Hydrolyzed Whey Protein Powder XS™ Cocoa – Chocolate Flavour

kr 655,00
Varenummer: 121606
Antall:

  XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder tilfører en rik dose protein som med øyeblikkelig virkning styrker veksten av magre muskler etter trening og bidrar til raskere restitusjon

  Hva produktet gjør for deg

  • XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder er utviklet for å maksimere treningsfordelene ved å gi kroppen en essensiell dose kvalitetsprotein når den trenger det mest.
  • Hver porsjon tilfører 29 gram protein, med 5 gram naturlig forekommende BCAA. En porsjon etter trening støtter dem som ønsker en sporty og sunn fysikk.
  • Øker farten på proteinsyntesen. Når denne restitusjonsprosessen settes i gang tidligere, antas det at fordelene optimaliseres og restitusjonen skjer raskere.
  • Inneholder Red Orange-kompleks og C- og E-vitaminer som gir en mer fullstendig cellebeskyttelse.
  • Beskytter cellene mot oksidativt stress.

  Derfor vil du like produktet

  Skal du få mest mulig ut av hver eneste treningsøkt, må du velge tilskudd som jobber like hardt som deg. XS ™ Hydrolyzed Whey Protein Powder er spesialutviklet for å stimulere og styrke veksten av mager muskelmasse etter fysisk aktivitet. Innta tilskuddet etter trening for å gi kroppen et effektivt løft med en rik dose avansert hydrolysert myseprotein. Hydrolysert protein tas opp av kroppen og virker mye raskere enn vanlig protein, mens C- og E-vitaminblandingen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

  Interessante fakta

  • Inngår i XS Sports-kolleksjonen og er utviklet for å lade opp kroppen etter trening.
  • Hydrolysert myseprotein tilfører fordelene raskere enn mindre foredlet protein.
  • Laktosefri.

  Nøkkelegenskaper

  • Virker raskt og effektivt, og hver porsjon tilfører 29 gram foredlet kvalitetsprotein.
  • Produktet er proppfullt av virkningsfulle ingredienser og viktige vitaminer og beskytter cellene som kan ha blitt belastet under trening.
  • Inntas etter trening for å styrke utviklingen av mager muskelmasse og bidra til raskere restitusjon.

  Bruk

  Tilsett tre måleskjeer med proteinpulver i 1,5–2,6 dl melk eller vann etter smak. Du får best resultater hvis du blander med en shaker. Innta senest 60 minutter etter trening for å støtte kroppens reparasjons- og restitusjonsprosesser.

  Det er generelt viktig å ha et variert kosthold og holde en sunn livsstil.

  Ingredienser

  Hydrolized Whey (84%), Fat Reduced Cocoa Powder (4,2%), Creamer (Soya Oil, Maltodextrin, Milkprotein, Emulsifier: Soya Lecithin), Thickener (Guar Gum), Flavour, Acidity Regulators (Potassium Citrate, Sodium Citrate), Calcium Carbonate, Magnesium Carbonate, Salt, Red Orange Fruit Extract (0,25%), Palm Oil, Sweetener Sucralose, L-Ascorbic Acid, DL-alpha Tocopherol, Nicotinamide, Calcium - D- Pantothenate, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamin Hydrochloride, Pteroylmonoglutamic Acid, Cyanocobalamin,

  Næringsverdi

  Nutrition information:

  Per 100 g

  Per serving 40 g in 260 ml Water

  Energy (kcal) 338 kcal 135 kcal
  Energy (kJ) 1435 kJ 574 kJ
  Fat 3.2 g 1.3 g
  of which Saturates 0.6 g 0.2 g
  Carbohydrates 2 g 0.8 g
  of which Sugars 0.1 g 0 g
  Dietary Fibre 3 g 1.2 g
  Protein 73 g 29 g
  Salt 1.4 g 0.56 g

  Preparation: 40g in 260ml Water

  Vitamins Per 100 g NRV in % Per serving 40 g NRV in %
  Vitamin E 4.5 mg 37.5 2 mg 15
  Vitamin C 30 mg 37.5 12 mg 15
  Thiamin 0.41 mg 37.5 0.16 mg 19
  Niacin 6.0 mg 37.5 2.4 mg 15
  Vitamin B6 0.70 mg 50 0.28 mg 20
  Folic acid 240 μg 120 96 μg 48
  Vitamin B12 5.4 μg 216 2.1 μg 86
  Pantothenic Acid 6.0 μg 100 2.4 μg 40

  *NRV: nutrient reference values

  Minerals Per 100 g NRV in % Per serving 40 g NRV in %
  Potassium 1600 mg 80 640 mg 32
  Calcium 720 mg 90 288 mg 36
  Magnesium 210 mg 56 84 mg 22

  *NRV: nutrient reference values

  Ofte stilte spørsmål

  Hva er protein?

  Protein består av kjeder av aminosyrer og er et viktig makronæringsstoff som utfører mange avgjørende funksjoner i kroppens biologiske prosesser, inkludert vedlikehold og bygging av muskelmasse/-vev. Uten et proteininntak ville det ha vært umulig for kroppen å bygge, reparere eller vedlikehold muskler, og derfor er det avgjørende å innta protein som en del av et balansert kosthold.

  Hva betyr hydrolyse?

  Hydrolyse er en prosess som bruker vann til å bryte ned proteiner i mindre peptidkjeder og aminosyrer. Hydrolysen øker farten på proteinopptaket, som antas å gi raskere restitusjon.

  Hvorfor inneholder dette produktet BCAA? Hva er fordelene ved BCAA?

  Produktet inneholder BCAA fordi de er essensielle, og siden de ikke produseres av kroppen, må de inntas gjennom kosten. Etter inntak av BCAA øker konsentrasjonen av aminosyrene raskt i muskelvevet. Studier har vist at BCAA bidrar til å bygge mager muskelmasse etter intens trening, i tillegg til at det støtter en bedre proteinsyntese.

  Typer myseproteiner

  Myseproteinkonsentrat: Den vanligste formen for protein er den minst foredlede formen for myseprotein og dermed mindre ren. Konsentrater har vanligvis et lavere proteininnhold, men høyere fett-, laktose- og karbohydratinnhold enn isolerte proteiner.

  Hva er hydrolysert myseprotein?

  Myseprotein er naturlig sammensatt av lange kjeder med aminosyrer, som kroppen først må bryte ned i individuelle aminosyrer som brukes til proteinsyntese. Prosessen med hydrolysering sparer kroppen for tid og arbeid ved å bryte disse lange kjedene inn i kortere segmenter. Protein som er hydrolysert, eller brutt ned på forhånd, tas raskere opp av kroppen enn konsentrater og isolater. Raskere opptak betyr at kroppen begynner restitusjonsprosessen på det optimale tidspunktet, når du inntar proteinet så raskt som mulig etter trening.

  Hva er forskjellen mellom NUTRIWAY All Plant Protein og XS Hydrolyzed Whey Protein Powder?

  NUTRIWAY All Plant Protein er en plantebasert blanding av soya, hvete og erteproteiner og tilfører 8 gram protein per porsjon. Det er kjent for å støtte cellenes generelle helse og velvære. Hydrolysert myseprotein stammer fra melkeprotein og tilfører 29 gram raskt fordøyelig protein per porsjon for å støtte vedlikehold og vekst av mager muskelmasse.