Lav risiko - lave kostnader

image/png;;;amway3.png

Lav risiko - lave kostnader

Lav oppstartsinvestering. 100 % tilfredshetsgaranti på nesten alle produkter.

I tillegg vil du motta støtte og hjelp til å utvikle forretningen din fra din sponsor og andre ABOer, samt fra Amway i Norge, som er her for å svare på dine spørsmål.

image/png;;;319737.png

Amway har 100 % tillit til produktene vi selger, og vi tilbyr derfor ABOer og kunder en 100 % tilfredshetsgaranti på nesten alle våre produkter.

Amways 100 % tilfredshetsgaranti dekker alle produkter i vårt nåværende produktsortiment, med mindre produktet er dekket av en spesiell produsentgaranti. I henhold til garantien kan alle produkter som er dekket av Amways 100 % kundetilfredshetsgaranti returneres. 100 % tilfredshetsgarantien gjelder også hvis produktpakken har vært åpnet.

For varige forbruksgoder, for eksempel iCook™ matlagingssystem, eSpring™ Water Treatment System og sesongpregede produkter som er fremstilt av tredjeparter, gjelder Amways 100 % tilfredshetsgaranti i 90 dager fra kjøpsdato. Deretter gjelder en spesiell produsentgaranti som dekker produksjons- og materialfeil. Produsentgarantiens gyldighet er avhengig av produktet og er beskrevet i produktets brukerveiledning.

Brosjyrer og annen litteratur kan returneres innen 90 dager fra kjøpsdato hvis materialet returneres uåpnet og kan videreselges, og hvis vi fortsatt fører det i vårt produktsortiment. Hvis Amway har lansert en ny og oppdatert versjon av litteraturen du ønsker å returnere, kan utgiften til materialet ikke lenger refunderes.

Hvis du som ABO eller medlem ønsker å returnere et produkt, bes du kontakte ditt lokale Amway-kontor og opplyse om bestillingsnummer og varenummer samt hva som er galt med produktet. Amway vil så sende en returseddel til deg som skal fylles ut og sendes sammen med returproduktet.

  Amways 100 % tilfredshetsgaranti — for å sikre fornøyde kunder.

image/png;;;319744.png

Lave kostnader for å starte din egen Amway-forretning

Du kan starte din Amway-forretning for bare 257,00 NOK. Du vil da motta et Start! Kit med en informativ guide som vil hjelpe deg med å forstå Amway og forretningsmuligheten, samt masse annen informasjon.

Etter at du har registrert forretningen din, vil du også få tilgang til digitale produktmanualer og forretningsverktøy som vil hjelpe deg med å introdusere produktene til kundene dine, samt annen nyttig litteratur om vårt kupongprogram og Fast Start!-rabatt og tilgang til online opplæringsmateriale og -kurs.

KOM I GANG

image/png;;;video.png

Lær mer om Amways forretningsmulighet ved å se på denne informative videoen.