Bilberry with Lutein NUTRIWAY™

kr 416,00
Varenummer: 104144
Størrelse: 62 Tabletter
Antall:

  NUTRIWAY™ Bilberry with Lutein, en spesiell kombinasjon av blåbær, lutein og A-vitamin som bidrar til å støtte sunne øyne i enhver alder. Plantestoffene blåbær

  og lutein fra ringblomst dyrkes på bærekraftige NutriCert- farmer.

  Nutrilite kontrollerer hele prosessen fra frø til tilskudd, og dette har vært Nutrilites filosofi i over 80 år.

  Hva produktet gjør for deg

  Øynene dine er ditt vindu til verden. Sørg for på at du kan se alt som er viktig for deg!

  • A-vitamin, en av de viktigste ingrediensene, bidrar til å opprettholde et normalt syn.
  • NUTRIWAY Bilberry with Lutein inneholder planteekstrakter som blåbær og lutein fra ringblomst, som dyrkes påbærekraftige NutriCert™ - farmer.Bærekraftig landbruk genererer sterkere, kraftigere planter med høyere næringsverdi.
  • Nutrilite kontrollerer hele prosessen fra frø til tilskudd og sikrer at bare ingredienser som holder den aller høyeste kvaliteten, brukes i NUTRIWAY-produktene.
  • Som alle NUTRIWAY-produkter inneholder Bilberry with Lutein ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.
  • Enkelt og praktisk, bare to tabletter én gang om dagen.

  Derfor vil du like produktet

  Den nye formelen tilbyr enkel, men effektiv støtte ved å dekke næringsmangler i kostholdet. NUTRIWAY Bilberry with Lutein er rik på planteekstrakter som blåbær og lutein fra ringblomst, som dyrkes med bærekraftige landbruksmetoder. Bærekraftig landbruk genererer sterkere, kraftigere planter med høyere næringsverdi. Tablettene har dessuten en behagelig oval form som gjør dem enkle å svelge, sammen med en ny formel som faktisk viser de viktigste plantestoffene:

  • Lutein fra ringblomst er representert av det oransje drysset.
  • Blåbærekstraktet finnes i tablettens mørkere bakgrunnsfarge.

  Et opplagt valg for et godt syn!

  Interessante fakta

  • Utstrakt bruk av digitale enheter som smarttelefoner, datamaskiner / bærbare datamaskiner, TV-er osv. kan belaste øynene våre.
  • Et variert og balansert kosthold er viktig for å støtte et normalt syn.
  • Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler fem porsjoner frukt og grønt om dagen. 75 % av verdens befolkning får ikke dekket det anbefalte daglige inntaket.
  • Kosttilskudd kan fylle potensielle mangler i det daglige kostholdet vårt.

  Nøkkelegenskaper

  • A-vitamin, en av de viktigste ingrediensene, bidrar til å opprettholde et normalt syn.
  • NUTRIWAY Bilberry with Lutein inneholder planteekstrakter som blåbær og lutein fra ringblomst, som dyrkes på bærekraftige NutriCert ™farmer. Bærekraftig landbruk genererer sterkere, kraftigere planter med høyere næringsverdi.
  • Nutrilite kontrollerer hele prosessen fra frø til tilskudd og sikrer at bare ingredienser som holder den aller høyeste kvaliteten, brukes i NUTRIWAY-produktene.
  • Som alle NUTRIWAY-produkter inneholder Bilberry with Lutein ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.
  • Bare to tabletter er nødvendig hver dag for å oppnå maksimal effekt.
  • Den ovale formen på gjør det enkelt å svelge tablettene.

  Bruk

  • For fullt utbytte av produktet inntas to tabletter om dagen, sammen med et måltid.

  Dette produktet kan inntas med andre kosttilskudd.

  Ingredienser

  INGREDIENTS: stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, agar, kryssbundet karboksymetylcellulose, hydroksypropylmetylcellulose, kalsiumsalter av fettsyrer, gummi arabicum), blåbærekstrakt 11,3% (Vaccinium myrtillus), sukrose, maisstivelse, palmeolje, solbærekstrakt 3,4% (Ribes nigrum) (sulfitter), spinatkonsentrat 3,4% (Spinacia oleracea), antiklumpemidler (fettsyrer, silisiumdioksid), stor fløyelsblomstekstrakt 2,8% (Tagetes erecta), maltodekstrin, antioksidanter (askorbylpalmitate), tokoferolrikt ekstrakt (soya), natriumaskorbat, DL-alfa-tokoferol), fuktighetsbevarer (glyserol), vitamin (retinylacetat), vann, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).

  Næringsverdi

  Per anbefalte dose på 2 tabletter.

  • A-vitamin – 210 mcg (26 % RI)
  • Lutein – 10 mg
  • Blåbærekstrakt – 105 mg

  Ofte stilte spørsmål

  Hvem har nytte av dette produktet?

  Alle som er opptatt av øyehelse eller synsfunksjonen, kan dra fordel av å innta dette produktet. Det kan også være gunstig for mennesker som ennå ikke har begynt å tenke øyehelse. Spesielt mennesker som driver med aktiviteter som medfører høy stimulering av nervesystemet, opplever øyetretthet fordi de anstrenger øynene. Dette gjelder også den yngre generasjonen som gjerne er overeksponert for digitale enheter som smarttelefoner, bærbare datamaskiner, TV …

  Hva er fytonæringsstoffer?

  Fytonæringsstoffer er organiske komponenter som finnes i planter som antas å være helsefremmende. Termen fyto stammer fra et gresk ord som betyr «plante». Frukt, grønnsaker, korn, belgfrukter, nøtter og teblader er alle rike kilder til fytonæringsstoffer. De bidrar til å beskytte planter mot bakterier, sopp og andre trusler. Og når fytonæringsstoffene tas opp av kroppen, kan de bidra til at vi føler oss vel og holde kroppen ordentlig i gang.

  Hva er lutein, og hva har det med øynene å gjøre?

  Fytonæringsstoffet lutein er et medlem av karotenoidfamilien og er et naturlig pigment som finnes i en rekke plantekilder. Lutein finnes i den gule flekken i øyet hvor den gir målrettet antioksidantbeskyttelse. Øynene er lager for karotenoider, med lutein og zeaxantin konsentrert i netthinnen og linsene. Zeaxantin dannes i netthinnen av lutein.

  Inneholder dette produktet gluten eller laktose?

  Nei, det inneholder verken gluten eller laktose.

  Inneholder dette produktet fruktose, kunstige smakstilsetninger, konserveringsmidler eller kunstige søtningsstoffer?

  Nei, det inneholder ikke fruktose, kunstige smakstilsetninger, kunstige fargestoffer, konserveringsmidler eller kunstige søtningsstoffer.

  Inneholder dette produktet allergifremkallende ingredienser?

  Som for alle produkter vises potensielle allergifremkallende stoffer med uthevet skrift i ingredienslisten.

  Er dette produktet vegetarianer- og veganvennlig?

  Nei.

  Er dette produktet koscher eller halal?

  Produktet er produsert i henhold til strenge krav til koscher og halal. Produktet er koscher og halal, men det er ikke sertifisert.

  Hvordan skal dette produktet inntas? Skal det tas på tom mage eller med mat?

  For å få fullt utbytte av produktet skal du ta to tabletter om dagen, sammen med et måltid. Dette produktet kan inntas med andre kosttilskudd.