Amway Home

AMWAY HOME™

AMWAY HOME-serien av rengjøringsprodukter til klesvask, overflater og oppvask takler de tøffeste oppgavene i husholdningen og er den perfekte løsningen for å skape et rent, trygt og sunt miljø. Produktene er styrket med den unike BIOQUEST FORMULA™, som gir effektiv vaskekraft samtidig som de er skånsomme mot miljøet.

image/png;;;powerfully_green.png

Tryggere rengjøring med grønne midler

AMWAY HOME  har i alle år brukt vitenskapeslig ekspertise for å utvilke et nytt produkt. Inget annet firma har et rykte som det vi har for vår konsekvente, pålitelige ytelse.

Med en lang historie av gode resultater og vaskestyrke, takler våre produkter de vanskeligste rengjøringsutfordringene i hjemmet, og bidrar til å gi deg og din familie et sunt hjem, samtidig som de er skånsomme mot miljøet.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA er det som skiller AMWAY HOME-produktene fra andre produkter. Det er det avgjørende salgsargumentet. BIOQUEST FORMULA bruker svært aktive ingredienser hentet fra naturlige kilder for å gi et eksepsjonelt rengjøringsresultat uten å skade miljøet. Det gir kraftig rengjøringsytelse og er konsentrert, biologisk nedbrytbart og dermatologisk testet.*

BIOLOGISK NEDBRYTBARE – Ethvert produkt som påstås å være biologisk nedbrytbart, må kunne brytes naturlig ned i naturen, dvs. uten å forurense. Formlene i AMWAY HOME™-produktene er fullstendig biologisk nedbrytbare.

KONSENTRERTE - De konsentrerte stoffene i AMWAY HOME-produktene gir god virkeevne og inneholder en stor andel av aktive ingredienser fremfor fyllstoff og vann, slik at våre kunder får mer for pengene.

DERMATOLOGISK TESTET* - Alle AMWAY HOME-produktformler har blitt testet av hudlege og allergileger for å sikre at de er trygge og milde mot huden, og ikke vil forårsake verken allergier eller andre irritasjoner. Med SA8™ Baby Laundry Detergent har vi tatt enda et steg videre og har til og med latt barneleger teste sammensetningen, som er spesielt utviklet med tanke på ung, sensitiv hud.

*når aktuelt

Akkredittering

I over 50 år har vi gitt deg husholdningsprodukter til rengjøring, som også er skånsomme mot miljøet. Vår nye produktlinje er garantert til å være sikker og miljøvennlig når den brukes som den skal, samtidig som at den har høy virkeevne. Vi har uavhengig sertifisering til å bevise det.

AISE Charter for Sustainable Cleaning - AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) er det offisielle europeiske talerøret for industrien. A.I.S.E. har sertifisert at våre produkter møter deres miljømessige, sosiale og økonomiske standarder. Som det offisielle europeiske talerøret for husholdningsindustrien, er godkjenningen deres en fantastisk anerkjennelse av vårt harde arbeid med å produsere rengjøringsprodukter som har en positiv innvirkning på verden.

Safer Choice-programmet - vi har også inngått partnerskap med US Environmental Protection Agency’s (EPA) Safer Choice-program. Dette betyr at vi i tillegg kan vise Safer Choice-logoen på produkter som er i den miljøvennlige enden av helse- og miljøspekteret.

En EPA-/Safer Choice-anerkjennelse utgjør ikke en godkjenning av dette produktet. Safer Choice-etikken indikerer at produktet, slik Amway har presentert det for EPA, inneholder ingredienser som har flere egenskaper som er positive for menneskets helse, enn konvensjonelle produkter av samme type. EPA/Safer Choice setter sin fulle lit til Amway, selskapets integritet og gode tro, når det gjelder informasjon om produktets sammensetning, ingredienser og egenskaper. EPA/Safer Choice har ikke gjennomført en uavhengig kjemisk analyse for å identifisere ingrediensene som inngår i produktet, og de har heller ikke evaluert noen av Amways ikke-ingrediensrelaterte påstander. EPA/Safer Choices evaluering gjelder kun produktets egenskaper i forhold til helse og miljø, som spesifisert i Safer Choice-standarden og basert på gjeldende tilgjengelig informasjon og vitenskapelig forståelse.

Safer Choice-godkjente produkter:

AMWAY HOME™-kolleksjon

Spesialprodukter til rengjøring

Visse rengjøringsjobber krever spesielle og tilpassede løsninger. For disse har vi skapt noen enestående rengjøringsløsninger som har samme kraft og effekt som de øvrige produktene i AMWAY HOME™-serien.

Disse spesialproduktene er utviklet før å kunne løse opp fett og smuss på komfyrer, verktøy og utendørsmøbler, rengjøre glass, gi nytt liv til tepper og møbelstoffer og pusse og beskytte treverk.

Våre tilleggsprodukter til rengjøring finner du her.