene og albuene, bak knærne, på nakken eller under øreflippene (ikke bak ørene).

Hvis du er sensitiv for parfyme, kan du spraye duften på et lommetørkle og legge det i lommen eller vesken.

Ikke gni duften inn i huden, da dette vil «skade» og endre den. Spray duften på huden og la den tørke naturlig, uten å røre den.

Bruk ulike dufter til ulike anledninger og humør. Bruk én duft om dagen og en annen om kvelden.

For en kjølig og forfriskende effekt om sommeren oppbevares duftene i kjøleskapet. Dufter skal alltid oppbevares på et tørt, kjølig sted.

 

 

 

 


 

STØTTEMATERIALER

 

AMWAY Fragrances PPT