Del av sett

Refreshing Eye Gel Cream ARTISTRY HYDRA-V™

kr 426,00
Varenummer: 117649
Størrelse: 15 ml
Antall:

  En lett øyegelékrem som tilfører området rundt øynene fuktighet samtidig som den reduserer mørke ringer og poser under øynene.

  Hva produktet gjør for deg

  • Fukter den sarte huden rundt øynene med en lett, men langvarig formel.
  • Påføres på nytt i løpet av dagen ved behov for fuktighet.
  • Reduserer mørke ringer og poser og får øynene til å se friskere og yngre ut.

  Derfor vil du like produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream lindrer og fukter huden rundt øynene. Den lette gelékremen tilfører intens, forfriskende fuktighet og får huden til å se frisk og smidig ut. Mørke ringer og poser under øynene reduseres, noe som bidrar til at du ser yngre ut. Den silkemyke gelékremen absorberes raskt inn i huden, og de fuktgivende egenskapene virker øyeblikkelig. Den kan brukes hver gang du har behov for et løft rundt øynene, og er perfekt til alle hudtyper.

  Interessante fakta

  • Etter bare én påføring øker fuktnivåene med 67%.
  • De fuktgivende egenskapene varer i 24 timer, og produktet kan påføres på nytt ved behov for ekstra fukttilførsel, også oppå makeup.
  • Produktet er allergitestet, dermatologisk testet og oftalmologisk testet.

  Nøkkelegenskaper

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream pleier huden rundt øynene med essensielle fuktgivende effekter:

  • Gelékremen absorberes raskt og bidrar øyeblikkelig til at øynene ser og kjennes friskere ut.
  • Den fuktgivende gelékremen virker også lindrende, siden området rundt øynene har lett for å bli tørt.
  • Produktet er egnet til alle hudtyper, også sensitiv hud, og kan trygt benyttes av kontaktlinsebrukere.

  Bruk

  • Klappes lett på huden rett under øynene, over kinnbeinet, i en bevegelse som går fra siden og inn mot midten av ansiktet.
  • Masseres varsomt inn i huden.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream gir friske og unge øyne med intens fuktighet fra vann fra Syltebøkilden i Eresfjord, som tilføres huden ved hjelp av den eksklusive ARTISTRY HYDRA-V Liposome-teknologien. Spesielle ingredienser som natriumhyaluronat og fuktgivende liposom forsegler fuktigheten og holder den i huden i 24 timer. Ekstrakt av linfrø og lakris bidrar til produktets lindrende egenskaper, mens ekstrakt av asiatisk skjoldblad og bitterappelsin styrker huden.

  Ofte stilte spørsmål

  Hvorfor trenger øynene mine spesiell behandling?

  Huden rundt øynene er mye tynnere enn huden i resten av ansiktet. Det betyr at den er sartere og har lettere for å bli tørr. Det er også lettere å få fine linjer og rynker i dette området. Dette er grunnen til at det er viktig å nære området rundt øynene med et spesielt sammensatt fuktighetsprodukt.

  Hva er ARTISTRY HYDRA-V liposome og hvorfor er det viktig?

  ARTISTRY HYDRA-V Liposome er et eksklusivt liposom som er fylt med vann fra Syltebøkilden i Eresfjord og andre fuktighetsbevarende ingredienser. Det er spesielt utviklet til ARTISTRY HYDRA-V-serien. Liposomer er mikroskopiske lipider som kan holde på aktive ingredienser og frigi dem i huden.

  Hvilken type duft brukes i ARTISTRY HYDRA-V-produktene?

  ARTISTRY HYDRA-V-kolleksjonen inneholder en eksklusivt utviklet, frisk, vannaktig duft med hint av frisk frukt og vannlilje på et hav av kremete bølger. Naturlige hint av duggfriske grønne noter flyter sammen med frodige peoner og ren musk og fullfører denne feminine komposisjonen.