GUNN SISSEL og ESPEN DOBAKK

Amway-forretningseier (ABO) #8096902

Du besøker en ABO-side: http://www.amway.no/user/gsdobakk
Du besøker nå hjemmesiden til en Amway-forretningseier. All informasjon på denne siden er laget av denne ABOen. For å se offisiell informasjon fra og om Amway, vennligst bruk navigasjonen over.
 
Amway er et direktesalgselskap som tilbyr oss som privatpersoner mulighet til å skape en økonomisk sikring basert på noe så grunnleggende som eget forbruk.

Selskapet er i kraftig vekst og har vært det siden oppstarten i 1959. I 2014 hadde de en omsetning
på rundt 11 milliarder dollar.

Pusser du tenner,? Vasker hår/klær/bil? Spiser/drikker m.m, og handler inn produkter til dette? Dette er brukt egenkapital som kan brukes smartere. Her kan du koble deg direkte til produsent og gjøre handelen billigere for deg ved å kutte mellomledd.

Har du et åpent sinn og ennå er så nysgjerrig at du fremdeles ser etter flere muligheter i hverdagen?

Ta kontakt!

Våre produktanbefalinger

Skjønnhet

Våre nyheter

05-10-2017En Aktiv livsstil trenger ekstra energi
Det er mange med aktive og ekstra aktive dager, disse dagene kan du trenge ekstra energi. XS Power Drink gir deg det du trenger og smaker fantastisk! Det er til og med 6 forskjellige smaker å velge mellom!
Mer informasjon finner du på siden for varemerket XS Power Drink

Link til produktene for en aktiv hverdag finner du her..
23-04-2017Nutriway B-vitamin
Nytt, spennende produkt fra Nutriway, Vitamin B plus - les mer her

Her får vi alle 8 B-vitaminene utlevert, 2 vitaminer raskt, og resterende 6 langsomt via tarmen. Se forklaringer i videoene på produktsiden.

Jeg bruker disse selv og merker helt klart en forskjell på min egen kropp. Prøv du også, det er bare du som kjenner forskjellen med eller uten B-vitaminer hos deg selv.
18-11-2015Rundvask til jul...
Rundvask til jul..
Det var noe som våre mødre og bestemødre gjorde før. Vi er ikke så ivrige på det nå, det er travle dager, mange aktiviteter, møter, etc.. Skal jeg rekke rundvask også?
Svaret er nok; nei, det rekker jeg ikke og ikke prioriterer jeg det heller. Dessuten, med de gode verktøyene vi har fra Amway home så blir det rent og pent. Ikke rundvask, men en god vask. Det holder i massevis for meg.
Se mer om Amway Home.
18-11-2015Nutriway - Verdens mestselgende kosttilskudd
Les mer om Amways kosttilskudd, Nutriway

Jeg har selv brukt dem i flere år nå og kan ikke klare meg uten Double X i min travle hverdag. Disse vitaminene og mineralene har holdt meg frisk mens kolleger rundt meg har hostet og vært syke.

Hvorfor kosttilskudd?, Se blant annet disse: , og
12-11-2015Julehandel i ro og mak
Julegavehandelen er i gang! - Og det skjer fra sofaen min i stua.
Listen over familie og venner er tenkt gjennom og nå var det å sette planen ut i livet. Søsken, foreldre, besteforeldre, venner og andre som fortjener en liten oppmerksomhet etter et aktivt år. Noen stykk er det totalt, men hvor godt er det ikke å sitte i ro og mak å få mange av gavene på plass... Deilig følelse! Neste aktivitet på lista er kafébesøk med gode venner! Også det i ro og mak...
God julehandel!
15-04-2015Amways forretningsmulighet
Amway tilbyr en forretningsmulighet som kan gi deg veldig mye mer enn produkter til innkjøpspris, varer av høy kvalitet, og en mulig for å skape en ekstra inntjening til deg og din familie.
En mulighet som jeg anbefaler deg å få informasjon om. Du kan lese om forretningsmuligheten her
Mer info om selskapet kan du lese her

Ta kontakt for mer info!
02-04-2013April og vår :-)
Nå er våren snart her, for noen er den allerede kommet, men vi i nord må nok vente litt til før vi kan slippe jubelen helt løs.
Da er det viktig å forberede deg og nyte dagene fram til våren tar tak på ordentlig, og da vil jeg sterkt anbefale Artistry SPA collection!
Den er nydelig, nesten "du tror det ikke før du har har prøvd den" - så god er den.

Prøv den og du vil ikke angre, nydelig er den!
15-08-2012Kosttilskudd som gir deg overskudd og energi
Trenger du mer energi? Sliten? Tenker du at kosttilskudd er noe du vil trenge når høsten setter inn.. Sjekk ut denne: Double X - anbefaling
19-12-2011Artistry hudpleie
Etter ett år med Artistry Essentials kan jeg trygt anbefale det videre. Supre produkter til min hud, blandingshud med utfordrende partier. Jeg bruker Artistry Essentials Balancing ansiktspleie, finner dem her. At de også kommer i reisepakke gjør dem nesten enda bedre :-)

Se film om Artistry her -
Les mer om Artistry her
1-10 av10 Produkter
Varer per side:
 

Bygg opp en forretning med oss

Kontakt oss

E-post:
Telefon:
+4790609223

Be om et møte

Kontakt oss hvis du ønsker råd, en presentasjon eller ønsker å se gjennom vår produktkatalog.

Formatfeil

Navn:
Telefon:
E-post:
Beskjed:
Send

Handle online med oss

1. Bestill online og få dine Amway-produkter levert etter nærmere avtale med din ABO.
2. Gled deg over personlige råd fra din ABO.
3. Få produktanbefalinger.
4. Få personlig oppfølging på dine bestillinger.

Synkroniseringsfeil

Det oppstod en feil i kommunikasjonen med serveren. Mistet du kontakten med nettverket av en spesiell årsak? Vennligst prøv å fornye siden og prøv igjen.