Multi-Purpose Cleaner L.O.C.™

kr 99,00
(Se priser)
Varenummer: 0001
Størrelse: 1 liter
Antall:

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner fjerner alle typer smuss og opphopninger av jord og møkk og etterlater ingen barske rester.

  Hva produktet gjør for deg

  • Rengjør effektivt og fjerner alle typer smuss og opphopninger av jord og møkk og etterlater en stripefri, glansfull finish, som gjør det unødvendig å skylle.
  • Etterlater et rent hjem, med et naturlig friskt og trygt preg, takket være naturlig utvunnede, men effektive ingredienser.
  • Gjør husvasken enklere, takket være de allsidige bruksmulighetene.
  • Etterlater ingen skadelige rester da det ikke inneholder fosfater, sterke syrer eller klorblekemidler og er fullstendig biologisk nedbrytbart.

  Derfor vil du like produktet

  Hvis du vil at hjemmet ditt skal være plettfritt og trygt for familien, da er L.O.C. Multi-Purpose Cleaner rengjøringsproduktet for deg. Dette universalproduktet fjerner effektivt og økonomisk smuss og opphopninger av jord og møkk på alle vaskbare overflater. Og takket være konsentrasjonen av naturlige ingredienser og fraværet av sterke og skadelige kjemikalier, er det mildt nok til å kunne komme i kontakt med huden, og det etterlater ingen sterke eller giftige rester. Effektivt, allsidig, mildt og miljøvennlig – er det rart det naturlige rengjøringsproduktet Multi-Purpose Cleaner har vært brukt og hatt tillit blant familier verden rundt, i over et halvt århundre?

  Interessante fakta

  • L.O.C. Multi-Purpose Cleaner var AMWAYs aller første bestselger – det har vært en basisvare i hjem verden rundt i flere generasjoner.
  • Inneholder AMWAYs Bioquest Formula. Bioquest Formula-produkter drar nytte av aktive ingredienser fra naturen og gir enestående rengjøringsresultater, uten å skade miljøet.
  • Godkjent av den amerikanske miljøvernetaten Environment Protection Agency (EPA) og SAFER CHOICE-programmet, som viser at produktet har flere egenskaper som er positive for menneskets helse, enn konvensjonelle produkter av samme type.
  • AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) har bekreftet at AMWAY HOME-produktene oppfyller organisasjonens miljømessige, sosiale og økonomiske standarder.

  Navn pa ingrediens CAS # Vanlig navn / funksjon
  Water 7732-18-5 Vann
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionisk overflateaktivt stoff
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Ikke-ionisk overflateaktivt stoff
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoterisk overflateaktivt stoff
  Sodium Chloride 7647-14-5 Bordsalt
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syre (pH-kontroll)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Duft
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konserveringsmiddel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konserveringsmiddel
  ADVARSEL. Gir alvorlig øyeirritasjon. VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. Ved vedvarende øyeirritasjon: Søk legehjelp. Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Nøkkelegenskaper

  • Inneholder en høykonsentrert formel med naturlig utvunnede ingredienser (f.eks. kokosnøtt, olje og salt).
  • Egnet til alle vaskbare overflater, inkludert bad og kjøkken, vegger, malt treverk og andre husholdningsartikler.
  • Den rene, friske duften inneholder essensielle oljer.
  • Produktet er fullstendig biologisk nedbrytbart og inneholder ingen fosfater, sterke syrer eller klorblekemidler.

  Bruk

  L.O.C. Multi-Purpose Cleaner kan brukes på bad, toaletter, glaserte fliser, vasker, dusjer og marmor. Det kan også trygt brukes på komfyrtopper, vaskbare vegger, dørhåndtak, søppelbøtter og malt treverk.

  • Ved generell rengjøring tilsettes 30 ml L.O.C. Multi-Purpose Cleaner til 5 liter vann i en bøtte. Vask overflatene og tørk ved behov. Ikke nødvendig å skylle!
  • Ved sprayrengjøring brukes AMWAY Pistol Grip Sprayer Bottle og 450 ml vann tilsettes til 9:1-streken. Fyll på med Multi-Purpose Cleaner til 500 ml-streken. Deretter er det bare å spraye overflatene og tørke.
  • Ved håndvask brukes ufortynnet rengjøringsmiddel. Skyll hendene etter bruk.

  Ingredienser

  Vann, natriumlaurylsulfat, C10–16 alkohol-etoksylat, cocamidopropylamine oxide, natriumklorid, sitronsyre, duft, metylkloroisothiazolinone, metylisothiazolinone.