image/jpeg;;;photo - nr 1.jpg

Dine belønninger

Etter hvert som forretningen din vokser, vil du ha muligheten til å avansere oppover gjennom flere kvalifikasjonsnivåer, og tjene spesifikke bonuser og anerkjennelse på hvert trinn.

  • image/jpeg;;;1.jpgHardt arbeid skal belønnes
  • image/jpeg;;;2.jpgSikt høyere – oppnå mer
  • image/jpeg;;;photo - nr 2.2.jpgEt eventyr for livet
  • image/jpeg;;;4.jpgForstå salgs- og markedsføringsplanen

Hardt arbeid skal belønnes

image/png;;;believes.png

Forbered deg på suksess

Du har allerede hørt eksempler på folk som driver en vellykket Amway-forretning. En av dem er sponsoren din. Du vet det kan gjøres, nå må du finne ut hvordan.

Før du starter et stort prosjekt er det viktig at du bruker litt tid på å organisere deg. Det er som å stupe ut i et basseng. Først puster du dypt inn og fyller lungene med luft. Så hopper du uti.
 

Sikt høyere – oppnå mer

image/png;;;strive2.png

Sikt høyere – oppnå mer

Amway bryr seg og oppmuntrer deg til å nå dine mål – enten suksess betyr å tjene ekstra penger for deg og din familie, en større følelse av oppfyllelse, å skape et bedre liv for dine nærmeste, eller noe helt annet, så er målene dine helt opp til deg selv.

Vi har allerede hjulpet over 3 millioner mennesker med starten på deres vei til suksess. De er tiltrukket av mulighetens ubegrensede potensiale, støtten til et konsern med over et halvt århundre med erfaring og omtanke, et globalt fellesskap som er klar til å tilby støtte, og en førsteklasses kompensasjonsplan.

Et eventyr for livet

image/jpeg;;;photo - nr 2.jpg

Et eventyr for livet

Igjen og igjen får vi høre fra folk som har hatt stor suksess med Amway hvor glade de er for at de benyttet seg av muligheten til å skape noe for seg selv og familien sin.

Amway-forretningen er en mulighet til å skape en arbeidsog livsbalanse som passer for deg, samtidig som du øker inntektene dine og utvikler deg personlig. Produktene du representerer er innovative, nyttige og har vært elsket av kunder i over et halvt århundre.

Dette er kanskje noen av grunnene til at du valgte å bli en Amway-forretningseier (ABO). Dette er også grunnene til at andre vil bli med når du viser dem produktene og inviterer dem inn i Amway-familien. Det er ikke vanskelig. Du trenger ingen spesialkunnskaper. Det er ingen skjulte hemmeligheter. Amway er en forretningsmulighet for alle – og med litt veiledning fra oss og massevis av entusiasme og innsats fra deg, kan du bli suksessrik.

Det er ingen tvil – du må jobbe for suksess.

Hvor langt du når avhenger av hvor mye innsats du legger i det. Men dét er Amway-opplevelsen, som millioner av mennesker før deg har satt sin lit til, og vi håper du vil like den like mye som vi gjør!

KOM I GANG

Forstå salgs- og markedsføringsplanen

image/png;;;Understanding.png

Forretningsmuligheten

Amways salgs- og markedsføringsplan gjenspeiler fremdeles det opprinnelige forretningskonseptet som ble utviklet av Amway-grunnleggerne Rich DeVos og Jay Van Andel, som ble introdusert første gang i 1959.

Det er basert på en markedsføringsstruktur på flere nivå og et kompensasjonssystem som belønner ABOer med prestasjonsbonuser.

Viktig å vite!

Din egen innsats avgjør inntekten din – ikke posisjonen din. Hvis du investerer mer tid og innsats i å selge Amway-produkter og sponsing enn ABOen som presenterte deg for Amway, vil også den økonomiske gevinsten din bli høyere.

Salgs- og markedsføringsplanen gir vanlige mennesker en mulighet til å starte sin egen forretning uten behov for spesialkunnskaper eller store investeringsbeløp.

Beviset på suksessen ligger i det faktum at i dag, over et halvt århundre etter at Amway ble grunnlagt, har nettverket vokst til over tre millioner Amway-forretningseiere i hele verden, og selskapet har aldri vært sterkere.

KOM I GANG