NYHET! bodykey™-hurtigmåltider – støtter dine mål om å gå ned i vekt

Oppdag en ny og velsmakende måte å kontrollere porsjoner og kaloriinntak på! Velg mellom en lang rekke produkter som er utviklet for å støtte akkurat dine behov.

image/jpeg;;;circles_NORWAY.jpg

Hvordan fungerer det?


Vi er alle forskjellige og har våre individuelle behov, og med utgangspunkt i dette har Amway utviklet tre varianter av hvert bodykey-hurtigmåltid – karbohydrat-redusert, fettredusert og balansert – med fargekoding som hjelper deg å velge riktig variant.

Hvis du vil prøve disse deilige hurtigmåltidene, skal du finne ut hvilken variant som passer best for deg. Trenger du å innta mindre fett? Velg den fettreduserte varianten. Hvis du tror du får i deg for mange karbohydrater, kan du prøve den karbohydrat-reduserte varianten. Og hvis du føler at du har behov for å redusere begge deler like mye, kan du velge de balanserte hurtigmåltidene.


Når du har funnet ut hvilken variant som passer best for deg, erstatter du ganske enkelt ett måltid om dagen med et bodykey-måltid. På den måten sparer du tid samtidig som du får hjelp til å kontrollere kvaliteten på maten og hvor mye du spiser. Kombiner ett bodykey-måltid om dagen med to vanlige måltider, så vil du få et variert kosthold.

Nyt måltidet!


Utvalget av bodykey-produkter omfatter velsmakende shaker og barer som inneholder essensielle næringsstoffer. Produktene kommer i en rekke ulike varianter. Velg mellom følgende deilige smaker: shaker – sjokolade og vanilje; barer – røde bær og sjokolade.

Klikk her for å kjøpe nå

 

Shakes

 

Barer

 


image/jpeg;;;tea.jpg

Få nok væske.

Det er også klokt å forsøke å innta hvert måltid langsommere – for å få bedre fordøyelse – og å drikke massevis av vann for å sørge for at du får i deg nok væske, som er viktig for alle kroppsfunksjoner, og særlig når man går på diett.

Og bodykey kan være til hjelp her også! Den nye bodykey urteteen er den optimale ledsageren på vektreisen og et smakfullt alternativ til vann.

Tem appetitten med NUTRIWAY™ Appetite Controller! 

NUTRIWAY™ Appetite Controller kan hjelpe deg med å kontrollere vekten og bekjempe trangen til å overspise. Når Appetite Controller er inntatt, tiltrekker det seg vann, og deretter forvandles det til en gelé, som delvis fyller magen. Det gjør at du føler deg mett og setter deg i stand til å kontrollere porsjonsstørrelsen. Hemmeligheten ligger i den naturlige ingrediensen glucomannan – en naturlig kostfiber som er utvunnet fra konjakrot. Appetite Controller er forenlig med alle typer kosthold og anbefales til alle som bruker bodykey by NUTRIWAY™-produktene.

Produktet kan kombineres med Natural Fat Reducer eller Natural Carb Reducer, avhengig av kostprofilen din.  

Kjøp nå

image/jpeg;;;carbs.jpg

Og det kan bli enda enklere!

Amway har også utviklet to tilskudd som reduserer det samlede kaloriinntaket: Natural Carb Reducer, som reduserer opptaket av opptil to tredeler av karbohydratene i et standardmåltid på 600 kalorier, og Natural Fat Reducer, som blokkerer opptil 27 % av fettinnholdet i et måltid.

Klikk her for å kjøpe nå

Ekstra støtte


I tillegg spiller tilskudd med ingredienser hentet fra naturlige kilder – som tilbys i et stort utvalg NUTRIWAY-produkter – ikke bare en viktig rolle når det gjelder å fylle eventuelle ernæringsmessige mangler i kostholdet ditt, men de kan også støtte fordøyelsen, styrke energinivåene og bidra til at du opprettholder formen mens du går på diett og trener.

Ta NUTRIWAY Omega 3 hvis du ikke spiser fisk to ganger om uken., NUTRIWAY All Plant Protein for å vedlikeholde muskler og benbygning og NUTRIWAY Fiber Powder for å støtte ditt fordøyelsessystem.

Klikk her for å kjøpe nå!
 

Suksess

Vektreisen du legger ut på, er høyst personlig, og bare du kan vite hva det betyr for deg å nå vektmålet ditt. Kanskje det gir deg sjansen til å passe inn i enkelte klær, eller kanskje det får deg til å føle deg trygg nok til å søke på en ny jobb. bodykey handler ikke bare om å gå ned i vekt, det handler også om å hjelpe deg til å føle deg bedre og mer fornøyd med din egen kropp.