CECILIE LOEBERG

Amway-forretningseier (ABO) #8050232

Du besøker en ABO-side: http://www.amway.no/user/cecilieloeberg
Du besøker nå hjemmesiden til en Amway-forretningseier. All informasjon på denne siden er laget av denne ABOen. For å se offisiell informasjon fra og om Amway, vennligst bruk navigasjonen over.
 
Hei!
Hyggelig at du har funnet veien hit :)
Så hva kan jeg hjelpe deg med?

Siden du er her, så antar jeg at du er på utkikk etter en av to ting (eller begge deler);

1. Du er nysgjerrig på Amway sine produkter og ønsker å prøve dem.
Da er du på rett plass - legg de varene du ønsker å prøve i handlekurven - så skaffer jeg dem for deg. Har du spørsmål om hva ting koster så kontakt meg (lettest på telefon), så svarer jeg så fort jeg kan.
Du kan handle varer fra meg (da bestiller jeg for deg og sier i fra når varene har kommet). Men jeg synes det også er fair og fortelle deg at du også kan få varene 25-30 % billigere ved å få ditt eget handlekundenummer (vi ønsker jo alle å ting billigst mulig, ikke sant?). Ta kontakt med meg, så kan jeg fortelle deg hvordan :)

Dette koster de mest solgte produktene;
- XS Power drink (tropical, grapefrukt og sitron) - 199 kr/pr brett med 12 bokser (inkl pant)
- XS Power drink (dragonfuit) - 205 kr/pr brett med 12 bokser (inkl pant)
- LOC universalrengjøringssåpe - 90 kr
- Pree Wash, flekkfjerner til klær -
- LOC kjøkken -
- Glister tannkrem 150 g -
- SA8 Premium Vaskepulver, 1 kg -

2. Du er på jakt etter noe som kan være med på å skaffe deg et ekstra bein å stå på økonomisk og kanskje bygge opp din egen virksomhet.
I så fall har du også kommet til riktig plass.


Amway tilbyr via sin unike businessmodell et verktøy du kan bruke for å ta skjea i egen hånd og skape en verdi for deg selv og din familie, helt uten risiko. Muligheten er åpen for alle, uansett bakgrunn, utdanning, etnisitet og religion.
Siden oppstarten i 1959 har Amway blitt det ledende selskapet innen sin bransje. Selskapet tilbyr i dag ca 500 husholdningsprodukter av høy kvalitet. Produktene er et resultat av lang og grundig forskning som har resultert i produkter som er effektive, konsentrerte, miljøvennlige og rimelige.

Så sikre er Amway på sine produkter at du har full fornøydhetsgaranti i 90 dager.
Amway er et stort og solid selskap. Ikke mange selskaper kan skilte med å ha en omsetning på ca en milliard dollar i måneden på verdensbasis. Selskapet er dessuten privateid og gjeldfritt, noe som sikrer deg at du vil ha en samarbeidspartner du kan stole på i fremtiden.

Amway sitt motto er å hjelpe mennesker til å leve et bedre liv. Om du ønsker å få et bedre liv fri fra økonomiske bekymringer og mye tid til å gjøre det du synes er meningsfullt og gøy – så ta kontakt med meg - jeg viser deg gjerne hvordan vi sammen kan nå dine mål 

Uansett hva du ønsker - så ser jeg frem til å høre fra deg,

Hilsen Cecilie :)


Handle online med meg

1. Bestill online og få dine Amway-produkter levert etter nærmere avtale med din ABO.
2. Gled deg over personlige råd fra din ABO.
3. Få produktanbefalinger.
4. Få personlig oppfølging på dine bestillinger.

Bygg opp en forretning med meg

Kontakt meg

E-post:
Telefon:
+47 99622459
Synkroniseringsfeil

Det oppstod en feil i kommunikasjonen med serveren. Mistet du kontakten med nettverket av en spesiell årsak? Vennligst prøv å fornye siden og prøv igjen.