TAMARA og ALEKSANDRA VERINA

Amway-forretningseier (ABO) #8101681

Du besøker en ABO-side: http://www.amway.no/user/tamaraverina
Du besøker nå hjemmesiden til en Amway-forretningseier. All informasjon på denne siden er laget av denne ABOen. For å se offisiell informasjon fra og om Amway, vennligst bruk navigasjonen over.
 

Våre nyheter

25-05-2016Feiret 40-år jubileum i London
Med businessleaders fra over alt i Europa var vi med på å feire vår samarbeidspartner Amway sitt 40-års jubileum i London helgen den 7-8-mai. Det var en uforglemmelig opplevelse å få være på markeringen og vi gleder oss til å feire vår egen butikk sitt 5-års jubileum neste år!

På bildet ser dere Amway sin butikk London sentrum som spenner seg langs bygningen bortover og 2 etasjer opp! Welcome to 7 - 9 Victoria House, WC1B 4DA London.


Hilsen fra Aleksandra
22-04-2016Jentetur til Riga
Vi skal på tur og kan ikke bli mer glade! :-D

Billettene er for lengst bestilt til business development seminaret i Riga den 3-5. juni. Arenaen rommer 10.000 mennesker.

Vi ser frem til å treffe mennesker fra over alt i europa og guest speakers er blant annet Nancy Dornan som har hjulper flere titusener mennesker å starte egen bedrift.

Det er fantastisk å kunne ha slike folk rundt seg som virkelig vil det beste for en selv.

The best businesses focus on the people!

1-2 av2 Produkter
Varer per side:
 
Velkommen til vår nettbutikk!

Siden 2012 har vi erstattet alle forbruksvarene våre og gått over til å kjøpe organiske produtker av høyere kvalitet og hjulpet andre med å gjøre det samme.

Vi startet med å bruke kosttilskuddene i 2012 for å forhindre hyppige forkjølelser og allergi. Videre har vi også erstattet alt av hjemmerengjøring til hudpleie og kroppspleieprodukter og kjøper dette også selv ved hjelp av et par tastetrykk. Hentelappen kommer på SMS/post innen 3-5 arbeidsdager.

Vi elsker produktene fordi de er blir alltid produsert av høy kvalitet, med organiske ingredienser og på en bærekraftig måte. Slik bidrar vi til å ta vare på omgivelsene rundt oss.

Det er 90 dagers åpent kjøp på alle produktene, selv om de er åpnet og prøvd om man ikke skulle være fornøyd.

I dag deler vi vår kunnskap med andre mennesker gjennom treff med temaer kosttilskudd, organisk rengjøring, hudpleie, bedriftsutvikling m.m.

Vi tar i mot bestillinger og sender prisliste per e-post.


Våre produktanbefalinger

Skjønnhet

Hjemmet

Handle online med oss

1. Bestill online og få dine Amway-produkter levert etter nærmere avtale med din ABO.
2. Gled deg over personlige råd fra din ABO.
3. Få produktanbefalinger.
4. Få personlig oppfølging på dine bestillinger.

Kontakt oss

E-post:
Telefon:
+4791380249

Be om et møte

Kontakt oss hvis du ønsker råd, en presentasjon eller ønsker å se gjennom vår produktkatalog.

Formatfeil

Navn:
Telefon:
E-post:
Beskjed:
Send

Besøkende

Bygg opp en forretning med oss

Synkroniseringsfeil

Det oppstod en feil i kommunikasjonen med serveren. Mistet du kontakten med nettverket av en spesiell årsak? Vennligst prøv å fornye siden og prøv igjen.