PREMIUM Eau de Toilette OPPORTUNE™

kr 355,00 (Se priser)
Varenummer: 118641
Størrelse: 50 ml
Antall:

  OPPORTUNE PREMIUM er en utsøkt eau de toilette myntet på dagens kvalitetsbevisste mann.  Duften sitter lenge på huden og presenteres i en moderne flakong – OPPORTUNE PREMIUM vil appellere til den sofistikerte mannen.

  Varmen fra sichuan-pepper og mandarin er dempet med sjasmin og JUNGLE ESSENCE™* for å matche en intens aroma av seder og lyst tre som fremhever duften med friskhet og fortryller sansene. En dualitet av varme og kulde – en utsøkt balanse av kultur og finesse – en maskulin, mangefasettert fougère av høy klasse.

  Svært konsentrert duft som gir en varig sensualitet.

  * varemerke for V. MANE FILS, Société anonyme

  Denne fougère, eller bregnelignende duften, inneholder svært konsentrerte duftoljer og sitter derfor lenger på huden.

  Den eksklusive utvinningsteknologien er en av OPPORTUNE Premiums unike fordeler – den sørger for at de ulike duftene er perfekte gjenspeilinger av originalene.

  Takket være den topp moderne JUNGLE ESSENCE™*-utvinningsteknologien utvinnes OPPORTUNE PREMIUMs krydrede noter av rosa pepper og sichuan-pepper rett fra naturen.

  Den stilige flakongen med den elegante metalliske finishen og kombinasjonen av isblått glass med varme oransje bokstaver supplerer selve duftens dualitet perfekt.

  * varemerke for V. MANE FILS, Société anonyme

  Toppnoter: rosa pepperfrukt, Jungle Essence, mandarin, vannmelon

  Hjertenoter: sichuan-pepper, Jungle Essence, sjasmin, lavendel

  Bunnoter: rav, lyst tre, musk, sedertre, Essential Oil

  Spray på halsen så mange ganger du ønsker i løpet av dagen.