image/png;;;Inspirational.png

Inspirerende

Med Amway driver du aldri forretning alene. I tillegg til støtten du vil motta fra din sponsor, gir Amway deg opplæring i verdensklasse, kundesupport, kvalitetsprodukter og markedsføringsmateriale.

  • image/jpeg;;;1.jpgDu driver for deg selv, men du er aldri alene.
  • image/jpeg;;;2-NO.jpgSalgsorientert
  • image/jpeg;;;3.jpgDu setter målene. Du bestemmer tempoet
  • image/jpeg;;;4.jpgDet er helt opp til deg!

Du driver for deg selv, men du er aldri alene.

Du driver for deg selv, men du er aldri alene

I tillegg dekkes hvert av våre produkter av Amways tilfredshetsgaranti. Hvis du eller dine kunder ikke er helt tilfreds med et produkt, sender du det bare tilbake til oss og får pengene tilbake. Uten spørsmål. Når du blir en Amway forretningseier (ABO), blir du koblet til over 3 millioner ABOer i mer enn 100 land og territorier.

Du blir også en del av et lokalt team av ABOer, som er der for å støtte, oppmuntre og gi deg råd som en del av din forretningsgruppe. En viktig del av dette teamet er din sponsor, som vil hjelpe deg med å komme i gang og støtte og lære deg opp underveis.

Klikk på kartet for å finne ditt lokale Amway-kontor! 
 

Salgsorientert

Salgsorientert - Med Amway ved din side, kan du nå målene du setter for deg selv!

KundebehandlingHvis du har spørsmål om noe som helst – slik som registrering, fornying, forretnings- eller produktinformasjon – har vår kundeservice svar som kan hjelpe deg.

MarkedsføringVi støtter din salgsinnsats med DVDer, websider, magasiner og brosjyrer som kan hjelpe deg å øke din forretning.

OrdrehåndteringDu selger produktet og så gjør vi resten, slik som ordrehåndtering, administrasjon av dine kundekontoer og fraktopplysninger.

TreningGratis video- og instruktørledet opplæring er noen av måtene vi deler kunnskap med deg om hvordan du kan bygge opp en vellykket, uavhengig forretning.

Du setter målene. Du bestemmer tempoet

Du setter målene. Du bestemmer tempoet. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes

Enten suksess betyr å tjene mer penger for deg og din familie, en større følelse av oppfyllelse, å skape et bedre liv for deg og dine nærmeste, eller noe helt annet, er målene dine helt opp til deg selv.

Det er din forretning – det er du som har kontrollen

Ved hjelp av vår hjemmeside kan du styre din forretning, sjekke dine poeng, bestille produkter og fornye forretningen din, samt masse annet. 

Det er helt opp til deg!

Det er helt opp til deg!

Som du kan se er støtten som er tilgjengelig for deg helt enorm. Med online- og offline-kurs, salgskampanjer, produktdemonstrasjoner, partner stores og mer, har du alle muligheter til å lykkes. På toppen av dette har du alltid ABOen som introduserte deg for forretningsmuligheten, din sponsor. Vedkommende vil hjelpe deg med å få forretningen din i gang, trinn for trinn.

Så slapp av og nyt opplevelsen. Du sitter i førersetet, men vi er her når du trenger oss.

KOM I GANG