kr 462,00
(Se priser)
kr 1 026,67 / 1 kg
Antall:

  Antall:

   Nutriway™ All Plant Protein tilfører plantebasert protein av høy kvalitet, slik at du er sikret et optimalt daglig inntak som holder deg i gang*.   

    

    

   Derfor vil du elske det

   Proteiner er kjent som kroppens byggesteiner fordi de finnes i hver eneste celle i kroppen, der de hjelper til med å reparere skader og bygge nye celler. Akkurat som rammen på en sykkel er de kroppens støttestruktur – de gir skjelettet og musklene en ramme. Vi er imidlertid ikke i stand til å oppbevare overflødig protein, så vi er avhengige av et jevnlig inntak. Du kan tro at du får dekket det gjennom kostholdet, men siden de viktigste kildene til protein er melk, egg, ost og rødt kjøtt, er det ikke sikkert at det er tilfelle hvis du er vegetarianee eller går på en spesialdiett. 

   Nutriway™ All Plant Protein er et balansert og sunt alternativ til de mer tradisjonelle formene for protein, og det inneholder alle de ni essensielle aminosyrene som bidrar til god helse. Nutriway™ All Plant Protein kan blandes inn i mat og drikke uten å påvirke smaken – raskt, enkelt og praktisk. Prøv å blande en spiseskje av dette plantebaserte proteinet i den daglige smoothien etter trening. 
    

   Greit å vite 

   • Naturlig utvunnet proteintilskudd. 
   • Produktet inneholder ikke animalske ingredienser og er egnet for vegetarianere.
   • Inneholder mindre enn 0,5 g fett per porsjon. 
   • Enkelt å fordøye. 
   • Proteinpulveret inneholder ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler. 
   • Noen matvarer er rike kilder til protein, men de kan også inneholde mye kolesterol, mettet fett, salt og kalorier. Nutriway™ All Plant Protein er et sunt alternativ utvunnet av soya, hvete og erter. 
   • Én spiseskje tilfører 8 g protein. Alle trenger minst 0,83 g proteiner per kg kroppsvekt per dag. Dette betyr at en som veier 60 kg, trenger ca. 50 g protein om dagen.  *
   • Enkelt å tilsette i varme eller kalde matvarer eller drikker uten å påvirke smaken. Hvorfor ikke prøve å tilsette tilskuddet i Pure Power Smoothie, Almond Energiser eller en rensende smoothie med gulrot og appelsin? 
   • Tilfører en balanse av alle de ni essensielle aminosyrene. At de er essensielle betyr at kroppen ikke kan fremstille dem selv. De omfatter histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan og valin. 
     

   * Protein bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelmasse https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.

    

    
   NÆRINGSINNHOLD PR. PORSJON(10 g) PR. 100 g
   Energi 170 kJ / 40 kcal 1700 kJ / 400 kcal
   Fett 0,48 g 4,8 g
     hvorav mettede fettsyrer 0,06 g 0,6 g
   Karbohydrat 0,32 g 3,2 g
     hvorav sukkerarter 0 g 0 g
   Protein 8 g 80 g
   Salt 0,23 g 2,3 g
   Essensielle aminosyrer    
   Isoleucin 390 mg 3900 mg
   Leucin 660 mg 6600 mg
   Lysin 510 mg 5100 mg
   Methionin og cystin 220 mg 2200 mg
   Fenylalanin og tyrosin 750 mg 7500 mg
   Threonin 310 mg 3100 mg
   Tryptofan 120 mg 1200 mg
   Valin 400 mg 4000 mg
   Histidin 210 mg 2100 mg
   • Personer som ikke spiser tilstrekkelige mengder melk, kjøtt, ost eller andre proteinrike matvarer.
   • Personer som trener mye.
   • Personer som vil redusere innholdet av kalorier og fett i kosten.
   • Personer som hopper over måltider, spiser mindre porsjoner eller føler at de trenger ekstra proteiner i kosten.
   • Barn (over 3 år), ungdom, eldre, gravide kvinner eller kvinner som ammer, og som trenger mer proteiner.

   Anbefalt dose

   Tilsett 1 skje (ca. 10 g) pulver i melk eller andre drikker én eller flere ganger per dag etter behov. Rør raskt om eller rist i en lukket beholder i 1 minutt. Kan også drysses over frokostblandinger, supper, salater eller annen mat.

   Veiledning

   Bør ikke gis til barn under 3 år med mindre lege har vært konsultert. Hold beholderen godt lukket. Oppbevares kjølig og tørt. Produktinnhold kan synke noe sammen under transport. Nettovekt garantert.