Sett

Power System for Normal to Dry Skin ARTISTRY HYDRA-V™

kr 1 331,00
Varenummer: 119687
Antall:

  En perfekt trio av produkter som tilfører maksimal fuktighet i dybden og gir myk, smidig hud som ser sunn ut – med 10% rabatt!

  Hva produktet gjør for deg

  • Beroliger huden og tilfører glød ved å øke fuktnivåene med produkter som er spesielt utvalgt til tørr hud.
  • Gjør huden glattere og mykere i tre enkle trinn som effektivt kan tilpasses den daglige rutinen.
  • Etter tre dagers regelmessig bruk av POWER SYSTEM vil du oppleve fordelene i form av oppfrisket, mer fuktmettet hud.
  • Hudens tekstur forbedres og den naturlige fuktbarrieren styrkes på bare 28 dager.

  Derfor vil du like produktet

  Med tre fuktgivende produkter i ett sett ivaretar ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Normal Til Tørr Hudsom kjemper med å opprettholde fuktbalansen. Med dette hudpleiesystemet får du gleden av hud som er oppfrisket, gjenopprettet og revitalisert. Det mest effektive produktet i trioen er ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate, som har den mest virkningsfulle sammensetningen av ingredienser. Den rike, silkemyke ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream tilfører daglig næring og fuktighet. Og som en avsluttende behandling tilfører ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream øynene dine vår beste fuktgivende pleie.

  Interessante fakta

  • I klinisk tester oppga 83% av kvinnene som deltok, at huden så og føltes sunnere ut etter 28 dagers bruk.
  • Fuktigheten i huden øker med 270% med øyeblikkelig virkning.
  • Etter tre dagers bruk av POWER SYSTEM ser huden friskere, glattere og mer fuktmettet ut.

  Nøkkelegenskaper

  • Det sentrale produktet i HYDRA-V-serien, Vital Skin Serum Concentrate, tilfører huden en konsentrert dose med spesielle fuktgivende ingredienser.
  • Hvis huden din har en tendens til å bli tørr, vil du ha glede av Replenishing Moisture Creams fuktgivende egenskaper, som tilfører huden fuktighet i dybden både dag og natt.
  • Ingen hudpleierutine som omfatter HYDRA-V, er komplett uten Refreshing Eye Gel Cream, som holder huden rundt øynene myk og glatt hver eneste dag.

  Bruk

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Normal Til Tørr Hud gir deg alt du trenger for å holde huden myk og smidig, selv om den har en tendens til å tørke ut. Alle de viktigste fuktgivende ingrediensene våre tilføres gjennom disse tre produktene, inkludert vann fra Syltebøkilden i Eresfjord, mineraler fra rosa himalayisk sten og hawaiisk acai. Ved hjelp av eksklusiv ARTISTRY HYDRA-V Liposome-teknologi transporteres disse sjeldne stoffene inn i huden for å gi den maksimalt med fordeler.