Registrer deg nå og få 12% rabatt på alle produkter og spar 50 NOK på din første bestilling*!
*50 NOK kampanjen gjelder for ny registrerte kunder på deres første ordre fra 500 NOK inkl. moms innenfor 5 dager etter registrering. Gyldig fra 1. desember 2021 til  31. Januar 2022.

kr 98,00
(Se priser)
kr 98,00 / 1 l
Antall:

  L.O.C™ Multi Purpose Cleaner - det første biologisk nedbrytbare, industrielt produserte rengjøringsmiddelet til hjemmet* - går til angrep på smuss og flekker og gjør det hygienisk rent. 

  Derfor vil du elske det 

  Det har aldri vært viktigere å holde huset rent. Heldigvis har det heller aldri vært enklere å holde huset flekkfritt enn med L.O.C Multi Purpose Cleaner. Dette effektive universalrengjøringsmiddelet fjerner enkelt smuss og flekker på alle vaskbare overflater og gjør hjemmet ditt skinnende rent. Du kan dessuten være trygg på at du ikke introduserer noe skadelig i husholdningen. L.O.C Multi Purpose Cleaner er nemlig satt sammen av ingredienser utvunnet av naturlige kilder og inneholder verken fosfater, sterke syrer eller klor. I tillegg er det biologisk nedbrytbart. 

  Greit å vite 

  • Enkel, ripefri rengjøring med naturlig utvunne, effektive ingredienser. 
  • Inneholder Amways BIOQUEST FORMULA™ som er basert på svært aktive, naturlig utvunne ingredienser som ikke skader miljøet. 
  • Kan brukes på alle vaskbare overflater. 
  • Trenger ikke skylles av. Det er bare til å rengjøre og gå. 
  • Dette trygge produktet har støttet familier i over 60 år. 
    

  Bruk: 

  • Tilsett 30 ml L.O.C Multi Purpose Cleaner i 5 liter vann i en bøtte. 
  • Vask ned overflater og la dem tørke. Det er ikke nødvendig å skylle. 
  • For sprayrengjøring av mindre områder blandes 50 ml L.O.C Multi Purpose Cleaner med 450 ml vann i en av Amways sprayflasker med pistolgrep. Spray overflatene og tørk dem tørre. Det er ikke nødvendig å skylle, men pass på å bruke rengjøringsløsningen i sprayen senest 30 dager etter at den ble blandet sammen.  
  • Dette allsidige rengjøringsmiddelet kan også brukes til å holde hendene hygienisk rene. Bruk den ufortynnet og skyll hendene etterpå. 

   

   

  * Den fullstendige ingredienssammensetningen i L.O.C. Multi-Purpose Cleaner er biologisk nedbrytbar i henhold til testing av biologisk nedbrytbarhet, ikke bare med hensyn til de overflateaktive stoffene i EU-kravet. 

  Basert på forskning utført av Verify markets i 2021.

  Når det gjelder disse påstandene, er termen biologisk nedbrytbar definert som følger: materialers evne til å brytes ned i materialer som finnes i naturen – vann, CO2 og mineraler – når de eksponeres for sollys, vann og mikrober.

   

  Navn pa ingrediens CAS # Vanlig navn / funksjon
  Water 7732-18-5 Vann
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionisk overflateaktivt stoff
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Ikke-ionisk overflateaktivt stoff
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoterisk overflateaktivt stoff
  Sodium Chloride 7647-14-5 Bordsalt
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syre (pH-kontroll)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Duft
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konserveringsmiddel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konserveringsmiddel
  ADVARSEL. Gir alvorlig øyeirritasjon. VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. Ved vedvarende øyeirritasjon: Søk legehjelp. Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. Oppbevares utilgjengelig for barn.