Sett

Power System for All Skin Types ARTISTRY HYDRA-V™

kr 1 308,00
Varenummer: 117953
Antall:

  En kjernekolleksjon bestående av tre produkter som gir maksimalt med fuktgivende fordeler og myk, smidig hud som ser sunn ut – med 10% rabatt!

  Hva produktet gjør for deg

  • Maksimerer fuktigheten i huden, så den føles beroliget og får mer glød.
  • Tilbyr den perfekte kombinasjonen av produkter som er utviklet for å virke sammen og gi glattere, mykere hud.
  • Etter bare tre dagers regelmessig bruk begynner huden å se friskere og sunnere ut og kjennes glattere og fuktmettet.
  • Bidrar til at hudens tekstur og fuktbarriere styrkes etter 28 dager.

  Derfor vil du like produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Alle Hudtyper gir deg alt du trenger for å få glatt, myk og fuktmettet hud i tre enkle trinn. Systemet tilfører maksimalt med fuktighet og gir huden en mye friskere og glattere fremtoning. ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate inneholder konsentrerte ingredienser som gjenoppretter huden i dybden, mens ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream er en lett og behagelig gelékrem som tilfører fuktighet og kan brukes hver dag, hele dagen. Endelig er det ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream, som nærer og fukter huden rundt øynene.

  Interessante fakta

  • I en test oppga 83% av kvinnene som deltok, at 28 dagers bruk av Power System førte til at huden så sunnere ut, mens 83% også oppga at huden føltes sunnere.
  • Hudens fuktinnhold øker øyeblikkelig med 270%.
  • Det tar bare tre dager før fordelene vises på huden, som ser friskere og sunnere ut og kjennes glattere og mer fuktmettet.

  Nøkkelegenskaper

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Alle Hudtyper tilbyr perfekt pleie av huden med tre essensielle fuktgivende produkter:

  Bruk

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Alle Hudtyper består av tre av våre fuktgivende produkter. Disse virker sammen og utgjør det fuktgivende hudpleiesettet. Du vil dra nytte av alle nøkkelingrediensene som gjør produktene i HYDRA-V-serien så spesielle: vann fra Syltebøkilden i Eresfjord, mineraler fra rosa himalayisk stein og hawaiisk acai. Den eksklusive ARTISTRY HYDRA-V Liposome-teknologien sørger for at disse ingrediensene trenger optimalt inn i huden, slik at du får mest mulig ut av de gunstige egenskapene.