image/png;;;amway2.png

 

"Det er mange grunner til at folk begynner med direktesalg. Når folk oppdager forretningsmuligheten vår, ser de mulighetene. Det utfordrer fantasien deres."

Doug DeVos, President i Amway og Alticor

 • image/jpeg;;;1.jpgTa ansvar for din fremtid
 • image/jpeg;;;2.jpgDin personlige støtte
 • image/jpeg;;;3.jpgNå har du din egen forretning!
 • image/jpeg;;;4.jpgUtforsk mulighetene
 • image/jpeg;;;5.jpgSett deg mål
 • image/jpeg;;;6.jpgGi deg selv tid
 • image/jpeg;;;7.jpgDin fremtid begynner nå!

Ta ansvar for din fremtid

image/jpeg;;;333277.jpg

Tetyana, født 1986, Amway-forretningseier siden 2009

Se det for deg og ta ansvar for din fremtid

Se for deg en fremtid som lar deg være din egen sjef. Forestill deg at du kan nå alle dine mål, små og store, med den ekstra inntekten du tjener fra din egen forretning. Bare se det for deg, fokuser og gjør det. Alt er mulig. Forestill deg en verden med kvalitetsprodukter som er basert på den nyeste vitenskapen og teknologien, og varemerker i kategorier som:

 • Matlagingsprodukter
 • Produkter til hjemmet
 • Skjønnhet
 • Personlig pleie
 • Ernæring og velvære

Din personlige støtte

image/png;;;Keerati.png

Keerati, født 1985, Servitør, Amway-forretningseier siden 2011

Din personlige støtte

Som Amway-forretningseier drar du nytte av erfaringen som andre allerede har med å starte en forretning. Du har din egen forretning, men du er ikke alene. Din reise begynner med ABOen som introduserte deg og veileder deg gjennom dine første erfaringer. Dette er personen du snakker med for å få råd om oppstart og utvikling av din virksomhet.

Du trenger ikke ha erfaring innen salg. Hvem du enn er, og uansett hva din bakgrunn er, kan du oppnå personlig suksess med Amway. Det er lett å lykkes om du er motivert, jobber hardt og tror på deg selv.

Ha tro på deg selv og din Amway-forretning!

Nå har du din egen forretning!

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, født 1973, Bankansatt, Amway-forretningseier siden 1996

Innse potensialet - nå har du din egen forretning!

“I det første året av min forretning fokuserte jeg på å bli kjent med produktene og etablere en kundebase som ville gi meg gjentatte bestillinger. Så snart jeg ble mer komfortabel med det ville jeg utvikle forretningen min videre. Jeg hadde mye inspirasjon i begynnelsen. Jeg tok de nettbaserte opplæringskursene på Amway Academy og snakket med andre ABOer. Litt etter litt begynte jeg å innse potensialet med å introdusere andre for forretningsmuligheten. Nå som jeg har en gruppe er mine salgsvolum mye høyere enn det jeg kunne ha oppnådd alene. Det er ikke noe tvil om at jeg gjør det bedre.”

Innse potensialet i å være en Amway forretningseier!

Utforsk mulighetene

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, født 1973, Kordirektør, Amway-forretningseier siden 2006

Utforsk mulighetene - du kan klare det!

“Når jeg først tok avgjørelsen om å starte min egen Amway-forretning var jeg på utkikk etter en måte å supplere min inntekt på. Som mor ville jeg tjene litt ekstra for å kunne kjøpe ting som gjør at et barn føler seg spesiell. Det som var tiltalende for meg med Amway var friheten og kontrollen du har over din egen fremtid. Jeg så hvordan personen som introduserte meg ikke bare tjente ekstra penger, men også fikk glede av arbeidet. Jeg tenkte: Det kan jeg også gjøre. Og det er sant – det kan jeg! Jeg har en rutine nå som passer med livet mitt og mine mål, og jeg er stolt over det jeg driver med.”

Oppdag Amways verden!

Sett deg mål

image/jpeg;;;www_5.jpg

Martin, født 1974, Entreprenør, Amway-forretningseier siden 1994

Sett deg mål - du kan oppnå fantastiske ting!

“Når jeg først begynte med dette hadde jeg ikke mye salgserfaring. Men jeg visste at jeg ville være min egen sjef. Når jeg leste om hvordan Amways salgs- og markedsføringsplan fungerer var jeg fastsatt på å nå toppen. Det har tatt hardt arbeid og innsatsvilje, men nå opplever jeg belønningene av min innsats og lever drømmen om å arbeide for meg selv. Jeg tjener godt og jeg har muligheten til å kvalifisere meg for eksklusive belønninger som årlige forretningsreiser til eksotiske steder rundt om i verden!”

Oppdag livet som Amway-forretningseier.

Gi deg selv tid

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, født 1978, Veterinær, Tomasz, født 1977, Salgskonsulent,
Amway-forretningseiere siden 2004

Gi deg selv tid - ubegrenset inntektspotensiale

Det føles godt å være proaktiv. Om du har tenkt en stund på at du trenger å foreta en endring i livet ditt – om du ønsker mer økonomisk frihet og selvstendighet, større fl eksibilitet og muligheten til å balansere arbeid og fritid – er du trolig klar for å starte med Amway.

Amway tilbyr en lav risiko-måte å starte en egen forretning på. Du trenger ikke investere i varer og lokaler slik du må i konvensjonelle forretninger. Nesten alle våre produkter har en 100 % tilfredshetsgaranti.

Gi deg selv litt tid til å lære, trene og utvikle en kundebase, og avgjør deretter hvor langt du vil gå. Potensialet er ubegrenset. Amway vil være der for deg hele veien, fra øyeblikket du får din første kunde til din første prestasjonsbonus.

Oppnå dine mål som Amway-forretningseier!

Din fremtid begynner nå!

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, født 1959, Antonella, født 1960,
Amway-forretningseiere siden 1987

Kom i gang - din fremtid begynner nå

Vår webside inneholder alt du trenger å vite om Amway, slik at du kan foreta en informert avgjørelse om din fremtid. Du vil lære om filosofien bak Amway, produktene og støtten tilgjengelig for hver ABO. Når du er klar, snakk med ABOen som introduserte deg til forretningsmuligheten. Han eller hun vil hjelpe deg med å registrere din forretning og med å bestille dine første produkter. Så snart du har prøvd disse produktene selv kan ABOen som introduserte deg for forretningsmuligheten vise deg hvordan du demonstrerer dem for dine første potensielle kunder.

Velkommen til starten på et nytt eventyr. Fra nå av har du full kontroll! Alt du trenger er entusiasme, energi og vilje til å jobbe hardt – Amway vil hjelpe deg med resten.

KOM I GANG