Protein Bars – Chocolate Flavour XS™

kr 358,00
Varenummer: 121608
Størrelse: 12 barer x 60 g / 720 g
Antall:

  XS™ Protein Bars støtter utviklingen og vedlikeholdet av magre muskler, og den praktiske størrelsen gjør at du enkelt kan ta dem med når du er på farten. Støtter restitusjon etter trening og oppfyller behovet for snacks.

   

  Hva produktet gjør for deg

  1. Bidrar til vekst av magre muskler med en målrettet proteinblanding (20 g), musklene mottar en stabil strøm av restitusjonsstøtte med proteiner som fordøyes både raskt og langsomt.
  2. Beriket medselen, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
  3. Utviklet som en ren bar, inneholder kvalitetsingredienser, er rik på fiber (50 %  av anbefalt daglig inntak) og uten tilsatt sukker. Ingen tomme kalorier eller sukkertopper.

   

  Derfor vil du like produktet

  For å få mest mulig ut av mitt aktive liv, må jeg velge tilskudd som går den ekstra milen. XS Protein Bar handler om å gi kroppen det den trenger for å nå sitt fulle potensial – akkurat når den trenger det. Disse nye XS Protein Bars er utviklet for å støtte veksten av magre muskler etter trening og kommer i en praktisk størrelse som gjør dem supre å ta med når du er på farten. Hver proteinbar inneholder en målrettet proteinblanding og gir en stabil strøm av proteiner som frigis både raskt og langsomt – og som dermed støtter proteinsyntesen lenger. Disse avanserte proteinbarene er beriket med selen, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og er alltid for hånden når du trenger hjelp til å prestere bedre!

   

  Interessante fakta

  Prestér bedre på hvert stadium – prøv hele XS-serien.

  Nøkkelegenskaper

  • Virker raskt og effektivt og er utviklet for å inntas etter trening for å styrke utviklingen av mager muskelmasse og redusere utmattelse.
  • Hver bar er full av virkningsfulle ingredienser og viktige vitaminer og tilfører en 20 g dose med kvalitetsprotein.
  • Kan også være en sunn snacks i løpet av en travel dag, da de er rik på fiber (15,8 g) og uten tilsatt sukker.
  • Sjokoladesmak

  Bruk

  Ta en XS™ Protein Bar etter trening – velsmakende og næringsrik restitusjon. Kommer i en praktisk størrelse og kan også inntas som en sunn snacks i løpet av en travel dag.

  Det er også viktig at du spiser en variert og balansert kost og har en sunn livsstil. Uegnet for diabetikere!

  Ingredienser

  Chocolate Flavour: Ingredients: milk protein, isomalto-oligosaccharide, humectant (glycerol), oligofructose, cocoa mass, pea protein, wheat starch, sunflower oil, cocoa nibs, low fat cocoa, flavours (contains milk), emulsifier (citric acid ester (E472c)), sweetener (steviol glycosides), vitamins (vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (thiamine mononitrate), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), vitamin B12 (cyanocobal-amine)), minerals (sodium selenite).

  Næringsverdi

  Nutritional value

  Per 100 g

  Per bar (60 g)

  Energy

  1362 kJ / 327 kcal

  817 kJ / 196 kcal

  Fat

  11 g

  6,6 g

  Saturates

  4,2 g

  2,5 g

  Carbohydrate

  14,6 g

  8,7 g

  Sugars

  2,9 g

  1,8 g

  Polyols

  9,9 g

  6,0 g

  Fiber

  26,3 g

  15,8 g

  Protein

  33,3 g

  20 g

  Salt

  0,63 g

  0,38 g

  Thiamine (Vitamin B1)

  0,38 mg (34%*)

  0,23 mg (21%*)

  Riboflavine (Vitamin B2)

  0,48 mg (34%*)

  0,29 mg (20%*)

  Vitamin B6

  0,47 mg (34%*)

  0,28 mg (20%*)

  Vitamin B12

  0,85 µg (34%*)

  0,51 µg (20%*)

  Selenium

  14,1 µg(25%*)

  8,5µg (15%*)

  *NRV: nutrient reference values

  Ofte stilte spørsmål

  Hvordan virker dette produktet?

  Det støtter vekst av magre muskler med 20 gram protein per bar. Musklene mottar en stabil strøm av restitusjonsstøtte i form av proteiner som fordøyes både raskt og langsomt. Produktet er beriket med selen som bidrar til å reparere celleskade og nøytralisere oksidativt stress, i tillegg til at det inneholder B-vitamin, kjent for å redusere utmattelse. Produktet er utviklet som en ren bar, er rik på fiber (ca. 50 % av anbefalt daglig inntak) og uten tilsatt sukker.

  Hva er unikt med dette produktet?

  Det er rikt på proteiner (32 %) og fiber (ca. 50 % av anbefalt daglig inntak).

  Hvilke type protein inneholder produktet?

  Det inneholder en målrettet proteinblanding av myseprotein, melkeproteinisolat/-konsentrater, kalsiumkaseinat og erteproteiner.

  Har produktet noen potensielle bivirkninger?

  På grunn av de melkeutvunne proteinene i XS™ Sports Protein Bar kan personer som er følsomme for laktose, oppleve noe ubehag i mage og tarmer etter å ha inntatt produktet.

  Når bør jeg innta dette produktet?

  Innta én bar 30–60 minutter etter trening. Kan også brukes som en sunn snacks.