ARTISTRY™ er blant verdens ti mestselgende varemerker innenfor skjønnhet*.

 

Med makeupproduktene fra ARTISTRY™ kan enhver kvinne legge sofistikert makeup – helt etter eget ønske. Serien består av et komplett utvalg produkter til ansikt, øyne, kinn og lepper, med nyanser som passer til alle hudtoner og alle aldrer.

ANSIKT

 

 

ARTISTRY Foundation Finder

   

ØYNE

 

LEPPER

 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR
Lipstick Conversion Tool

   

NEGLER

 

LOOKS

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer er det globale ansiktet til ARTISTRY™ hudpleie og makeup. «Det er så mye jeg liker ved ARTISTRY, spesielt produktene. De er utsøkte, sofistikerte, de er moderne og jeg stoler helt og holdent på dem», sier Teresa. I tillegg til å være en klassisk skjønnhet er Teresa en dynamisk ung kvinne og en begavet skuespiller som på en fin måte symboliserer essensen i ARTISTRY-merket.

 

RICK DICECCA

Kjærligheten til kunst og et blikk for farger førte ARTISTRYs globale makeupartist, Rick DiCecca, til en karriere innenfor skjønnhet. «Hvis en kvinne finner noe som passer for henne, får hun selvtillit, og ingenting er mer tiltrekkende ved en kvinne enn selvtillit», sier Rick.

 

Gå ikke glipp av muligheten til å forbløffe! Hold utkikk etter våre spesialdesignede ARTISTRY-makeupkolleksjoner med tidsbegrenset tilgjengelighet.

 

MAKEUPKOLLEKSJONER MED TIDSBEGRENSET TILGJENGELIGHET

*Kilde: Euromonitor International Limited. Skjønnhet og Personlig Pleie 2016, i kategoriene Premium Skjønnhet og Personlig Pleie og underkategorien Premium Hudpleie, utsalgsverdi i detaljhandel, globalt, 2015.