ARTISTRY Intensive Skincare

ARTISTRY™ Intensive Skincare

ARTISTRY Intensive Skincare er inspirert av verdens fremste hudklinikker og gir deg et alternativ til dermatologiske behandlinger, som også kan brukes i ditt eget hjem. Disse målrettede behandlingene bruker en blanding av enzymer og naturlige ekstrakter til å jevne ut og fornye huden og gir synlige, forbedrede resultater.

image/png;;;Targeted to produce results.png

Resultatorientert

Produktlinjen Intensive Skincare er inspirert av behandlinger man kan få hos verdens mest eksklusive klinikker og ble skapt av hudforskere som et ekte alternativ til en dermatologisk behandling. Praktiske hjemmebehandlinger er rettet mot å fjerne spesifikke tegn på aldrende hud. Ta for eksempel vår eksklusive Renewing Peel, som i kombinasjon med hudens pH skånsomt styrker og fornyer huden på kun åtte minutter. Innholder en blanding av enzymer og naturlige ekstrakter som eksfolierer på en glatt måte samtidig som den opprettholder hudens normale fuktighetsbarriere. Langvarige antialdringsfordeler hjelper huden din med å gjenvinne fasthet og utstråling. Jevner ut hudtonen og øker klarheten, i tillegg til å redusere tilsynekomsten av rynker. Intensive Skincare gir synlige resultater for aldrende hud.

Et glattere, friskere utseende... Ja, det er Intensive!

image/png;;;Clinical research, dermatologist results.png

Klinisk forskning, dermatologiske resultater

Resultatene på dermatologisk nivå som ARTISTRY Intensive Skincare gir, kommer fra den konstante forskningen på høyt nivå som utføres av våre hudforskere. Ingredienser inkluderer unike proteolytiske enzymer utvunnet fra sopp, frøoljer og liposomer, som alle har blitt omhyggelig produsert og klinisk testet. ARTISTRY leverer synlige resultater og langvarige antialdringsfordeler som du både kan se og føle.

image/jpeg;;;latest_product.jpg

Anti-Wrinkle Firming Serum

Dette neste-generasjons retinolproduktet inneholder sterke kollagenforsterkende ingredienser i ett skånsomt serum som gir en fastere, strammere hud. Brukes om kvelden. Våkn opp til en sunn glød, forbedret elastisitet og færre rynker over tid. Dette produktet er utviklet i partnerskap med et ledende dermatologisk forskningsuniversitet, og det er klinisk bevist at det hjelper til med å fornye hudens naturlige støttematrise. Gir huden maksimal støtte med det eksklusive "Targeting Complex".

image/png;;;artistry_intensive_skincare_small_picture.png

14 Night Restore Program

Vårt nyeste produkt gjenoppbygger huden på syv nivåer med syv hudforbedrende fordeler - på kun 14 netter!

Som noe helt unikt inneholder produktet det kraftige Deep Night Action 7 Complex med avanserte ingredienser som Ultrasomes® , som hjelper med å bekjempe "hudens syv verste fiender", deriblant UV-stråling og forurensning.

Oppdag en hud som er klarere, mer strålende og ser yngre ut.

Finn ut mer her!