Metal Cleaner AMWAY HOME™ L.O.C.™

kr 50,00
Varenummer: 112160
Størrelse: 200 ml
Antall:

  Gi metallgjenstander et skinnende og nytt utseende med dette rensemiddelet som er enkelt i bruk. Dobbeltvirkende formel som er spesielt utviklet for å fjerne fastbrente og vanskelige rester fra gryter og panner, både polerer og rengjør. Kan også brukes på massiv kobber, massiv messing og rustfritt stål. Bør ikke brukes på høyglanspolerte eller lakkerte overflater.

  • Dobbeltvirkende rengjøring takket være produktets kjemiske og slipende egenskaper

  • Fjerner blå varmeflekker og misfarging fra ulakkerte metallflater. Gir et varig blankt skjær, og grytene dine blir så gode som nye

  • Ikke-toksisk, ikke-etsende formel gjør produktet skånsomt mot hendene

  • Drøy og praktisk utformet tube gjør det enkelt å påføre akkurat så mye som trengs uten at noe går til spille

  Navn pa ingrediens CAS # Vanlig navn / funksjon
  Water 7732-18-5 Vann
  Silicon Dioxide (Crystalline Silica) 14808-60-7 Slipemiddel
  Diatomaceous Earth 68855-54-9 Slipemiddel
  Calcium Chloride 10043-52-4 Stabilisator
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syre
  Sodium Lauryl Sulfate 151-21-3 Anionisk overflateaktivt stoff
  Xanthan Gum 11138-66-2 Fortykningsmiddel

  Brukervennlig rensepasta til gryter og panner i rustfritt stål (se nedenfor – ikke på høyglanspolering) og ikke-blankpolert massiv messing og kobber.

  Bruk

  Påføres enkelt med en myk svamp eller klut og gnis forsiktig på. Skyll med varmt vann. Bruk en myk klut for å tørke over overflatene før du polerer.

  Viktig!

  L.O.C. Plus metallrens inneholder et slipende middel som fjerner belegg og rust. Derfor anbefales det ikke å bruke produktet på høyglanspolert kobber, messing eller rustfritt stål (herunder skinnende deler på kjøkkenutstyret). Det frarådes også å bruke metallrensemiddelet på overflater av aluminium, apparater i rustfritt stål, høypolert sølv, bronse, kobber og messing, lakkerte metalloverflater og alle overflater som ikke er av metall. Utfør en test på et lite, skjult område først.

  ADVARSEL. Farlig ved svelging. Vask ansikt, hender og eventuell utsatt hud grundig etter bruk. Ikke spis, drikk eller røyk ved bruk av produktet. VED SVELGING: Kontakt et GIFTINFORMASJONSSENTER eller lege ved ubehag. Skyll munnen. Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. Innhold/beholder leveres til industrielt forbrenningsanlegg Oppbevares utilgjengelig for barn.