image/jpeg;;;ps.jpg

YOUTH XTEND Power System

Etter at du har brukt Power System – som består av en dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum  i bare én uke, vil du begynne å legge merke til de første tegnene på mer ungdommelig hud.


81 % av kvinner som testet produktene sa at Power System ga hud som så yngre ut på bare én uke.

ARTISTRY YOUTH XTEND Collection
 

 

 

Teknologi
 

  • image/jpeg;;;1.jpg.
  • image/jpeg;;;2.jpg.
  • image/jpeg;;;3.jpg.

.

image/jpeg;;;tab-1-img.jpg

LifeSirt er utledet fra myrteplanten, en busk som vokser i middelhavsområdet, og det er bevist at LifeSirt øker den naturlige proteinproduksjonen med så mye som 280 % (basert på in vitro-analyse av genuttrykk). 

.

image/jpeg;;;tab-2-img.jpg

Micro-X6-peptid finnes kun i ARTISTRY-produkter, og består av seks aminosyrer som øker kollagenaktiviteten i huden. Økt kollagenaktivitet bidrar til å redusere fine linjer og rynker. 

.

image/jpeg;;;tab-3-img.jpg

Det afrikanske baobabtreet er kjent i Afrika som "livets tre", og treets frukter inneholder masse antioksidanter og fuktighetsgivende næringsstoffer. Fruktekstrakt fra det afrikanske baobabtreet lindrer og tilfører næring og fuktighet, og dermed bevares og beskyttes ditt ungdommelige utseende.    

image/jpeg;;;fragrance.jpg

 

Lukt

 

En moderne vri på en klassisk hudpleieduft 

Denne lette og rene duften blander myk magnolia, delikat rose og duggfrisk sjasmin med grønn te og favorittene sitrus og sedertre. ARTISTRY YOUTH XTEND-duften er særegen og trygg men samtidig moderne, og innlemmer verdiene til ARTISTRY-kvinnen på en perfekt måte.

ARTISTRY™, ARTISTRY CREME LUXURY™, ARTISTRY ESSENTIALS™, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™, ARTISTRY YOUTH XTEND™, ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ og ARTISTRY FORWARD BEAUTY™ er Amways egne varemerker.