Skandinavia i fokus

Skandinavia i fokus gir deg overblikk over alle de siste eventer og begivenheter i Skandinavia. Her kan du blant annet lese om Amways sponsoravtaler, sportsbegivenheter, produktlanseringer og initiativer iverksatt for å styrke vår posisjon som et sosialt ansvarlig selskap.

I begivenhetskalenderen kan du se hva som skjer neste gang og hvor – og selv om begivenheten finner sted i et annet skandinavisk land er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å møte opp!

Ta en kikk på hva som skjer og involver deg i det skandinaviske Amway-fellesskapet. Vi vil holde deg oppdatert om Amways mediedekning i lokale magasiner og publikasjoner og på siden vil du også fra tid til annen finne ideer, inspirasjon og tips – som for eksempel makeupråd som gjør deg klar for enhver festlig anledning.

Vi gleder oss til å se deg i Norge, Sverige, Danmark eller Finland!

  • image/jpeg;;;amway2.JPGAmway
  • image/jpeg;;;beauty.jpgSkjønnhet
  • image/jpeg;;;nutrition.jpgErnæring & velvære
  • image/jpeg;;;press.jpgPresse

Amway

Amway i top 5 i Norge

I 2016 var Amway blant de fem største direktesalgsselskapene i Norge. Med en vekst på syv prosent sikret Amway plassen blant de 22 selskapene i Direktesalgsforbundet. Hvert år anerkjenner Direktesalgsforbundet de fem selskapene som har hatt størst vekst i forhold til utgangspunktet i begynnelsen av året. "Med en allerede etablert virksomhet i Norge er det med stolthet at Amway fortsatt er på listen, og vi vil gjerne takke våre ABOer for det," sier Mette B. Henius, Sales Manager, Amway Scandinavia.

 

Én dags-konferansen ble holdt i Gøteborg, Sverige, hvor ca. 15 selskaper var representert for å diskutere direktesalgsindustrien. Et av hovedtemaene på dagen var hvordan man skal fortsette arbeidet med å forbedre omdømmet til direkte salg. Et sentralt verktøy er en felles forståelse for hvordan både selskapene og distributørene respekterer de etiske reglene fra direktesalgsforeningen. For å lære mer, gå til direktesalgsforbundet.no, hvor du også kan teste din kunnskap om etiske regler for direkte salg.

 

Amways Valentin-insentiv

Vi har gleden av å kunne  annonsere at vinneren av Amways Valentin-insentiv, og dermed vinneren av en ARTISTRY Flora Chic Eau De Parfum  og en romantisk Champagne bruch for 2 – verdi nok 500,-, er Nina Solberg Kastodden

Vi gratulerer!

 

Amway On Tour - Finland

Våren er på vei og nå er tid for Amway til å røre på seg. Vi besøker følgende steder: 

20.3 – Vasa, Universitetets Wolff- auditorium

21.3 – Kuopio, Technopolis, auditorium

22.3 - Jyväskylä, Universitetets Agora -auditorium 2

23.3 – Helsinki/Helsingfors, Mäkelänkoulu, Karl Fazer -auditorium

Tidspunktet er det samme hvert sted; 18.30-20.00. Susanna Rodriguez og Tomas Jinneklint, Key Account Managers for Amway Finland og Amway Sverige, er på plass og vi har virtuell kontakt med vår wellness-ekspert Johan Hagman. I forbindelse med disse arrangementene har vi en mini-Expo. 

Det er gratis inngang til arrangementene, noe som gir deg en opplagt mulighet til å ta med deg gamle, nye og kommende ABOer for å høre mer om Amway og våre produkter! 

Velkommen!

Hvis du ønsker mer informasjon kan du kontakt Amway Finland på e-mail: amway_suomi2@amway.com

 

XS-konkurranse

De tre vinnerne av XS-salget i perioden fra den 1. desember til og med den 14. desember er:

Ken Bjarne Grip

Inger Aspelund

Nina Løvall

 

Gratulerer og god jul til vinnerne fra Amway Scandinavia!

 

 

Amway feirer advent

Siste trekning i adventsloddtrekningen er gjort. Her er de heldige vinnerne:

Første søndag i advent er vinneren av en iCook Wok til en verdi av NOK 3.383 ,- :

Inger Johannesen og Frank Larsen

Andre søndag i advent er vinneren av iCook knivsett til en verdi av NOK 2.825,-: 

Tamara og Aleksandra Verina

Tredje søndag i advent er vinneren av ARTISTRY Youth Extend Power System til en verdi av NOK 1.809,-: Nina Solbakken Kastodden 

Fjerde søndag i advent er vinneren av Double X + Phyto2GO startpakke til en verdi av NOK 751,-: Therese R. Gaare og Tohnny Lorentzen

Gratulerer til vinnerne fra Amway Scandinavia. Vinnerne får direkte beskjed.

 

 

 

Amway støtter utsatte barn i Danmark

Onsdag ettermiddag gjorde Mette B. Henius, Sales Manager, og Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager, en frivillig innsats for å støtte barn i Danmark på vegne av Amway Scandinavia. På det årlige julemarkedet i Nyhavn i København solgte de blant annet juledekorasjoner og julekort, til støtte for den danske NGO Julemærkefonden. Amway har støttet fonden i mange år allerede, med donasjoner, produkter og frivillig arbeid. I løpet av bare én ettermiddag fikk Mette og Mette samlet inn 2.500 DKK til barna. Hvis du tar turen til Danmark, anbefaler vi deg en tur innom julemarkedet og Julemærkefondens stand som er åpen hver dag til og med den 23. desember.

 

Tre dager og tusenvis av besøkende under kvinneløp i København

Fra 4.-6. juni var Amway på plass med eget telt under det årlige “Alt for Damernes Kvindeløb” på Amager Strand i København, hvor ca. 10.000 kvinner deltok. Artistry og Satinique var representert og to ABOer var tilstede for å tilby ansiktsrensing og sminking. Artistry var det eneste make up-merket som var representert under løpet. Mange kom innom teltet og produkter fra Youth Xtend-serien ble delt ut som premie både i arrangørens konkuranse i hovedteltet og konkurranser holdt i Amway-teltet. Flere Amway-ansatte deltok også i løpet iført Nutriway-løpetrøyer.

 

Skjønnhet

Lanseringsarrangement med Flora Chic & Light Up Lip Gloss 

13. desember inviterte Amway finske kjendiser, bloggere, instagrammere og journalister til et eksklusiv lanseringsarrangement i Helsinki. Rosa drinker og fingermat kunne nytes i et rosa univers på Hotel GLO i sentrum av byen. Mette Hvistendahl Munch og Susanna Rodriquez deltok på vegne av Amway, hvor Susanna ga en presentasjon om Amway og direkte salg, som ble etterfulgt av en introduksjon til duft av en parfymeekspert. Vi har allerede fått god omtale i sosiale medier, på blogger og i aviser/magasiner - og vi forventer mer. Via denne lenken kan du lese en artikkel fra Ilta Sanomat (på finsk).

 

HYMM-arrangement i Finland, November 2016

Omkring 55 kjendiser, journalister, bloggere og instagrammere deltok i et HYMM-arrangement på en hipp nattklubb i Helsinki, Finland. Våre HYMM-barberingsprodukter ble presentert for deltakerne for å markere avsluttingen av kreftkampanjen Movember. Amway inviterte den finske kreftorganisasjonen bak Movember til arrangementet og Amway overrakk en donasjon. Alle de inviterte VIPs ble fotografert med bart og HYMM, og viste etterfølgende sin støtte ved å laste opp bildene på sosiale medier. 

#HYMMScandinavia.

 

Beauty EXPO i Oslo, November 2015

7. november inviterte vi til Beauty Expo i Oslo. I tillegg til et flott EXPO-område med utstilling av alle våre skjønnhets- og hudpleie produkter hadde vi to makeupartister som gav individuelle råd hele dagen. Det ble holdt treninger innen hudpleie og make up, både hverdags- og fest-make up.

Arrangementet ble besøkt av 194 deltakere.

 

Skandinavias største skjønnhetsikoner


For noen måneder siden iverksatte Amway/ARTISTRY en stor spørreundersøkelse for å finne ut hvem de største skandinaviske skjønnhetsikonene gjennom alle tider, I Finland, Sverige, Norge og Danmark. Når resultatene var klare ba vi vår skjønnhetstrener Cecilia Lidén om å gjenskape hvert av ikonene sitt look for ARTISTRY.

Tidenenes skandinaviske skjønnhetsikoner, utvalgt av 1000 innbyggere i hvert av landene, ble disse:

Finland: Armi Kuusela Williams, Miss Universe 1952
Sverige: Greta Garbo
Danmark: Helena Christensen

Norge: Mona Grudt, Miss Universe 1990

 

Les alt om ikonenes look og hvordan du kan gjenskape det med ARTISTRY her

Ernæring & velvære

Svensk leder vinner gull i svensk mesterskap for veteraner

Den svenske leder Mats Holmberg vant to gullmedaljer forrige helg i svensk mesterskap for veteraner, med hans delstagelse på 400 meter løp og 400 meter hekk i M40 klassen. For bare to år siden besluttet han å ta opp igjen sin gamle hobby som han hadde tilbake på 80-tallet, hvor han deltok i noen konkurranser. ″Min datter startet å trene, så jeg besluttet meg for å ta det opp igjen. Jeg hadde ikke konkurrert på 26 år, da jeg i 2015 løp for første gang som voksen″, sier han. I dag er han 44 år gammel og forrige helg var han den eldste på banen i hans aldersgruppe, men det stoppet ham ikke fra å ta medalje. ″Jeg lever en sunn livsstil og sørger for at jeg får mye protein. Til høsten har jeg tatt Nutriway vitaminer og kosttilskudd i 20 år″, sier han. Når spurt hvordan han finner tid til både å drive en Amway forretning og å løpe på banen, svarer han at han trener om dagen, kun to ganger i uken, og viser frem salgs- og markedføringsplanen om kvelden. ″Men, jeg vil trene mer nå fordi jeg sikter mot verdensmesterskapet″, sier han og avslører hans tid: 53.34 på løp og 59.63 på hekk.

 

 

 

 

 

 

 

 


Naisten Kymppi 2017 - Finland

I år feirer vi 10-årsjubileum - Amway har sponset Naisten Kymppi siden 2007! 

Naisten Kymppi er et event over to dager, 20.-21. mai 2017. Den tradisjonelle runden på 10 km løpes 21. mai, i hjertet av Helsinki/Helsingfors.Amway er på plass hele helgen. 

Hvis du er finsk ABO kan du melde deg på løpet via Amway Online med varenummer 245190. Hvis du er norsk, svensk eller dansk ABO skal påmelding foretas direkte hos arrangøren her: http://www.naistenkymppi.fi/in-english

For finske deltakere:

Når bestillingen/påmeldingen er gjennomført skal vi be deg om å sende følgende opplysninger til e-mailadressen amway_suomi2@amway.com:

·         ABO-nummer og navn

·         Telefonnummer

·         Adresse

·         Størrelse på Naisten Kymppi-trøyen (S/36, M/38, L/40, XL/42)

·         E-postadresse

Du kan samtidigt melde på dine venner, andre ABOer eller medlemmer i din gruppe til løpet, men da skal vi også be om ovenstående opplysninger for disse. Etter 23.4 kan man ikke melde seg på Naisten Kymppi gjennom Amway.

OBS! Hvis størrelsen på trøyen ikke opplyses blir det automatisk tilsendt en størrelse M. Du kan alltid bytte trøyen i Naisten Kymppis eget info-telt under 20-21.5.

For deltakere fra øvrige land: Du kan hente trøye og øvrig materiale hos informasjonsskranken i eventområdet lørdag eller søndag,

Priser for påmelding:

·         Fram til 28.2.2017 - 42€

·         Fram til 31.3.2017 - 48€

·         Fram til 23.4.2017 - 54€

 

Mer informasjon om programmet kommer på www.amway.fi. Du kan også besøke www.naistenkymppi.fi.

 

RUN WITH AMWAY 2017 - Sverige

I løpet av våren og sommeren kan du løpe med Amway i Sverige. Vi  kommer å være til stede med bannere og flagg. Det blir utdelt NUTRIWAY-løpetrøyer og alle løpere som deltar får en XS.
Det er bare å sette i gang med treningen så du kommer i form, da dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av! Vi håper på mange deltakere og jo flere som løper, jo triveligere blir det.

Så registrér deg med en eller flere grupper. 
Du/dere bestemmer selv hvordan laget skal sammensettes - alle er velkomne! Påmeldingsgebyr og øvrige kostnader betales av ABOen. Informér din Upline Platinum om hvilket løp du ønsker å delta i, inklusiv størrelsen på løpetrøyen. Størrelsene på løpetrøyene er som følger: S/36, M/38, L/40, XL/42.
For hver påmeldte deltaker får dere en NUTRIWAY-løpetrøye og en XS av Amway.  

E-mail: amway_sverige@amway.com
Påmelding og betaling foretas direkte hos arrangøren av løpet (se lenkene nedenfor).
Frist for å informere Amway er 24. april 2017 for alle løp, bortsett fra Stockholm hvor fristen er 6. august 2017.


• Malmø 16. mai 2017
http://blodomloppet.se/vara-lopp/malmo/
Frist for påmelding til Amway er 24. april 2017
Frist for påmelding til løpet er 9. mai 2017


• Gøteborg 17. mai 2017
http://www.goteborgsvarvet.se/stafettvarvet/
Frist for påmelding til Amway er 24. april 2017
Frist for påmelding til løpet er 30. april 2017


• Luleå 20. mai 2017 (kretsloppet)
http://www.stadsmaran.nu/anmal-dig-till-lulea-stadsmara//
Frist for påmelding til Amway er 24. april 2017
Frist for påmelding til løpet er 14. maj 2017


• Umeå 23. mai 2017
http://blodomloppet.se/vara-lopp/umea/
Frist for påmelding til Amway er 24. april 2017
Frist for påmelding til løpet er 9. mai 2017


• Stockholm 24. august 2017
http://bellmanstafetten.se/
Frist for påmelding til Amway er 6. august 2017
Frist for påmelding til løpet er 6. august 2017

Påmelding og betaling foretas direkte hos arrangøren (se ovenstående lenker).
Løpetrøyer og XS deles ut på plassen ved det aktuelle løpet.


Vi gleder oss til å se deg!

 

XS på Bond-premieren i Norge!

Våre norske ABOer, Barbara og Ove Skeie, var sammen med en rekke berømtheter invitert
til Colosseum kino i Oslo for å overvære premieren på den nyeste Bond-filmen, Spectre. 

Arrangørene ville at gjestene skulle få prøve å drikke noe de ikke hadde prøvd før, så da de
kom for å få lagt makeup og satt hår så de kunne passe inn i kveldens Bond-tema, fikk de
samtidig gleden av  å nyte en XS Power Drink!

NUTRIWAY / NUTRILITE Power of  5-kampanje

Sjekk ut denne animasjonen som viser hvordan  NUTRIWAY / NUTRILITE Power of 5-kampanjen
virker. Alle penger som samles inn, går til CARE og lokale humanitære organisasjoner som støtter
distribusjonen av Little Bits. NUTRILITE/NUTRIWAY™ har brukt sin ekspertise til å utvikle
NUTRILITE™ Little Bits, et mikronæringstilskudd for feilernærte barn beriket med plantenæringsstoffer.

 

Se videoen her

Presse

Amway og Naisten Kymppi presenterte ARTISTRY Modern Icon Collection

50 finske kjendiser, journalister og bloggere deltok i et arrangement på en hipp nattklubb i Helsinki, hvor ARTISTRYs Modern Icon Collection ble prensentert for VIPs av to finske ABOer.  Bak arrangementet stod Amway sammen med det finske kvinneløpsforbundet Naisten Kymppi, som Amway har samarbeidet med de siste 10 årene. Representanten for Naisten Kymppi fortalte om det gode og sterke samarbeidet med Amway og promoverte fremtidige events med ARTISTRY make-up treneren. Arrangementet fikk bred dekning i finske medier og på sosiale medier de etterfølgende dagene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amway og Amcham Sverige setter fokus på entreprenørskap

AGER og entreprenørskap var temaet da Amway og Amcham Sverige slo seg sammen, og var vertskap for et arrangement i Stockholm, mandag 20. mars.  Omkring 40 forretningspersoner fra virksomheter verden rundt var med under presentasjonen ledet av Corporate Affairs Manager of Amway Scandinavia, Mette Hvistendahl Munch, og deltok i den etterfølgende debatten. Det skandinaviske folks positive syn på entreprenørskap ble i særdeleshet  gjenstand for diskusjon, og flere deltakere viste stor interesse i et potensielt samarbeide for å sette større fokus på entreprenørskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGER2016 er ute

Mandag 14. november ble Amway Global Entrepreneurship Report sluppet ut. For syvende år på rad tar Amway temperaturen på entreprenørskap i 45 land verden rundt. Også i år skiller Skandinavia seg ut ved å ha den meste positive holdningen til entreprenørskap. 

Mer enn 50.000 intervjuer med kvinner og menn mellom 14 og 99 år i 45 land danner grunnlaget for AGER2016, som blir utført av et av verdens ledende analyseinstitutter, GfK i Nürnberg. Foreløpig har rapporten blitt omtalt i både norske, svenske og danske medier. I Norge i VG den 3. desember (side 14). Danmark på finans.dk, mx.dk og idag.dk, og på print i MetroXpres. I Sverige på va.se (Veckans Affärer) og produktaktuellt.com.

For å lese rapporten og lære mer, kan du gå hit. Du kan også kontakte Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia, for mere informasjon.

 

Tara, Norge

I Taras skjønnhet- og velværespesial nr. 4, 2016, blir ARTISTRY Hydra-V Replenishing Moisture Cream omtalt som en god fuktgiver. Les mer om omtalen her.

sportsfansplus.dk, Danmark, 10.09.2016

SPORTSFANPLUS plubliserte en artikkel om duftene OPPORTUNE Sport og ARTISTRY Flora Chic, mens OPPORTUNE PREMIUM nevnes i artikkelen 'Farven blå!'.

Les omtalene her og her

 

ISABELLAS, Danmark, 08.02.2016

ARTISTRY HYDRA-V får en fin omtale i magasinet ISABELLAS.

Les omtalen her

 

Cosmopolitan blogger Natalie Vilen, Finland, 12.01.2016

Natalie Vilen omtaler EXACT FIT-pudder, øyenbrynsblyant og leppestift fra ARTISTRY samt undersøkelsen av tidenes skjønnhetsikoner på bloggen sin.

Les mer her

Se video på YouTube

 

For pressehenvendelser, kontakt vennligst: mette.munch@amway.com.

Kalender

JULI

ARTISTRY SUPREME LX COLLECTION

Torsdag 20. juli kl. 20:00-21:00

For å delta kan du klikke her.