Utvalgt tilbud
Ny

XS Ignition-pakke

kr 833,00
(Se priser)
Varenummer: 299240
Størrelse: Pre-Workout Drink: 15 x 30 g (450 g); Magnesium Sticks: 30 x 250 mg (7,5 g); Rhodiola Plus: 60 tabletter
Antall:

  Mangler du energi? Er du for travel til å fylle på med drivstoff? Gi deg selv energigivende påfyll på en enkel måte! Få energi med XS Ignition-pakken og et avkjølende håndkle PÅ KJØPET. Kampanjen gjelder fra 15. mai til 15. juni eller så lenge lageret rekker.


  Hva produktet gjør for deg

  • XS Pre-Workout Drink Lemon Lime Flavor inneholder viktige BCAA-er som øker muskelveksten og forebygger muskelnedbrytning.
  • Koffein fra naturlige kilder gir energi med øyeblikkelig virkning og bidrar til at vi fungerer sunt mentalt og fysisk.
  • Essensiell magnesium støtter en normal muskelfunksjon og bidrar til å redusere utmattelse – perfekt for å holde energien oppe.
  • Tilskuddet kommer i porsjonsposer og kan tas med overalt. Det krever nesten ingen forberedelser og gir et lettvint energiløft.
  • Kjøp XS Ignition-pakken og få et avkjølende XS-håndkle på kjøpet.

  Derfor vil du like produktet

  Alle trenger litt ekstra energi nå og da. XS Ignition-pakken gir deg all energien du trenger for å få en god start. Begynn med å tilsette XS Pre-Workout Drink Lemon Lime Flavor i vann og riste. De vitale BCAA-ene tas direkte opp av musklene og hjelper dem med å vokse. I kombinasjon med XS Rhodiola Plus gir tilskuddet et øyeblikkelig energiløft med koffein fra naturlige kilder. Ta XS Magnesium Sticks for å støtte en sunn muskelfunksjon og redusere utmattelse i løpet av dagen. Kjøl ned med det avkjølende XS-håndkleet, som er fremstilt av et pustende stoff og utviklet for å virke oppkvikkende etter trening.

  Interessante fakta

  • XS Pre-Workout Drink Lemon Lime Flavor inneholder en trippel energiblanding som gir energi øyeblikkelig.
  • XS Rhodiola Plus inneholder ingen kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler.
  • Granulatene i XS Magnesium Sticks løser seg opp i munnen – det er ikke nødvendig med vann.
  • Det avkjølende XS-håndkleet er laget av meshmateriale som lar huden puste, og håndkleets gode fordampingsegenskaper tar opp overflødig fuktighet fra huden og er perfekt etter trening. Ingen skadelige kjemikalier. Irriterer ikke huden. Den vanntette posen i plast er fin når du er på farten. Kommer med en praktisk klips, slik at du alltid har håndkleet i nærheten når du trenger det. Det er bare å klipse det fast i sekken eller løpebeltet, så er du klar.

  Nøkkelegenskaper

  • XS Magnesium Sticks kommer i en pikant sitronsmak, og granulatene gjør dem enkle å svelge, noe som er fint for alle som synes det er vanskelig å svelge tabletter. De kan til og med inntas uten vann. Magnesium er viktig for å opprettholde et sunt nervesystem og bidrar til en normal muskelfunksjon.
  • XS Rhodiola Plus inneholder helt naturlig koffein fra grønn te. Dette gir et øyeblikkelig energiløft uten bruk av unaturlige kjemikalier eller tilsetningsstoffer. Det inneholder også C-vitamin, som støtter stoffskiftet. Rosenroten kommer fra den arktiske delen av Sibir og har energigivende egenskaper.
  • XS Pre-Workout Drink Lemon Lime Flavor inneholder en lang rekke oppkvikkende vitaminer og mineraler som setter fart på treningen. BCAA-er forebygger muskelnedbrytning og støtter muskelvekst, mens kreatin styrker den fysiske ytelsen i korte eksplosjoner. B-vitamin bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse.
  • Avkjølende XS-håndkle:  Virker øyeblikkelig avkjølende og kan brukes på nytt. Inneholder ingen kjemikalier. Perfekt for utendørsaktiviteter og innendørstrening. Med den vanntette posen i plast er det enkelt å ta med seg det avkjølende håndkleet på fjelltur, crossfit-trening osv. Bruk klipsen til å feste håndkleet til stroppen på sportsbagen eller ryggsekken.

  Bruk

  • Bland ut én porsjonspose med XS Pre-Workout Drink Lemon Lime Flavor i 3–5 dl vann. Innta 45–60 minutter før trening.
  • Ta én XS Magnesium Stick daglig for å få i deg 250 mg magnesium. Anbefalt daglig dose må ikke overskrides.
  • Kun for voksne. Ta én til to tabletter med XS Rhodiola Plus hver dag. Ikke ta mer enn to tabletter daglig.
  • For å aktivere de oppfriskende egenskapene til det avkjølende XS-håndkleet må du væte det, vri det opp og holde det i begge ender mens du rykker til et par ganger. Vaskes i henhold til anvisningene.

  Ingredienser

  XS™ Pre-Workout Drink Lemon Lime Flavor:

  Maltodekstrin, syre (sitronsynre), kreatinmonohydrat (9,8 % kreatin), dekstrose, fruktose, L-leucin (7 %), L-valin (3,7 %), L-isoleucin (3,7 %), salt, kalsiumkarbonat, smakstilsetning, surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat), pamleolje, natriumkobberklorofyllin (E 141), søtningsstoff sukralose, L-askorbinsyre, DL-alfatokoferol,  nikotinamid, sinkoksid, kalsium-D-pantotenat, tiaminhydroklorid, riboflavin, pyridoksin hydroklorid, pteroylmonoglutaminsyre, cyanocobalamin.

   

  XS™ Rhodiola Plus:

  Dekstrose, ekstrakt av grønn te 24% (Camellia sinensis L. Kuntze), rosenrotekstrakt 14% (Rhodiola rosea L.), stabilisatorer (cellulose, hydroksypropylmetylcellulose), spinatkonsentrat 7% (Spinacia oleracea L.), acerola-konsentrat 4% (Malpighia glabra L.), emulgator (polyvinylpolypyrrolidon), vitamin C (L askorbinsyre), maltodekstrin, antiklumpemidler (silisiumdioksid, fettsyrer, magnesiumsalter av fettsyrer), maisstivelse, fuktighetsbevarer (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks). 

   

  XS™ Magnesium Stick
  Fyllstoff (sorbitol), magnesiumoksid, syre (sitronsyre), fortykningsmiddel (karboksymetylcellulose), smakstilsetning, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), søtningsstoff (sukralose).