Immunity Drink Starter pack NUTRIWAY™ Phyto2GO™

kr 222,00
Varenummer: 119391
Størrelse: 6 korker med kapsler og en gjenbrukbar 355 ml flaske.
Antall:

  Dette kosttilskuddet i konsentrert væskeform inneholder C-vitamin og sink, har en smak av granateple og acai og tilbyr immunsystemet forfriskende støtte akkurat når du trenger det. Takket være den spesielle, patenterte* korken og de nøye utvalgte næringsstoffene tilbyr Phyto2GO Immunity Drink deg støtte akkurat når du trenger det. Du trenger verken blande, riste eller røre, så Phyto2GO er ikke bare rask og enkel å tilberede, den er også perfekt når du er på farten.

  Phyto2GO inneholder C-vitamin fra acerola-kirsebær, sink og Berry Blend-pulver. C-vitamin og sink bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og beskytter cellene mot oksidativt stress. Acerola-kirsebær er en av de rikeste kildene til C-vitamin og dyrkes på bærekraftige Nutrilite-landbruk. Drikken har en herlig smak av granateple og acai. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  • Den har en spesiell, patentert* kork som med en enkel vri frigir næringsstoffer akkurat når og hvor du måtte ønske.
  • Støtter immunsystemet - Tilfører C-vitamin og sink – ingredienser som bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og beskytter cellene mot oksidativt stress.
  • C-vitamin fra acerola-kirsebær– en av de rikeste kildene til C-vitamin. Acerola-kirsebærene i Phyto2GO Immunity Drink kommer fra bærekraftige Nutrilite-landbruk.
  • Ingen kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler. Drikken er søtet med steviolglykosider fra steviaplanten.
  • Den har en herlig og forfriskende smak av granateple og acai.
  • Den kommer med en gjenbrukbar, stilig flaske som er praktisk i bruk, kan vaskes i oppvaskmaskinen, og som ikke inneholder PBA.                                                    

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  ANBEFALT DOSE:
  1 – 3 kapsler pr. dag
  INNOLD PR.DAG (1-3 kapsler) %RI* (1-3 kapsler)
  Vitamin C 45 mg - 135 mg 56-169
  Sink 2,6 mg - 7,7 mg 26-77

  *% av referanseinntaket

   

  vann, glyserol, aroma av blandede bær, granateplearoma, smaksforsterker (eplesyre), syre (sitronsyre), acerola-kirsebærkonsentrat (Malpighia punicifolia L) 5,5%, bærblanding 2,9% (druekonsentrat/ Vitis vinifera, blåbærkonsentrat/Vaccinium corymbosum, solbærekstrakt/ Ribes nigrum L., hyllebærekstrakt/Sambucus nigra L.), søtstoff (steviolglykosider), acai-bæraroma, sinkglukonat, maltodekstrin, grapefruktaroma, L-ascorbinsyre. 

  Fyll Phyto2GOTM-flasken (vask før første gangs bruk) med vann til streken (355 ml):

  1. Sett på korken med kapslen som er fylt med næring, og vri.

  2. Vri av korken for å frigi næringsstoffene, som er fri for konserveringsmidler, og som bidrar til at immunsystemet fungerer normalt.

  3. Nyt den forfriskende drikken.

   

  Anbefalt dose: 1–3 kapsler daglig

   

   

  Potensielle brukere:

  ·         De som ikke får nok C-vitamin (sitrusfrukt, brokkoli, rosenkål) gjennom kostholdet.

  ·         De som vil gi immunsystemet ekstra støtte.

  ·         De som lever stressende liv og/eller bor i områder hvor forurensning er et problem, trenger ekstra antioksidantbeskyttelse mot frie radikaler.

  ·         De som er aktive og alltid på farten, og som ønsker å supplere det daglige kostholdet med kosttilskudd, men uten å ty til produkter som inneholder kunstige smakstilsetninger, fargestoffer eller konserveringsmidler.

   

  Anbefaling: 

  Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn.

  Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert og balansert kosthold. Anbefalt daglig dose må ikke overskrides. Oppbevares kjølig og tørt. Innpakningen er ikke merket for individuelt salg. Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er også viktig.