image/png;;;03.png

Nyskapende

Siden det første produktet ble lansert på markedet for over et halvt århundre siden, har Amway vært i forgrunnen for vitenskapelig forskning. Amway har 75 forskningslaboratorium over hele verden, og utvikler stadig nye produkter og moderniserer Amway-klassikere for å kunne tilby kundene våre det aller beste.

Alle nye produkter gjennomgår streng testing for å sikre at de tilfredsstiller de høyeste kvalitetsstandarder. Flere tredjeparts-sertifiseringer viser at Amway har lykkes i sin søken etter å lage produkter folk kan stole på.

VISSTE DU AT...

Amway driver 75 laboratorier

rundt om i verden, som er bemannet av mer enn 900 vitenskapsmenn, ingeniører og tekniske fagfolk. Amways forsknings- og utviklingspersonale har blitt tildelt mer enn 1100 patenter og har hatt mer enn 400 artikler publisert i fagblader og tidsskrifter.

ARTISTRY er blant verdens fem

mestselgende kvalitetsmerker innen hudpleie.

Kilde: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2014, premium cosmetics and premium skincare category and subcategory; global 2013 value RSP.

                                
 

16 500 mål med dyrket jord

driftes av NUTRILITE™/NUTRIWAY™ i USA, Mexico og Brasil. Det dyrkes og høstes inn planter i samsvar med naturen og med bruk av bærekraftige metoder uten bruk av kjemikalier.