Moisture Mask ARTISTRY HYDRA-V™

kr 361,00
Varenummer: 120292
Størrelse: Hver pakke inneholder fem masker i mikrofibervev
Antall:

  Foryngende ansiktsmaske som frisker opp og tilfører fuktighet i dybden – hver maske inneholder en konsentrert fuktgivende essens og virkningen varer i opptil 8 timer.

  Hva produktet gjør for deg

  • Forsegler fuktigheten der den trengs, og gir deg langvarig fukttilførsel (opptil 8 timer).
  • Individuelt pakkede masker i mikrofibervev gjør det enkelt å tilføre huden fuktighet når man er på farten!
  • Fuktgivende egenskaper med øyeblikkelig virkning frisker opp huden og gir deg en foryngende følelse.
  • Bidrar med en ekstra pleiedimensjon og supplerer produktene i HYDRA-V-hudpleieserien.

  Derfor vil du like produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask er en supplerende behandling du kan bruke når du har behov for en mer dyptgående fukttilførsel.
  Masken tilfører huden konsentrert fuktighet med øyeblikkelig virkning. La den virke i 20 minutter, slik at huden får tid til å absorbere den fuktgivende essensen. Når du har behov for å gi huden et løft av fuktighet, er dette vel verdt tiden. Den fuktgivende ansiktsmasken tilfører hyaluronsyre og HYDRA-V Liposome, som er eksklusivt for ARTISTRY, rett inn i huden med vann fra Syltebøkilden i Eresfjord. Dette øker hudens evne til å bevare fuktigheten ved hjelp av den naturlige fuktbarrieren, så den oppfriskende effekten varer lenge.

  Interessante fakta

  • Hver maske med mikrofibervev inneholder 30 g av en høykonsentrert fuktgivende essens fremstilt av hyaluronsyre og ARTISTRY Liposome med vann fra Syltebøkilden i Eresfjord.
  • Egnet til alle hudtyper.

  Nøkkelegenskaper

  • Individuelt pakkede fuktgivende masker tilfører huden næring og oppfriskning med en spesiell formel.
  • Mikrofiberveven sørger for at ingrediensene fordeles jevnt i ansiktet.
  • Den fuktgivende effekten avtar ikke etter påføring, men fortsetter å virke i huden i opptil åtte timer.

  Bruk

  • Pakk ut masken og fjern nettet som er festet til innsiden.
  • Legg masken på ansiktet. Siden uten nett skal berøre ansiktet. Ta av det store nettet.
  • La virke i 20 minutter.
  • Massér inn det eventuelt overskytende produktet og påfør deretter din normale HYDRA-V-fuktgiver.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask er fremstilt av ultrafin mikrofibervev som er tilpasset ansiktet med åpning til øyne, nese og munn. Fiberen er gjennomvætet av en formel med fuktgivende ampuller som legger seg tett til ansiktet og tilfører huden en høy konsentrasjon av hyaluronsyre og vann fra Syltebøkilden i Eresfjord.

  Ofte stilte spørsmål

  Hva er hyaluronsyre?

  Denne fuktgivende ingrediensen, som noen ganger kalles en fuktmagnet, finnes naturlig i menneskehud. Den er kjent for å kunne holde 1000 ganger sin egen vekt i vann. I huden spiller den en viktig rolle når det gjelder å bevare fuktigheten og forbedre elastisiteten.

  Er noen av ARTISTRY HYDRA-V-produktene testet på dyr?

  ARTISTRY HYDRA V-produktene er ikke testet på dyr. ARTISTRY-forskere har utført kliniske forsøk og forbrukertester med frivillige personer.

  Kan jeg bruke disse produktene hvis jeg er kraftig solbrent? Kan jeg bruke dem etter en kjemisk peeling eller laserbehandling?

  Generelt anbefaler vi ikke bruk av noen kosmetiske produkter etter en kraftig solforbrenning eller behandlinger som forårsaker ekstrem betennelse. Produktene bør bare brukes etter at betennelsen har avtatt. Ved bruk etter kjemisk peeling eller laserbehandling bør man rådføre seg med lege.